Digidexo.com

Hårtap skyldes nervøsitet

Hårtap skyldes nervøsitet


Nervøsitet kan gjøre mer enn bare å påvirke din helse og generelle mentale velvære. Det kan være en oppskrift på katastrofe for håret ditt. En enkel sjokk for systemet kan føre til hårtap for så lenge nervøs tilstand gjenstår.

Identifikasjon

Telogen effluvium er en tilstand forårsaket av stress og sykdommer som forårsaker et plutselig støt på systemet. Dette kan være på grunn av stress eller sykdom.

Årsaker

Selv folk med nervøse tilstander kan oppleve telogen effluvium, forskerne er ikke helt sikker på hvorfor. Det forårsaker mer hår enn vanlig å inngå telogen (hvile) stadium, noe som resulterer i håret tynning og tap.

Symptomer

Et symptom på telogen effluvium, i tillegg til symptomer på nervøsitet i seg selv, er overdreven hår tynning eller tap fra hårfestet.

Behandling

Det er vanligvis ingen behandling nødvendig for telogen effluvium siden det vil generelt klare seg på egen hånd når den nervøse tilstand er behandlet.

Fact

Hvis hårtapet er omfattende og du trenger hjelp til å vokse hår, kan du bruke et produkt tilgjengelig over-the-counter kalt aktuell løsning Minoxidil.