Digidexo.com

Wheat Germ Meal Vs. Hvetekim

Wheat Germ Meal Vs.  Hvetekim


Hvete består av flere viktige deler: kjernen, noen ganger referert til som "wheatberry"; stivelse, som omfatter de fleste av wheatberry vekt og blir brukt til å lage hvetemel; kli, som er inkludert i hele hvetemel; og spiren, som bare er omtrent 2,5 prosent av wheatberry vekt.

Hvetekim

Hvetekim er den del av wheatberry som vil spire og produsere en hvete plante. Den hvetekim inneholder omtrent 10 prosent fett, noe som reduserer holdbarhetstiden. Som et resultat, når den kjøpes, mange lagre hvetekim i kjøleskap.

Wheat Germ Meal

Hvetekim måltid inneholder hvetekim samt noen kli og biter av andre deler av wheatberry. Som grunnleggende hvetekim, har hvetespirer måltid en relativt ustabil holdbarhet og kan gå harsk dersom ikke lagret på riktig måte, for eksempel i kjøleskap.

Bruksområder

Hvetespirer er ofte lagt til bakevarer for smaken og ernæringsmessig. Hvetespirer kan også legges til varme frokostblandinger som havregryn, og finnes i en fettfri form i kremen av hvete frokostblanding. Hvetespirer måltid er en vanlig ingrediens i fiske mat pellets, slik som de matet til Koi (karpe), eller til gullfisk.