Digidexo.com

Botemidler for endogen depresjon

Begrepet "endogen depresjon" refererer til teorien om at for noen pasienter, er det ingen ytre eller miljø årsaken til depresjon. Dette ville bety at årsaken til depresjon er fullstendig biologisk, genetisk og / eller en feilfunksjon i hjernens kjemi. Mens det er en debatt om hvorvidt endogen depresjon faktisk eksisterer, er det de som ikke svarer godt til psykologisk behandling, noe som fører noen psykologer til å tro at depresjon kan være endogen, eller har en indre årsak.

Medisinering Management

Et stort flertall av depresjon kan behandles gjennom en kombinasjon av kognitiv-atferds psykoterapi og medisinering. Men siden endogen depresjon ikke har noen psykologisk rot, ville psykoterapi ikke hjelpe. Finne og bruke riktig medisinering regiment kan være en av løsningene for endogen depresjon.

Imidlertid kan legemiddelhåndtering veldig mye stole på gjetting av klinikeren. Finne den rette kombinasjonen av medisiner for hver person kan ta flere måneder eller lenger. En pasient skal spore sine stemninger og reaksjoner til hver medisiner slik at klinikeren har mer enn anekdotiske bevis.

Naturlige metoder

Får mer mosjon og eksponering for sol kan øke kroppens evne til å bekjempe depresjon. Trening bidrar til å heve nivået av endorfiner, som bidrar til å skape positive følelser. Sollys bidrar til å aktivere fotoreseptorer, som slipper ut andre kjemikalier i kroppen som også fremme positive følelser.

Self-Talk

Utvikle en diett av positive selvfølelsen. Begynn med å gjenkjenne negative tanker som fôr inn i depresjon. Bruk en strikk til å feste på håndleddet for å bidra til å skape en psyko-motorisk sammenheng mellom å anerkjenne den negative tanken, stopper den tanken, og tilbyr en erstatning tanke som er mer positive.

Andre selvfølelsen strategier kan inkludere å ta det motsatte av hva den negative tanken er og skrive det ned mens du sier det høyt. Endre negative tanker til nøytrale tanker, og deretter endre nøytrale tanker til positive. Endre selvbegrensende oppfatninger i spørsmål om hva som er mulig.

Urte og vitaminer

Øke mengden av visse vitaminer og mineraler du spiser kan også være en løsning. Nærmere bestemt, slik som vitaminer B6, B12, C, folsyre, magnesium og kalsium kan alle hjelp letthet depresjon.

Urtemedisiner kan inkludere johannesurt, som er tenkt å avlaste depresjon og angst. En annen urtemedisin er gingko biloba, som er et middel for depresjon hos eldre mennesker. Valerian root besitter en beroligende effekt for de som lider av angst eller depresjon. Hvis du er interessert i å forfølge urtemedisiner, er det best å konsultere en profesjonell herbalist som er godt respektert i samfunnet.