Digidexo.com

Protokoller for alternative behandlinger for kreft

Kreft er en sykdom som forårsaker mutasjoner i cellevekst. Disse mutasjoner forårsake skade på omgivende vev og den menneskelige kroppen generelt. Kreft kan påvirke nesten hvilken som helst del av menneskekroppen, og er en av de viktigste årsakene til dødsfall på verdensbasis. Den globale epidemien av kreft og begrensningene i mainstream medisinsk vitenskap i behandling av kreft har bidratt til å skape en økende interesse for alternative protokoller for kreftbehandling. Flere løsninger, hver basert på naturlige stoffer og ulike teoretiske tilnærminger, har dukket opp som populære alternative behandlinger for kreft.

Historie

Ifølge American Cancer Society, kan bevis for kreft bli funnet så langt tilbake som det gamle Egypt, på de mumifiserte levningene av de døde. Mens moderne medisinsk vitenskap har utviklet mange high-tech måter bekjempelse av kreft - stråling, laser terapi, og sterk farmasøytisk kjemoterapi - kreft er fortsatt en svøpe av den moderne tid. I det 20. århundre, har flere alternative protokoller for behandling av kreft dukket opp og ble populær. Disse inkluderer den Hoxsey protokollen, Essiac, og Clark-protokollen.

Den Hoxsey Protocol

Harry Hoxsey var større enn livet figur som åpnet kreftklinikker over hele Amerika i løpet av midten av det 20. århundre. Han behandlet kreft med urte formler. Hoxsey brukt en aktuell lim basert på urten bloodroot og sinkoksid for ekstern kreft, og en intern formel som inneholder berberis, Cascara Sagrada, rødkløver, geitved, lakris og andre urter for de fleste andre kreftformer. Hoxsey ble til slutt forbudt i USA, men hans klinikk opererer fortsatt i Tijuana, Mexico, og hans urte formuleringer er allment tilgjengelig på nettet.

Essiac

Essiac er en urte formel som ble fremmet av en kanadisk sykepleier ved navn Rene Caisse (hun merket formelen hennes etternavn, spelt bakover), som hevdet å ha mottatt det fra indianere. Essiac inneholder burdock, glatte alm, kalkun rabarbra og sauer Sorrell. Essiac te er allment tilgjengelig på Internett, og de fleste helsekostbutikker.

Clark Protocol

Clark protokollen er basert på arbeidet til Hulda Clark og hennes bok "The Cure for alle krefttyper". Clark holder at alle sykdommer, inkludert kreft, er forårsaket av parasitter og de giftstoffer som de produserer i menneskekroppen. Clark protokollen bruker anti-parasitt urter som svart valnøtt og nellik, samt en maskin kalt "zapper" som er ment for å sende ut elektriske frekvenser som driver ut og drepe parasitter.

Potensial

De fleste av de alternative behandlingsprotokoller for kreft nevnt her, er ikke anerkjent som gyldig av den ordinære medisinske fellesskapet. Likevel noen av de ingredienser i formlene har vist seg å være aktive mot kreft i studier. I en gjennomgang av kliniske studier gjort på naturmidler som brukes i behandlingen av kreft, inkludert både Hoxsey formelen og Essiac, og publisert i Journal of the American Dietetic Association i oktober 1997, forfatteren sier at "det synes mulig at de kjemiske forbindelser fra urter også kan være nyttig i forebygging eller behandling av kreft og andre sykdommer. "