Digidexo.com

Kids First Aid Kit Instructions

Barn er utsatt for ulykker, derfor er det best å være forberedt på å behandle dem i enhver situasjon. Tar et par minutter å lage en enkel barnevennlig førstehjelp kit er en god idé å sørge for at alle foreldre er forberedt på å håndtere de ulykker som er sikker på å oppstå.

Container

Finn en beholder. Beholderen bør være laget av slitesterk plast, og i stand til å bli utført. En matboks typen container, håndverk boks med oppbevaringsrom, eller plast takle boksen er ideelle.

Innhold

Fullt lager beholderen med følgende elementer:

Fyll en plast sandwich bag med forskjellige størrelser på plaster og plassere dem i beholderen. Det er viktig å ha ulike størrelser for ulike typer kutt og skrubbsår som kan oppstå. Plaster med smilefjes eller tegneseriefigurer på dem kan bidra til å gjøre en skadet barnet smil.

Fyll en annen plast sandwich bag med en rull med gasbind eller gasbind pads (forskjellige størrelser) og førstehjelp tape. Disse brukes til større sår og for å stoppe blødning.

Inkluderer også antibiotika spray eller salve, alkohol pads for å hjelpe rene sår, minst to par plasthansker (alltid slitt når du arbeider med blod), en pinsett for å fjerne splinter, et par små, skarpe sakser, en tube med første -aid krem ​​for å hjelpe med brannsår, utslett og andre klør, barnevennlig paracetamol, som Barnas Tylenol eller ibuprofen å redusere feber og lindre andre smerter.

Nødnumre

Lag en liste over kontakter i nødsfall og viktig medisinsk informasjon (blodtyper, allergier) og lim den på innsiden av lokket av beholderen. I en nødsituasjon, kan du ikke huske all denne informasjonen, eller være tilgjengelig for å gi den.

Alltid Refill

Når du bruker elementer fra førstehjelpsutstyr, må du passe på å erstatte dem, slik at du alltid er forberedt på en nødsituasjon.