Digidexo.com

Homøopatisk behandling for Poison Ivy

Homøopatisk behandling for Poison Ivy


Poison Ivy utslett er allergiske reaksjoner på Urushiol, et toksin i Poison Ivy planten. Du kan bruke homøopatiske midler for å lindre ubehag av en gift eføy reaksjon og hjelpe det leges raskt.

Arnica

Homøopatisk middel arnica vil avlaste en gift eføy utslett som har gjennomsiktige blemmer og føles varmt. Bruk enten en arnica krem ​​eller en kul komprimere laget av arnica te.

Apis

Homøopatisk middel apis bør brukes hvis giften eføy utslett er rød, væskefylt eller hovne, hvis du har brennende og stikkende smerter, og hvis kalde kompresser få noen lettelse.

Bryonia

Bryonia er homøopatisk middel av valget for en humpete, tørr, varm giften eføy utslett. En annen indikator på at bryonia vil fungere er hvis varme og berøring gjør utslett føler seg verre.

Rhus tox

Prøv homøopatisk middel Rhus tox for en gift eføy utslett som er blistery og kløende, føles bedre når varmt vann er brukt, og gjør at du føler deg veldig rastløs.

Sulphur

Bruk homøopatisk middel svovel for giften eføy utslett som blir irritert av vasking, av varmt vann, og ved klær berøre området. Utslettet kan være tørr og skjellete eller fuktig.