Digidexo.com

Hvordan bidra til å redusere abstinenssymptomer Vicodin

Vicodin, et syntetisk opioid narkotiske består av hydrokodon og paracetamol, er ofte foreskrevet for smerte. Som et opioid, endrer Vicodin måten kroppen reagerer på smerte i det sentrale nervesystemet. Når Vicodin er foreskrevet lang sikt, blir kroppen fysisk eller psykologisk avhengig av medikamentet, som krever stadig høyere doser for å oppnå den samme effekten. Tilbaketrekking fra Vicodin, mens ikke livstruende, etterligner influensalignende symptomer som generalisert smerte, angst, rask hjerterytme, feber, frysninger, skjelvinger, overdreven svetting, diaré og søvnløshet. Disse symptomene kan vare i flere uker. Tilbaketrekking skal alltid foregå under oppsyn av en lege.

Hvordan bidra til å redusere abstinenssymptomer Vicodin

Gradvis redusere Vicodin inntaket for å redusere abstinenssymptomer. Ved langvarig bruk av Vicodin stoppes plutselig, er abstinenssymptomer utløses i løpet av en dag. Gradvis reduksjon av medikamentet vil bidra til å unngå disse abstinenssymptomer.

spise sunt, godt balanserte måltider selv når kvalm. Drikk minst 48 gram vann hver dag for å holde deg hydrert. Abstinenssymptomer vil forverres hvis du ikke spise eller drikke.

Ta urte kosttilskudd som ingefær, Valerian rot eller lidenskap blomst for å bekjempe bivirkninger av Vicodin uttak. Ifølge Angst-og-Depresjon-Solutions.com legger Valerian rot til hjernens GABA-reseptorer som overvåker avslapping og sedasjon. Pasjonsblomst, kava og lavendel har også beroligende egenskaper, mens ingefær motvirker kvalme. Ifølge PubMed.gov, er johannesurt like effektive som SSRI-antidepressiva til bruk i behandling av mild til moderat depresjon som ofte følger med Vicodin uttak. DHEA og SAM-e er også nyttig med depresjon. Reseptbelagte antidepressiva som Zoloft eller Prozac er anbefalt for kronisk eller mer alvorlig depresjon.

Prøv å over-the-counter medisiner som inneholder doxylamine succinate for å få hjelp med søvnløshet. Noen av de populære merkenavn søvn hjelpemidler er Unisom og Nyquil. Antihistaminer som Benadryl også er nyttig med søvnløshet.

Innbytter Vicodin med reseptbelagte medisiner i henhold til legens anbefaling og tilsyn. Benzodiazepiner, som Xanax, er foreskrevet for å behandle angst i løpet av Vicodin uttak. Metadon er utformet for å hindre hjernen reseptorer som reagerer på Vicodin fra å gjenkjenne sitt fravær. Den holder også brukere fra å oppleve en høy under et tilbakefall. Beroligende midler, som fenobarbital, rolige pasienter og la de verste av de fysiske avhengighet effekter kan oppstå mens han sov.