Digidexo.com

irritasjon i bronkiene

Hva er årsaken til piping i brystet?

Hva er årsaken til piping i brystet?


Tungpustethet er en high-pitched, plystring-type lyd som oppstår mens puste - typisk når noen puster ut. Når ganer for luft begrense, er tungpustethet resultatet. Det kan være forårsaket av en rekke respiratoriske problemer. Tungpustethet er et kjennetegn symptom på astma, men det kan være en indikasjon på andre sykdommer.

Lungebetennelse

Lungebetennelse oppstår når lungene blir betent og irritert, vanligvis ved infeksjon. Dette kan føre til tungpustethet og hoste, og oppstår ofte etter en forkjølelse eller sykdom. Normalt hoste er vanskelig nok å hoste opp slim og kan oppstå med feber i tillegg. På grunn av betennelser og infeksjoner i lungene, kan det være vanskelig for pasienten å puste, noe som fører til konstant eller intermitterende tungpustethet. Pasienter bør oppsøke lege umiddelbart for riktig behandling.

Astma

Astma kan føre til tungpustethet også. Faktisk er det den vanligste årsaken til tilbakevendende tungpustethet. Det er viktig å legge merke til at personer kan ha astma og ikke vise tegn på tungpustethet - er det ofte et symptom på astma, men ikke alltid. Hvis du er tungpustethet på grunn av diagnosen astma, følg etablert astma behandling protokollen. Det er på tide å se helsepersonell hvis du begynner tungpustethet og mistenkt astma på grunn av andre symptomer som kortpustethet, tetthet i brystet, hoste eller problemer med å sove.

Common Cold

Forkjølelse kan føre til tungpustethet når brystet blir overbelastet. Dette er forskjellig fra lungebetennelse. Kulde og tungpustethet vil gå bort på egenhånd så lenge pasienten får masse hvile og drikke rikelig med væske. Tungpustethet er forårsaket av lunger, men det er ingen store betennelse eller irritasjon i lungene. Imidlertid kan en kald slå seg til lungebetennelse; tungpustethet som fortsetter i lang tid bør sjekkes ut av lege.

Bronkitt

Bronkitt er betennelse langs bronkiene - røret som bærer luft frem og tilbake til lungene. Bronkitt følger ofte en innledende kald eller virus hvis det anses akutt og vil løse selv, du kan hoste i flere uker. Kroniske tilfeller av bronkitt - kronisk betennelse og irritasjon i bronkiene - er forårsaket av røyking, luftforurensning, støv og giftige gasser på arbeidsplassen. Kronisk bronkitt anses alvorlig. Symptomer omfatter hoste, piping i brystet, kortpustethet, tretthet og ubehag i brystet.

Kreft

Selv usannsynlig, kan tungpustethet være forårsaket av en svulst eller annen form for kreft i luftveiene. Dette er en sjelden sak og finnes oftest hos pasienter som røyker eller snuser. Siden tungpustethet er et vanlig symptom på røykere, er det mange ikke søker behandling, og innser ikke at de har lungekreft før det har nådd et avansert stadium. Symptomene kan utvikle seg fra tungpustethet å hoste opp blod eller brystsmerter.

10 menneskelige sykdommer

10 menneskelige sykdommer


Sykdom er en patologisk tilstand av en eller flere av kroppens systemer, vanligvis på grunn av infeksjon, genetisk defekt eller miljøstress. I 2009 bemerket Center for Disease Control and Prevention at det var 10 sykdommer mest assosiert med dødsfall av amerikanere. Noen av disse sykdommene kan forebygges ved å vedta en sunnere livsstil, andre er arvelig. Mange er en direkte effekt av sigarettrøyking eller alkoholmisbruk.

1. hjertesykdom

Hjertesykdom er nummer én morder av amerikanere. Det finnes flere typer hjertesykdom. Noen er arvelig og noen er forårsaket av livsstil valg. Koronarsykdom oppstår når plakk bygger seg opp i arteriene, blokkerer tilstrekkelig blodstrømmen til hjertet. Medfødt hjertesykdom er mer av en defekt som en sykdom som karene i hjertet ikke utvikler skikkelig før fødselen. Medfødt hjertesykdom kan påvirke voksne og barn. En annen hjertesykdom, kongestiv hjertesvikt, utvikles vanligvis i løpet av en lang tidsperiode. Perifer arteriell sykdom (PAD) kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag.

2. Kreft

Også kalt ondartede svulster, der mer enn 100 typer kreft. De typer kreft som dreper flest mennesker er lungekreft (159390 årlig), tykktarm-og endetarmskreft (49,920), kvinnelig brystkreft (40 170), kreft i bukspyttkjertelen (35240), og prostata kreft (27 360).

3. cerebrovaskulære sykdommer

Cerebrovaskulære sykdommer påvirke hjernen og blodårene. Den vanligste cerebrovaskulær sykdom er slag, som oppstår når hjernen blir påvirket av enten manglende evne til å motta tilstrekkelig blodtilførsel eller blødning i hjernen.

4. Kronisk Nedre luftveissykdom

Den fjerde dødeligste sykdommen i Amerika er kronisk lavere luftveissykdom. Disse sykdommene er ofte direkte forårsaket av sigarettrøyking og inkludere kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), en progressiv sykdom som gjør det vanskelig å puste; emfysem, en sykdom som reduserer lunge evne til å slippe ut luft; og kronisk bronkitt, en irritasjon av bronkiene eller grener av lungene. Astma, en betennelse og innsnevring av luftveiene i lungene, er også ansett som en kronisk nedre luftveissykdom og ofte begynner i barndommen.

5. Diabetes

Diabetes er kroppens manglende evne til å bruke eller å produsere insulin, som er nødvendig for transport av sukker fra blodet. Type 1 kan forekomme hos voksne og barn, og er arvelig. Type 2 er ofte et resultat av livsstil valg og forekommer senere i livet.

6. Alzheimers sykdom

Alzheimers sykdom er en progressiv sykdom som dreper hjerneceller, sakte rane en person av minner og evnen til å resonnere.

7. Influensa og lungebetennelse

Influensa eller influensa, er en smittsom luftveissykdom som forårsaker feber, hoste og smerter i kroppen. Det kan forebygges ved å få en vaksinasjon. Lungebetennelse er en infeksjon i lungene som forårsaker betennelse og en opphoping av væske.

8. Nefritt

Nefritt er en betennelse i en eller begge nyrer. Årsakene til nefritt er varierte. Nefritt kan gå videre til nyresvikt og krever en person å ha dialyse som nyrene er ikke lenger i stand til å filtrere giftstoffer fra kroppen.

9. Septicemia

Sepsis er også kjent som blodforgiftning. Det oppstår når blodet blir infisert med bakterier, og er ofte et resultat av en infeksjon i en annen del av kroppen.

10. Kronisk leversykdom

De vanligste kroniske leversykdommer er skrumplever, en langsiktig minkende funksjon av leveren oftest assosiert med alkoholisme, og fibrose, en overvekst av arrvev på grunn av infeksjon.

Urter for tørr hoste

Urter kan brukes som kortsiktig rettsmidler for tørr hoste, og noen urter kan også hjelpe symptomer assosiert med tørr hoste som en sår hals og betente eller irriterte luftveier. Urter for tørr hoste kan inntas gjennom te eller sirup; gunstig urte aroma steam kan inhaleres for å åpne luftveiene og lindre tørr hoste symptomer.

Urter i Teas

Te laget av bløtlegging gunstige urter kan bidra til å berolige halsen og redusere trangen til å hoste. Urter kan kjøpes gjennom en lokal helse-mat butikk eller kjøpt i bulk gjennom Internett-sider; det er best å bruke økologiske urter eller etisk høstet ville urter.

To urter som inneholder store mengder planteslim, som vil frakk og berolige halsen, er glatte alm bark og marshmallow root. Glatte alm bark kommer fra en type alm treet kjent som Ulmus rubra, og marshmallow root hentes fra marshmallow planten Althaea officinalis. Disse røttene kan kombineres i en urte tørrhoste te eller brukes separat på egenhånd.

Horehound er en populær hoste rettsmiddel som er en ingrediens i hoste drops og hostemiksturer, men blader fra planten, kjent som Marrumbium vulgare, kan også brukes i en te å berolige tørr hoste.

Urter i sirup

En hjemmelaget hostesaft som vil bidra til å lindre tørr hoste kan skapes ved å kombinere gunstige urter med vann, kokende vann, strai ut den tykke te og deretter tilsette honning i vann / urteblanding som konserveringsmiddel og base. Urter som kan brukes til å skape en effektiv tørr hoste sirup inkluderer: horehound blader, marshmallow root, glatte alm bark, timian blader og blomster (Thymus vulgaris) og peppermynte blader (Mentha piperita).

Urter i Steam

Damping av urter kan bidra til å redusere betennelse og irritasjon i bronkiene som oppstår med en tørr hoste. Plasser en kvart kopp av urtene i en stor bolle med kokende vann, la dem bratt i minst fem minutter, dekke hodet med et håndkle og deretter lene seg over tarmen og inhalerer dampen. Urter som kan legges til en gunstig damp for tørr hoste inkluderer peppermynte og eucalyptus (Eucalyptus kuler).

Betraktninger

Snakk med legen din dersom du opplever en tørr hoste som varer i mer enn fem dager eller en hoste som er ledsaget av feber, oppkast eller diaré. Snakk med legen din så godt hvis du har noen medisinske tilstander eller hvis du tar noen reseptbelagte medisiner, for å sørge for at urter er trygt for deg å bruke. Bruk alltid urter med forsiktighet og aldri overstige den anbefalte daglige dosen eller bruke urter for en lengre periode enn anbefalt.

Store Årsaker til astma

Store Årsaker til astma


Den amerikanske Astma Foundation melder at rundt 23 millioner amerikanere har astma, en kronisk tilstand som fører barna til å savne skolen og holde seg borte fra anstrengende sportslige aktiviteter. Når menneskelige lungene ikke får en tilstrekkelig oksygentilførsel, cellene slutter å fungere skikkelig, forstyrrer bronkiene rør som sender oksygen fra nesen og munnen i luftrøret. Innsnevring av bronkiene rør kan føre til en astmatisk angrep. Dette skjer etter en rekke årsaker.

Betennelse

Når bronkial rørveggene svelle eller bli betent, de vanligvis opprette og sende ut slim. Hvis opphoping av slim blir for stor, kan luft passasjer blir hindret, noe som gjør det vanskelig for en person å puste. Som hevelse og overdreven slimproduksjon fortsetter, kan bronkial veggene blir kontinuerlig betent. Over tid kan dette føre til bronkiene for å begrense eller stramme, noe som kan øke sannsynligheten for en alvorlig astmaanfall.

Bronchiole Innsnevring

Bronkiene er omgitt av muskler. Hvis de omkringliggende musklene brytes rundt rørene, kunne de constrict rørveggene. Når dette skjer, luftpassasjen fra rørene til luftrøret smalner, og noen ganger også lukkes, noe som gjør det umulig for en person å sende og motta nok oksygen til og fra lungene.

Miljø

Irritanter i miljøet, som sigarettrøyk, sterke luft spray, desinfeksjonsmidler, støvmidd, pollen, parfymer og dyrehår, kan irritere bronkiene, føre rørene seg sammen, og bringe på en alvorlig astmaanfall. Forkjølelse, luftforurensning og allergiske reaksjoner på mat, også kalt atopi, kan også utløse astma. Forsinkede reaksjoner på mat allergi kan føre til større irritasjon i bronkiene og skape kronisk betennelse i bronkiene, og dermed initiere starten av kronisk eller alvorlig astma.

Stress

Opphoping av stress eller angst kan føre en person til å hyperventilere, eller overbreathe. Når dette skjer, kan mengden av karbondioksid i blodet synker, og de nasale luftpassasjer seg sammen og utløse astma. Hyperventilering kan skje under et panikkanfall og føre til vanskeligheter med å puste.

Tegn på astma

Symptomer på hyperventilering omfatter svimmelhet, sliter med å puste riktig, og prikking i hender, fingre og munn. Andre alvorlige astmasymptomer inkluderer tungpustethet, kronisk hoste og kortpustethet. Symptomene kan manifestere seg eller samtidig. Når en person har alvorlig astma, symptomene manifesterer gjentatte ganger. Behovet for å ta i usedvanlig lang eller dyp pust er et annet symptom på alvorlig astma som kan gå oversett, spesielt hos barn. Opprettholde en oversikt over tilfeller når du eller barnet ditt slet med å puste eller wheezed, en av de mest vanlige astmatiske symptomer, kan hjelpe din lege å avgjøre om du eller barnet ditt har alvorlig astma.

Betraktninger

Den amerikanske Astma Foundation sier at det å ha et astmaanfall er lignende til å ha et stykke plast tvunget og presset ned over ansiktet. Den kroniske sykdommen koster landet ca $ 20 milliarder i medisinske kostnader hvert år. Selv om skremmende, kan astmaanfall kan kontrolleres, reduseres og til og med elimineres. Hvis du mistenker at du kan ha alvorlig astma, bør du kontakte lege. Foreldre som tror at deres barn kan være astma bør nå ut til sine barns barnelege for testing og behandling.

Hvordan identifisere symptomer på Emfysem

Emfysem er en kronisk og progressiv lunge lidelse som fører til en drastisk reduksjon i evnen til å fungere i lungen. Gruppert under diagnosen KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom), emfysem fører også til en alvorlig reduksjon i livskvalitet, og ofte krever at enkeltpersoner får en konstant flyt av oksygen. Selv emfysem påvirker hovedsakelig lungene i en tidlig fase av utviklingen, det omfatter etter hvert flere kroppens systemer. Da forblir ubehandlet, kan emfysem forårsake komplikasjoner som lungekollaps eller svikt og hjertesvikt. Lær hvordan å identifisere symptomer på lungeemfysem for å hindre ytterligere eller pågående skade på lungene.

Bruksanvisning

Emfysem er vanskelig å oppdage i en tidlig fase. Sporadisk kortpustethet eller redusert lungekapasitet er ofte skylden på forkjølelse, allergi og trøtthet eller stress.

Breathing blir stadig vanskeligere etter hvert som månedene og årene går. Noen individer merke at pusten blir vanskeligere når de er engasjert i fysisk aktivitet, eller når de antar visse posisjoner mens du ligger nede eller sitter.

tungpustethet er et vanlig symptom på lungeemfysem som ofte forveksles med en allergisk reaksjon eller astma.

Personer som lider av lungeemfysem opplever kroniske lungeinfeksjoner eller irritasjon i bronkiene, noe som hemmer pusting og oksygenopptak. Slike symptomer kan føre til en utilstrekkelig oksygentilførsel som resulterer i et blålig skjær til leppene og fingernegl senger, samt svimmelhet og svimmelhet.

A hacking hoste er ofte til stede i de senere stadier av emfysem, og sputum er nesten alltid til stede. Den gradvise utseende av en tønne brystet og til og med jevning av fingertuppene er også forbundet med emfysem.

Tips og advarsler

  • Unngå røyking og eksponering for irritanter, forurensning og kjemikalier. Unngå plutselige temperaturendringer og unngå plutselige utbrudd av aktivitet som kan initiere hosteanfall.
  • Femten til tjue prosent av røykerne utvikler emfysem senere i livet. Slutte å røyke! Du kan ikke reparere skaden allerede gjort, men du vil hindre ytterligere skade fra forekommende!

Bronkial hostemedisiner

Bronkial hoste er et resultat av en infeksjon eller irritasjon i bronkiene, som kobler luftrør til lungene. Det er mye mer utbredt i vinter. En akutt tilfelle er et resultat av et svekket immunsystem forårsaket av en viral infeksjon eller som en kald eksponering mot skadelige kjemikalier. Kronisk bronkitt oppstår gjennom gjentatte betennelser i luftveiene og er ofte forårsaket av røyking, allergi eller astma. Mange naturlige behandlinger kan stimulere prosessen med å utvise slim og øke styrken av immunsystemet for å håndtere de infeksjonen.

Natural Herbal behandlinger

Både amerikanske og sibirsk ginseng klare bronkial passasjer og redusere betennelse. Ta som anvist på etiketten. Bromelain tabletter kan hjelpe Gjør flytende og redusere sekreter og bidra til å forhindre bihulebetennelse fra å bli bronkitt. Ta 250 til 500 mg to eller tre ganger om dagen mellom måltider. Hestehov lindrer akutt overbelastning og heshet. Bruk i te form, og drikker omtrent 1 kopp tre ganger daglig for ikke lenger enn en uke. Couch gress te lindrer betennelse. Drikk en kopp opp til fire ganger om dagen. Elecampane te stimulerer hoste og frigjøring av slim fra lungene og også bekjemper bakterier. Drikk en kopp fire ganger om dagen. Bukkehornkløver kapsler redusere slim. Ta så en te eller kapsel og følg instruksjonene på etiketten. Lobelia bryter opp lunger og stopper tungpustethet. Ta 500 til 1000 mg om dagen for ikke mer enn to uker av gangen. Osha, når det brukes ved første tegn på bronkitt, kan handle mot infeksjonen. Ta 10 til 15 dråper av skjr i 1/4 kopp vann og bruke som en munnvann. Plaintain frø te strøk en sår hals og bryter opp slim. Ta en kopp tre ganger daglig. Reishi sirup bekjemper bakteriell infeksjon. Ta 1/2 ts. tre ganger om dagen.

Forholdsregler for Anbefalt Urter

Ikke bruk amerikansk ginseng hvis du har høyt blodtrykk eller noen form for hjertesykdom. Unngå Sibirsk ginseng hvis du har prostatakreft eller noen form for autoimmun lidelse. Hvis du er allergisk mot ananas, kan du utvikle et utslett fra å bruke bromelain. Avslutte bruken hvis dette skjer. Ikke gi lobelia eller Hestehov for barn under 12 år. Sørg for å ta Hestehov nøyaktig som anvist, og ikke øke den anbefalte doseringen eller det kan lukke luftveier. Ikke bruk plantain innen en time for å ta andre medisiner.

Tradisjonell kinesisk medisin formler

Ephedra avkok: Nyttig for bronkial hoste ledsaget av hodet og smerter i kroppen. Kudzu avkok brukes hvis primære symptomer inkluderer også nakkestivhet og muskelsmerter. Minor blågrønn drage avkok brukes for bronkitt preget av feber og frysninger, og er mer effektiv som en varm te enn et patent medisin. Mindre bupleurum avkok behandler dvelende hoste.

Forholdsregler for kinesiske formler

Ikke bruk ephedra avkok hvis du føler deg kvalm eller kaster opp. Ikke bruk mindre blågrønn drage avkok hvis du har feber. Unngå mindre bupleurum avkok hvis du har feber eller hudinfeksjon.

Andre anbefalinger

Eterisk olje av lavendel kan bistå med mer behagelig å puste. Tysk kamille, sitronmelisse eller hyllebær blomst er nyttige for å berolige irritasjon og smerte. Bruk som damp inhalasjon. Tiger Balm, en populær mentol og kamfer salve, lindrer bronkial hoste ved å øke blodtilførselen til brystet. Spise en rekke grønnsaker kan avverge bronkitt. Også inkludere flere løk og hvitløk i kostholdet ditt. De inneholder stoffer som hemmer et enzym som bidrar til frigjøring inflammatoriske kjemikalier inn i kroppen. Blåser opp en ballong et par ganger om dagen bidrar til å redusere følelsen av å være andpusten.

Allergisk bronkitt og hoste

Allergisk bronkitt og hoste


Bronkitt som utløses av vanlige allergener, i stedet for luftveislidelser som for eksempel forkjølelse og influensa, kalles allergisk bronkitt. Lider oppleve de samme bronkial symptomer reaksjon forårsaket av akutt bronkitt og hoste er den første manifesting symptom. Riktig identifisering av en allergisk reaksjon som bronkitt trigger er nødvendig for diagnose og behandling.

Betydning

Allergisk bronkitt er forårsaket av en betennelse i bronkiene som kan føre til irritasjon av slimhinnen i lungene. Hoste oppstår som en refleks for å fjerne lungene, i respons til slimproduksjon forårsaket av en irritert bronkial foring.

Identifikasjon

Bronkitt utløst av allergener som forårsaker irritasjon i bronkiene og de nedre luftveier i luftveiene. Sykdommen kan være ledsaget av astma, som er noen ganger referert til som allergisk astma.

Funksjoner

Symptomer som hoste er utløst av innånding stoffer som pollen, muggsopp, støv, røyk og andre allergener. Dette er irriterende stoffer som påvirker de nedre luftveiene, slik som luftrøret og bronkial fôr, forårsaker dem til å bli betent, slipper slim og stimulere hosterefleksen.

Symptomer

Tidlige symptomer på bronkial reaksjon inkluderer tett nese, kløende hals, slim oppbygging og sår hals. Vanskeligheter med å puste kan oppstå som bronkitt utvikler seg. Hoste er en første respons på irritasjon av bronkiene. Slim produksjonsresultater fra betennelse i bronkiene fôr. Sputum kan være hvit, gulaktig-grått eller grønn farge. Kortpustethet kan oppstå med enda mild anstrengelse. I noen tilfeller blir pasienten utmattet, med rastløshet, piping i brystet, feber, frysninger og brystsmerter.

Årsaker

Allergener er den viktigste årsaken til allergisk bronkitt, i motsetning til de virus og bakterier som forårsaker ikke-allergisk bronkitt. Allergener utløse en unormal immunrespons som resulterer i manifestasjon av bronkial symptomer. Tilstanden kan vedvare med fortsatt eksponering for allergener. Allergener inkluderer dyr dander, pollen, muggsporer, tekstiler, støvmidd, passiv røyking og giftstoffer.

Betraktninger

Hoste ledsaget av feber krever øyeblikkelig legehjelp når noen lider av en bronkial infeksjon. En hoste som varer i mer enn tre uker kan føre til astma og andre alvorlige komplikasjoner.

Ledelsen

Fordi eksponering for allergener utløser bronkitt symptomer, kan unngå dem redusere irritasjon i luftveiene. Steroidbehandling kan være indisert å behandle bronkial inflammasjon. Paracetamol eller ibuprofen kan bidra til å redusere feber. Personen må være hydrert for å hjelpe til utvisning av slim fra bronkiene.

Hva er KOLS respirasjonssvikt?

KOLS respirasjonssvikt er egentlig en hendelse som fører til lungene til "ikke bestått" til å utføre skikkelig på grunn av en KOLS, eller en kronisk påtrengende lungesykdom. Hva skjer i en respirasjonssvikt er at utveksling av oksygen og karbondioksid i lungene faktisk ikke skjer som det skal på grunn av noen form for blokkering. Denne blokkeringen begrenser din evne til å puste, redusere mengden av oksygen i begge lungene og blod mens øke mengden karbondioksid i systemet.

KOLS

En kronisk påtrengende lungesykdom er i utgangspunktet en lungesykdom som er ofte forårsaket av røyking. Innenfor denne kategoriseringen av sykdommer, er KOLS består av to grunnleggende forhold: emfysem og kronisk bronkitt (som bør ikke forveksles med "vanlig" bronkitt). Emfysem er i siste instans en medisinsk tilstand som påvirker alveolene. Som tiden går, disse små luftblærer bli skadet og ute av stand til å ta i luften som normalt, spørre en kortpustethet og mangel på oksygen i kroppen. Kronisk bronkitt er en tilstand i bronkiene hvor luftveiene blir irritert og betent, innsnevring eller blokkering av passasjen av luft og igjen forårsaker en mangel på oksygen i kroppen.

Respirasjonssvikt

Hvis en KOLS, som emfysem eller kronisk bronkitt, forblir ubehandlet, kan det til slutt føre til respirasjonssvikt. Dette er på grunn av den progressive karakter av disse typer av sykdom. Selv om luftveiene, samt andre systemer i kroppen, er ganske spenstig, skaden som oppstår til lungene og bronkiene med disse forholdene er faktisk ikke reversibel, ifølge Mayo Clinic. Riktig behandling innebærer å håndtere og forebygge ytterligere skader på disse organene, slik at respirasjonssvikt ikke finner sted.

Symptomer

Når du lider av en kronisk påtrengende lungesykdom, vil du vanligvis begynne å oppleve visse tegn og symptomer på tilstanden godt før respirasjonssvikt finner sted. Disse inkluderer en kortpustethet, en tetthet i brystet, økt hyppighet av luftveisinfeksjoner, hvesing og hoste.

Årsaker

KOLS er vanligvis forårsaket av røyking, noe som gjør den til en av de mest forebygges sykdommer i dag. Men det er andre grunner til at en person kan utvikle kronisk påtrengende lungesykdom. Disse inkluderer passiv røyking, giftige gasser, luftforurensning og med andre forhold, som gastroøsofageal refluks, noe som kan føre til magesyren å invadere ditt spiserøret og be en betennelse og irritasjon i bronkiene.

Behandling

Diagnostisering av KOLS vil mer enn sannsynlig føre til visse anbefalinger fra medisinske fagfolk på behandlingstilbud. Først og fremst, vil legen din be om at du sluttet å røyke, minske potensialet for ytterligere skade. Derfra kan han foreskrive en reseptbelagte medisiner, som bronkodilatorer, steroider eller antibiotika, for å redusere betennelse eller kirurgi for å fjerne de delene av skader som kan kvalifisere for en respirasjonssvikt.

Long Term Effekter av astma

Astma er en respiratorisk tilstand karakterisert ved en betennelse i bronkiene som til slutt innsnevrer passasjen av luft. I hovedsak musklene i en persons luftveiene begynner å spent og stram. Ettersom denne innsnevring finner sted, en viss mengde slim vanligvis bygger seg opp i løpet av denne samme region. De to hendelsene deretter føre en person til å ha det som omtales som et astmaanfall. Når en person går gjennom angrep på angrep i løpet av årene, kan det påvirke helsen til luftveiene og kan gi andre uønskede problemer.

Ombygging

Remodeling er en langsiktig effekt av astma som ofte følger med kontinuerlig eller gjentatt betennelse i bronkiene. Når en person lider av ganske alvorlig astma, kan det påvirke den strukturelle sammensetningen av bronkiene, noe som betyr at veggene vil faktisk begynne å begrense permanent. Dette kan forverre symptomene som følger med et astmaanfall.

Frekvens av angrep

En annen vanlig langsiktige effekten av astma er at angrepene blir hyppigere. Hvis du tenker på noe som er stadig irritert over lengre tid, vil det etter hvert bli mer og mer utsatt for uansett irriterende utløser dette irritasjon. For noen med astma, kan det ta en stadig mindre pollen teller for å utløse en blusse opp, eller det trenger ikke å være så kaldt å framprovosere et angrep. Den forurensningsnivået ikke behøver å være så høyt. Når det tar mindre å be et angrep, vil du som regel se en økning i frekvens.

Sykdom

Mye som hyppigheten av astma angrep, en person som har jobbet med astma i relativt lang tid kan begynne å oppleve flere sykdommer eller sykdommer. Igjen, har dette mye å gjøre med det stadige betennelser og irritasjon i bronkiene. En person blir mer utsatt for å bli forkjølet, får influensa eller selv å utvikle lungebetennelse når luftveiene er i en svekket tilstand.

Høy Kolesterol

Langvarig bruk av astmamedisiner kan bidra til høyt kolesterol. Å ha høyt kolesterol faktisk kan skape plakk i blodårene dine, noe som kan bringe på andre medisinske problemer, inkludert angina eller slag, for å nevne bare to.

Osteoporose

Osteoporose, en svekkelse av bein, er en annen potensiell effekt av langvarig bruk av astmamedisiner. Hvilke typer medisiner som brukes mot astma, som vanligvis er kortikosteroider, ta en toll på en persons bein. Etter en stund, kan de bli porøs og mer utsatt for brudd og sprekker.

Luftforurensning forårsaker astma

Personer med astma har angrep som er forårsaket av triggere. Noen av disse triggerne er forurensninger i luften. Forskning tyder på luftforurensning er en medvirkende årsak til astma, kronisk luftveissykdom som har økt de siste to tiårene.

Ozon

Ifølge KidsHealth.org, ozon i jordas øvre atmosfære bidrar til å beskytte oss mot skadelige UV-stråler. Men bakkenært ozon er annerledes. Det er et irritasjonsmoment opprettes når sollyset blander seg med eksos og industrielle miljøgifter (også kjent som smog).

Partikkelforurensninger

Siden 2004 har American Lung Association inkludert "partikkel forurensning" i sin "State of the Air" rapporten. Partikkelforurensning refererer til partikler som støv, sot, røyk, aerosoldråpene og andre fine irritanter som inngår dypt inn i lungene hvor de forårsaker problemer. Ifølge American Lung Association, 23 prosent av befolkningen bor der forurensning partikkel er på usunne nivåer hele året.

Gasser og damper

Andre luftforurensninger omfatter gasser som karbonmonoksid, nitrogendioksid og industrielle gasser - i tillegg til ozon og partikkelforurensninger. Også, også utendørs, kan sigarettrøyk og andre typer røyk utløse astmaanfall hos voksne og barn.

Effekt på barn

Ifølge KidsHealth.org blir barn påvirket av innendørs og utendørs luftforurensning fordi de har raskere pust priser og lungene er fortsatt økende. Barnas astma har blitt mer utbredt, og studier tyder på det er den vanligste kroniske barnesykdom.

Effektene av luftforurensning

Luftforurensning utløser betennelse og irritasjon i bronkiene som fører til lungene. Bronkiene svelle opp og skape slim, noe som gjør det vanskelig å puste, forårsaker hoste og tungpustethet lyden som er karakteristisk for et astmaanfall.

Hva som kan brukes for et barn med Vaginal irritasjon?

Hva som kan brukes for et barn med Vaginal irritasjon?


Vaginitis, eller en infeksjon eller betennelse i skjeden, påvirker ofte kvinnelige barn i alderen 3 til 10. Vaginal irritasjoner kan typisk være vellykket behandlet hjemme.

Årsaker

Ifølge University of Colorado Barnas Hospital, såper som kroppsvask, badeskum og sjampo noen ganger føre til vaginal irritasjon hos barn.

Funksjoner

En vaginal irritasjon kan føre til kløe og svie i vaginal området.

Baking Soda Treatment

Sett 2 oz. av natron i badekar vann. La barnet til å suge i natron løsningen i 20 minutter og gjenta fire ganger hver dag i løpet av 2 dager.

Hydrokortison Treatment

Etter hver natron økt, gjelder 1 prosent hydrokortison til vaginal området.

Advarsel

Oppsøk lege hvis barnet opplever vaginal blødning, utflod, feber eller irritasjon vedvarer i mer enn to dager etter administrering av behandling.

Hvordan behandle Irritasjon av øyevipper som har blitt trukket ut

Hvordan behandle Irritasjon av øyevipper som har blitt trukket ut


Enten det er en svinesti på øyet eller bare en uheldig mindre ulykke, kan trekkes ut øyevippene være svært smertefullt og irriterende for øynene. Siden området omkring øyet er allerede ekstremt følsom, må behandlingen være mild nok til å hindre ytterligere irritasjon. Bruk bare rene vaskekluter og forsyninger samtidig behandling øyeirritasjon eller du kan risikere å forårsake en infeksjon.

Hvordan behandle Irritasjon av øyevipper som har blitt trukket ut

•  Vask hendene grundig med antibakteriell såpe før du berører øyet området.

Fjern kontakter fra øynene hvis du slitasje kontakter. Fjern sminke og eventuelle gjenværende rester av dabbing oljebasert make-up remover på øyelokkene med bomullspinner. Absorber venstre over make-up remover med friske bomullsdotter.

Fukt en ren vaskeklut med varmt vann og brett vaskeklut så det vil passe over øynene dine som en blindfold ville. Legg ned og la vaskeklut på øynene dine i 3 til 5 minutter, eller til vaskeklut har mistet det meste av sin "varme. Forsiktig DAB øyet igjen med vaskeklut til å fullføre rengjøring øyevipper området.

Skyll vaskeklut i kaldt vann og brett vaskeklut til å passe over øynene dine. Legg kaldvaskeklut på øynene dine til å redusere hevelse og irritasjon i øynene. Gjenta trinn 1 til 3 som er nødvendig for å redusere irritasjon bør det oppstår på nytt senere.

Hint

  • Aldri gni øyet området, som du kan føre til mer irritasjon eller introdusere nye traumer til øyepartiet.
  • Hvis problemet vedvarer i mer enn noen få dager, se en lege om din tilstand.

Lettelse for Vaginal irritasjon Kløe og hevelse

Lettelse for Vaginal irritasjon Kløe og hevelse


Vaginal irritasjon, kløe og hevelse er symptomer som mange kvinner møter. Det finnes en rekke medikamenter, kremer, antibiotika og hjemmemidler som kan benyttes, for å oppnå lindring av de ovennevnte. Hvis du opplever vaginal irritasjon, kløe og hevelse i en lengre periode eller det er reoccurring, ta kontakt med din lege som det kunne være symptomatisk for en annen sykdom.

Betydning

I mange tilfeller kan vaginal irritasjon være forårsaket av irriterende stoffer fra tekstiler så vel som bestanddeler i skjønnhet og feminine produkter (slik som såper, kroppsvask, feminine spray, badebobler og salter). Kjemikaliene i disse kan forverre huden. Slike symptomer kan også manifestere når en kvinne gjennomgår en overdreven mengde stress, har en helg immunsystem forårsaket av annen sykdom, eller går gjennom overgangsalderen.

Identifikasjon

Vaginal irritasjon, kløe og hevelse ofte tjene som en indikasjon på en gjær infeksjon. Gjær infeksjoner er vanligvis forårsaket av en art av bakterier som kalles Candida. Nærværet av bakterier og Candida i legemet er normalt; kollektivt de fungerer til å gi en god balanse av mikroorganismene. Problemet vekker når det er en overskytende beløp av Candida; Dette er når en gjær infeksjon resultater. Mange kvinner kommer over dette etter at de har vært på antibiotika. Antibiotika har en tendens dreper alle bakterier inkludert sunne dem som er nødvendig.

Typer

Leger foreskrive et utvalg av behandlinger for vaginal irritasjon, kløe og hevelse. Soppdrepende antibiotika (for eksempel Difflucan) er nyttige i behandling av soppinfeksjon og det finnes andre typer av antibiotika som er foreskrevet for å ta seg av vaginale infeksjoner, som er relatert bakterier. Antihistaminer, kremer, lotions og salver er også administreres for å redusere betennelse og ømhet. Noen leger foreskrive et benzodiazepin (ofte brukt i behandling av ulike psykologiske forhold); til hjelp i løpet av natta.

Betraktninger

I tillegg til ovennevnte naturlig rettsmidler som Probiotika; som er ansett for å være gode bakterier, er effektive i å kvitte kroppen av en soppinfeksjon. Probiotika holde tilbake utviklingen av organismer som Candida som kan være skadelig. Et eksempel på dette er Lactobacillus acidophilus som, når det tas som et supplement er bevist å oppveie overdreven produksjon av Candida.

Mange urter som Oregon drue rot ekstrakt og Goldenseal er også nyttig, sammen med lavendel ekstrakt og Tea Tree Oil. Hvitløk er også bra; den inneholder egenskaper som styrke immunsystemet og kan fungere som et antisoppmiddel. Hvitløk er tilgjengelig i form av en oral supplement, mye lik den Lactobacillus acidophilus er. Disse produktene kan kjøpes på vitamin butikker, helsekostbutikker og til og med din lokale matbutikk. Du kan også kjøpe dem via nettet.

Expert Insight

Å avlaste vaginal irritasjon, kløe og hevelse, er det en god idé å ha følgende i bakhodet (de kan også brukes som et forebyggende tiltak). Unngå å bruke antibiotika for lengre perioder av gangen, og holde seg borte fra undertøy som ikke er laget av all bomull. Undertøy bør alltid være tørr og gi en tilstrekkelig mengde ventilasjon. Bukser og strømper som er for stramme en tendens til å forverre underlivet. Styr klar av å bruke såper, body vasker og andre kroppsprodukter (feminine spray, bad bobler, salter) som er parfymert eller inneholder sterke kjemikalier. Også, hvis du menstruerer, prøver bare å bruke truseinnlegg (i motsetning til tamponger).
Overdreven skylling kan også rense kroppen for de gode bakteriene som den trenger og føre den forverring. Rådfør deg med helsepersonell før skylling eller bruke andre rensemetoder. Vær bevisst på hvordan du renser deg selv etter å gå på do; tørk alltid fra fronten til baksiden, slik at bakterier ikke sprer eller bli overført.

Hvordan lindre kløe og irritasjon med Natural Cures for gjær infeksjoner

Hvordan lindre kløe og irritasjon med Natural Cures for gjær infeksjoner


Kvinner kan finne lindring fra vaginal kløe og irritasjon ved hjelp av naturlige botemidler for gjær infeksjoner. Gjær infeksjoner er forårsaket av et sopp kjent som candida. De fleste kvinner naturligvis ha små mengder av denne soppen i sin vagina. Endringer i sure nivåer kan tillate sopp å formere seg, noe som kan føre til en infeksjon. Naturlige botemidler for gjær infeksjoner kan hjelpe kvinner opprettholde sin syrlig balanse.

Hvordan lindre kløe og irritasjon med Natural Cures for gjær infeksjoner

behandle symptomene med probiotika. Nyere studier tyder på at probiotika er blant de mest effektive naturlige botemidler for gjær infeksjoner. Probiotika er kjent som en god form for bakterier, og er naturlig produsert i vagina. I henhold til forskning, probiotika er effektive i å forebygge gjær fra å vokse. De er tilgjengelig som kosttilskudd, eller stikkpiller.

behandle din tilstand med borsyre stikkpiller. Dette er en av de mest effektive naturlige botemidler for soppinfeksjon. Borsyre fungerer som en antiseptisk og maur-sopp. Forskning tyder på at det er mer effektivt enn noen anti-fungal medisiner. Pasientene i studien, som brukte borsyre stikkpiller som inneholder 600 milligram daglig, ble helbredet for sine symptomer innen to uker.

Hold sure nivåer balansert. Syre nivåer i vagina må holde riktig balansert for å hindre gjær fra å vokse. Antibiotika, p-piller, Douches, og feminine hygiene spray kan endre sure nivåer, noe som resulterer i en gjær infeksjon. Visse medisinske tilstander som diabetes, graviditet, og et svekket immunforsvar kan også gjøre en kvinne mer utsatt for en gjær infeksjon.

Unngå en gjær infeksjon fra re-forekommende. Gjær trives i fuktighet. Så ta av badedrakter eller våte klær med en gang. Du må heller ikke bruke klær som sitter tett, og unngå syntetisk materiale. Prøv å ikke bruke strømpebukse hver dag. Bruk bomull under slitasje. Tørk alltid forfra og bakover, etter bruk av badet. Dette vil hindre overføring av gjær fra rektum til vaginalområdet.

Rettsmidler for Vaginal irritasjon

En av de mest skjerpende problemene en kvinne omhandler er vaginal irritasjon. Det er flaut fordi du føler at alle kan lukte det, og det er ubehagelig fordi det klør og brenner hele tiden. Den første gangen det skjer du går til din fastlege om å finne ut hva som forårsaker det, og hvordan du behandler den, og det kan aldri skje igjen, eller det kan skje ofte. Nøkkelen er å vite hvordan å fortelle hva det er slik at du kan behandle det riktig - og heldigvis er det mange over-the-counter produkter som kan gi lindring.

Årsaker til Vaginal irritasjon

Bakteriell vaginose (BV) er en overvekst av bakterier i skjeden og er preget av en fishy lukt og en grå / gulaktig utflod, kløe, svie og betennelse. Hyppigst BV blir behandlet med antibiotika for å drepe bakteriene. Dessverre er en av de bivirkninger av tar antibiotika er soppinfeksjon.

Gjær infeksjon (vaginal candidiasis) er en overvekst av gjær i skjeden og er preget av en tykk hvit utflod, kløe og svie. Gjær infeksjoner ofte oppstå under graviditet, etter samleie, og etter å ha tatt antibiotika. Du er mer sannsynlig å få en gjær infeksjon hvis du har et svekket immunsystem. Behandlingen er med soppmidler.

Seksuelt overførbare sykdommer (kjønnssykdommer) kan forårsake vaginal irritasjon. Hvis du mistenker en STD, bør du se din omsorg leverandøren umiddelbart.

Menopause kan føre til hormonelle endringer som gjør skjeden tørr og irritert. Din omsorg leverandøren kan forskrive østrogen krem ​​eller tabletter for å bidra til å balansere hormoner.

Kjemiske irritanter / allergi er en vanlig årsak til vaginal irritasjon. Duftende toalettpapir, såper, vaskemidler, tørketrommel ark og feminine deodorant produkter kan være irriterende. En lateksallergi kan gjøre skjeden svært irritert etter seksuell aktivitet.

Common Sense Tilnærminger til Remedy Vaginal irritasjon

Tørk alltid forfra og bakover.
Unngå parfymert toalettpapir, spray, vaskemidler / tøymyknere, såper og boblebad.
Vask deg nedentil hver dag, men bare en gang om dagen med såpe.
Bruk bomulls truser (ingen thongs) og unngå tettsittende klær som kan felle fuktighet.
Hold skjeden tørr - endre ut av en våt badedrakt umiddelbart.
Unngå sex når skjeden er irritert.
Kutt ned på sukker, alkohol og produkter laget med gjær (brød, mugne oster, kaker, bagels)
Ikke skrap; vil dette bare føre til mer irritasjon
Styrke immunforsvaret ved å spise næringsrik mat, få nok hvile og mosjon, holde deg hydrert og ta en daglig multi-vitamin.
Ta en probiotiske hver dag.

Natural Cures for Vaginal irritasjon

Lactobacillus acidophilus tas daglig; du kan kjøpe kapsler eller spise yoghurt med acidophilus. Du kan også bruke disse produktene internt, sette dem inn i skjeden.

Apple cider eddik (ACV) er mye brukt til å balansere gjær og bakterier i skjeden og gi nesten umiddelbar lindring. Fyll badekaret med ankel-dypt vann og hell i 1-1 / 2 kopper acv. Sitte i vannet i 20 minutter. Du kan også fukte en klut med acv og hold den direkte på din vagina. Det kan svi for en liten stund, men vil gi lindring. Ikke gjør dette mer enn to ganger om dagen som det kan tørke ut huden for mye.

Tar hvitløk tabletter vil drepe bakterier og styrke ditt immunforsvar. Andre produkter som vil hjelpe på samme måte inkluderer neem olje, Beta 1,3D-glukan, B-vitaminer, vitamin C, sink og olje av oregano (kan du også bruke dette direkte på vagina).

Hvordan behandle Irritasjon av det indre øret

Smerte og irritasjon i øret kan være utenfor belastende. Det kan være ganske irriterende og holde deg fra å gjøre enkle, hverdagslige oppgaver. Sammen med indre øret irritasjon kommer skarp, kjedelig smerte og kløe i et område som du ikke kan lett komme. Du kan bli fristet til å ta tak i nærmeste bomullspinne og knipe det inn i øret, men det er en av de verste tingene du kan gjøre. Lindrende indre øret irritasjon kan oppnås med relativ letthet hvis det gjøres riktig.

Hvordan behandle Irritasjon av det indre øret

•  Fjern overflødig ørevoks. En oppsamling av ørevoks kan føre til indre øret å bli irritert og kløende. For å fjerne voksen, må du først bløtgjøre den ved å bruke noen dråper babyolje ved hjelp av en pipette to ganger om dagen for ikke mer enn 5 dager. Etter at du har myknet voks, bruk en gummi-pære sprøyte og sprute forsiktig varmt vann inn i øregangen. Vippe hodet til siden for å drenere vannet ut av øret, og tørk det ytre øret med et håndkle.

Kjøp en over-the-counter ørevoks fjerning kit. De fleste kjøpesentre selger produkter som er utviklet for å fjerne ørevoks. Før du kjøper et ørevoks fjerning kit, lese alle retninger og advarsler på boksen.

•  Påfør en kuldepakning til det ytre øret i 20 minutter for å redusere smerter forårsaket av indre øret irritasjon. Du kan også ta en over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol eller ibuprofen å bekjempe smertene.

Tygg tyggegummi. Ekstra press i øregangen kan ført til irritasjon og smerte. Tyggegummi kan avlaste trykket som har bygget opp i øret.

søke hjelp av en lege. Mange ganger en indre øret irritasjon forårsaket av ørebetennelse. Gjør en avtale med din primære omsorg lege. Han vil undersøke øregangen, og hvis det er en infeksjon, vil behandle den deretter med riktig antibiotika.

Hvordan Unn jeg Irritasjon av Inner Ear som forårsaker svimmelhet?

Hvordan Unn jeg Irritasjon av Inner Ear som forårsaker svimmelhet?


Svimmelhet kan være forårsaket av irritasjon eller betennelse i det indre øret. Dette kalles akutt vestibulær nevritt. Svimmelhet har mange andre mulige årsaker, så det er best å se en lege for en nøyaktig diagnose. Mens svimmelhet går som regel bort av seg selv, kan det uskadeliggjøre deg i flere dager. Det fører ofte til kvalme og oppkast, og det kan også påvirke din balanse og koordinasjon. Unn din svimmelhet ved å hvile, som arbeider med en fysioterapeut og spør legen din om riktige medisiner.

Hvordan Unn jeg Irritasjon av Inner Ear som forårsaker svimmelhet?

•  Gå til legen din for en nøyaktig diagnose. Din indre øret kan bli skadet, betent og irritert fra flere ulike årsaker. Legen din vil anbefale en passende behandling plan for din bestemt sykdom.

Spør legen din om medisiner som midlertidig lindre svimmelhet. Legemidler som meclizine, diazepam og over-the-counter dimenhydrinate kan bidra til å avlaste din svimmelhet mens du gjenopprette.

Spør legen din om kortikosteroider kan være aktuelle for deg. Avhengig av din spesifikke tilstand, kan kortikosteroider bidra til å forbedre din følelse av balanse og orientering.

Gå til en fysioterapeut for vestibulær rehabilitering. Din terapeut vil utforme spesifikke øvelser for din sykdom. De kan forbedre hvordan hjernen tilpasser seg irritasjon i det indre øret, redusere svimmelhet. Vanligvis er disse øvelsene inkluderer bevegelige øyne og hodet på bestemte måter. Noen ganger kan en terapeut be deg om å flytte hodet forsiktig mens du går for å forbedre balansen.

Få nok hvile mens du er utvinne. Hvis du har alvorlig svimmelhet, ikke forsøk å jobbe eller gå på skole - du risikerer å falle ned og skade deg selv. Når du føler at du blir svimmel, sitte ned umiddelbart. Hvis du føler deg svimmel når du ligger nede, prøv propping opp den øvre halvdelen av kroppen din.

Begrens bruken av stoffer som begrenser blodkar. Disse inkluderer koffein, tobakk og alkohol. Begrensede blodkar kan forverre symptomene dine.

Hva er behandlingen for smertefull irritasjon av huden bak anus?

Et vanlig problem blant voksne er anal kløe. Mens mange tilfeller kan være mild, forverres oftere enn ikke tilstanden til det blir ekstremt smertefullt og irriterende. I noen tilfeller kan det også hemme en persons sosiale og arbeidslivet. De som har det vet hva dette betyr: ubehagelig møter, uvilje mot å gå ut og ha det gøy, og noen ganger infeksjon og andre fysiske plager.

Hva som forårsaker anal kløe?

Før du kan forstå hvordan å håndtere tilstanden anal kløe, må du først forstå hva som forårsaker det. Anal kløe er forårsaket av irritasjon av huden i, på eller rundt analområdet som fører til at trangen til bunnen av.

Dette irritasjon i sin tur har forskjellige årsaker. Det kan være at kjemikalier eller stoffer i avføringen --- grunn av maten vi spiser --- forårsake dette irritasjon. Hyppige flytende avføring, eller diaré, kan også føre til betennelse i huden rundt anus. Fuktighet rundt anus forårsaket av lekkasjer kjent som inkontinens fører også til irritasjon og kløe i anal regionen. Psoriasis og unormal fordøyelses struktur på grunn av sykdommer som Crohns sykdom er også gjerningsmennene.

Andre forhold forårsaket av kosthold, mengde trening og traumer kan forårsake smertefulle anal kløe også. Pinworms, hemorroider og anal sprekker er sikker på å føre til mye ubehag, som fører til trangen til å klø det berørte området.

Denne trangen til å klø kan forverre problemet, forårsaker mer av et problem enn nødvendig, noe som er grunnen kløe bak anus må tas opp så snart som mulig.

Behandling av anal kløe

Rådføre deg med legen din med en gang er det beste du kan gjøre. Hun kan ha noen øyeblikkelig hjelp å tilby i form av reseptbelagte kremer samt ideer om hvordan du kan forbedre kostholdet ditt. En umiddelbar forsøk bør gjøres for å stoppe kløe det berørte området. Dette vil ytterligere redusere unødvendige komplikasjoner.

Endringer i kostholdet for å behandle anal kløe inkluderer drikke rikelig med vann, og også å ha en høy-fiber diett. Selvfølgelig, unngå fet mat vil også være gunstig for fordøyelsessystemet som matvarer med lavere fett er lettere å fordøye og gå gjennom fordøyelsessystemet, selv resulterer i mindre løs avføring.

Direkte, bør det berørte området skal holdes rent og tørt. Også ved hjelp av baby kluter etter avføring kan være gunstig for å redusere betennelse i området. I tillegg er det mange over-the-counter kremer og salver som kan brukes for å lindre smerte og kløe inntil hovedårsaken er tatt vare på.

Endelig, får rikelig med mosjon kan også bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen og gjøre underverker for å lindre hemoroider. Med litt forsiktighet, kan du raskt og effektivt behandle smertefull anal kløe.

Hjem rette for Jock Irritasjon

Working ut har sine fordeler. Trening kan hjelpe deg å ha en sunnere kropp og bedre kroppsbygning, men når du trener hardt, svetter du. I områder av kroppen der svette synes å somle, som lysken, kan økningen i fuktighet føre til en eskalering i veksten av sopp. Denne soppen forårsaker en brennende følelse etterfulgt av utviklingen av et rødt, kløende utslett. Hvis venstre ubehandlet, kan utslett føre til peeling og sprekkdannelse i huden. Ved å reagere på de første tegn på irritasjon, du kan benk denne infeksjonen før den kommer ut av kontroll.

Hygiene

Når du er ferdig med arbeidet ditt ut, traff dusjer umiddelbart heller enn å sitte rundt i svett klær og sørg for å hvitvaske alle plagg før du setter dem på igjen. Når du er i dusjen, vask med en antibakteriell såpe, med særlig vekt på områder hvor svette synes å samle. Etter dusjing, tørke hele kroppen. Briskly gni håndkleet over noen faresonene flere ganger for å sikre at alle områder er helt tørre. Deretter kaste håndkleet inn i vask og grip din hårføner. Bruke laveste tilgjengelige innstillingen, føn noen områder av dagens hudirritasjon og deretter påføres med et lag av talkum. Hvis pulveret ikke er din greie, bør du vurdere å kjøpe en soppdrepende fotkrem, for eksempel Lotrimin, og bruke det til det berørte området minst en gang om dagen.

Hvitløk

Å spise mat med mye hvitløk eller ta hvitløk kapsler har vist seg å bidra til å hindre vekst av sopp på huden, så hvis jock irritasjon er et tilbakevendende problem for deg, bør du vurdere en liten endring i kostholdet. Hvis du ikke liker å spise hvitløk, dra nytte av sin naturlige soppdrepende egenskaper ved å trykke på et par fedd og pålegging av masse infiserte områder av huden. Alternativt kan du blande hakket hvitløk med honning og spre det over hudirritasjoner. De soppmidler i hvitløk fungere godt med antibakterielle og antiseptiske stoffer som forekommer naturlig i honning.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en av disse mirakel forbindelser som synes å være bra for alt hud relatert. Jock irritasjon og soppinfeksjoner er intet unntak. En naturlig soppdreper, er ren tea tree olje giftfri så det kan bli brukt direkte til noen områder eller irritasjon eller det kan fortynnes med eple cider eddik og dytter på med en bomullsdott. Oljen bør brukes minst to ganger om dagen i to uker for å sikre at infeksjonen er helt borte.

Shampoo & Scalp Irritasjon

Shampoo & Scalp Irritasjon


Hodebunnen irritasjon er en relativt vanlig problem. Mange mennesker lider av slike problemer som seboreisk eksem, som forårsaker flass, hodebunnen ringorm og psoriasis. Allergi kan også føre til at hodebunnen til å bli irritert. Spesielle sjampo er en vanlig behandling for irritert hodebunn, men de kan også noen ganger være en grunn til at hodebunnen blir irritert.

Dermatitis

Dermatitt er en hudsykdom som fører til at huden blir betent og kløende. Seboreisk eksem eller flass, påvirker skalp, og er mest vanlig hos tenåringer. Noe bevis tyder på at dette kan være forårsaket av gjær i huden, selv om dette ikke er blitt definitivt vist seg å være tilfelle. Seboréisk dermatitt i hodebunnen kan være en årsak til flass og behandles ved hjelp av anti-seboreisk sjampoer. Disse sjampo inneholder vanligvis sinkpyrition eller serenium sulfid for å bekjempe sykdommen.

Psoriasis

Psoriasis er en vanlig hudsykdom som forårsaker røde, kløende utslett på huden. Seboreisk psoriasis påvirker hodebunnen og kan være spesielt vanskelig å behandle. Psoriasis sjampo bør inneholde tjære eller salisylsyre. Skrubbe et område av hodebunnen berørt med psoriasis for hardt mens sjamponering kan forverre sykdommen.

Hodebunnen Ringorm

Hodebunnen ringorm, eller tinea capitis er en soppinfeksjon som påvirker skalp. Det kan føre til bare flekker, sår og kløe i hodebunnen. Det er mer vanlig hos barn, men kan forekomme i mennesker i alle aldre. Hodebunnen ringorm kan behandles ved å bruke sjampo som har ketokonazol eller selen sulfid.

Shampoo Irriterende

I sporadiske tilfeller årsaken til hodebunnen irritasjon er shampoo selv. Hvis dette skjer er det sannsynligvis fordi de fleste sjampoer inneholder enten en ingrediens som heter sodium lauryl sulfate (SLS) eller en som heter sodium laureth sulfate (SLES). Disse ingrediensene er irriterende, og blir brukt i medisinske studier for å indusere irritasjon av hud, slik at det kan behandles med eksperimentelle behandlinger. Hvis du opplever hodebunnen irritasjon som synes å ha noen årsak kan det være fordi du reagerer dårlig på SLS eller SLES nivåer i sjampo og bør se etter en med mindre.

Betraktninger

Som med alle medisinske forhold, er det viktig å konsultere legen din for å identifisere årsakene til hodebunnen irritasjon. Legen bør da være i stand til å fortelle deg hva shampo er best å behandle din tilstand.