Digidexo.com

Hvordan du rengjør en Miracle Wheatgrass Juicer

Hvordan du rengjør en Miracle Wheatgrass Juicer


Wheatgrass har flere helsefordeler, som å hjelpe med kreft forebygging og bedre fordøyelse, noe som gjør det til et godt tillegg til noen diett. Spise hvetegress kan være tøff, så mange opplever at det gjør en wheatgrass juice er den beste måten å få wheatgrass inn i en diett i store nok mengder til å ha helsemessige fordeler. Rengjøring en Miracle wheatgrass juicer kan ta litt tid og innsats, men det sikrer at det ikke er noen mold, mugg eller andre problemer.

Hvordan du rengjør en Miracle Wheatgrass Juicer

Trekk ut juicer. Miracle hvetegress juicers er vanligvis elektriske juicers og bør kobles fra før rengjøring.

Skyll juicer med varmt vann. Dette vil fjerne det meste av fast-on hvetegress og masse som er fast i juicer. Skyll innsiden og utsiden av juicer helt.

Ta fra hverandre noen brikker som er lett å fjerne. Den manuelle vil beskrive de nøyaktige metoder for den spesifikke modellen, ettersom eldre og nyere modeller er forskjellige. Vanligvis vil elektriske juicers har lett-rene alternativer tilgjengelig og deler som lett kan fjernes for rengjøring. Den spesifikke modellen vil diktere hvilke deler kan fjernes og som ikke kan.

Vask delene med en vaskeklut, oppvaskmiddel og vann. Mesteparten av maskinen kan vaskes med disse alene. Skyll såpen gratis og sørge for at alt av wheatgrass er fjernet før du går videre til neste del. Bruk skurebørste og oppvaskmiddel for vanskelig tilgjengelige steder. For modeller som har svært få løse deler, bruke en rengjøring tannbørste og såpe for å nå de små sprekker inne i maskinen. Skyll maskinen med varmt vann og deretter rense en andre gang for å sikre at alt av wheatgrass er fjernet fra de minste områder.

Håndkle tørt eller la maskinen renne og lufttørke.