Digidexo.com

Tegn og symptomer på Brain Dehydrering

Brain dehydrering er en alvorlig tilstand --- etter når hjernen er følelsen virkningene av dehydrering, resten av kroppen din lider. Dehydrering oppstår når du ikke inntak nok væske, som vann. Dette fører til en uriktig vannvolum i kroppen, noe som resulterer i en ubalanse av mineralene i blodet celler. Mineralet ubalanse forstyrrer den normale funksjon av hjerneceller, og når den forblir ubehandlet, kan det føre til permanent hjerneskade eller død.

Brain Cell Function

Hjerneceller krever den riktige mengde vann og mineraler i hver av cellene. Dersom det er for mye vann, kan cellens membran break; hvis det ikke er nok, vil cellen skrumpe inn. Når det er hjerne dehydrering, er mindre vann som er tilgjengelig for hjerneceller å bruke. Dette reduserer effektiviteten i transport av mineraler og andre materialer mellom cellene, og dermed påvirke deres funksjon. Til syvende og sist, endrer hjernen dehydrering strukturen i hjernecellene, noe som fører til deres forringelse.

Dehydrering Symptomer

Tegn på dehydrering er lagt merke til før hjernen dehydrering tegn. Hvis symptomene på dehydrering er lagt merke til før hjernen lider av dehydrering, vil du ikke oppleve skadelige effekter på hjernen. Vanlige dehydrering symptomer inkluderer tørr eller klissete munn, lite eller ingen urin løslatt, ingen tårer blir produsert, øyne nedsunket i sine sokler, apati og i alvorlige tilfeller av dehydrering, koma. En fysisk tegn på dehydrering kan tyde på at dehydrering er i ferd med å påvirke hjernen: du vil vise en soft spot på toppen av hodet ditt, som et spedbarn har. Denne tilstanden er kjent som forliste fontanelles.

Mental Effekter

Når dehydrering påvirker hjernen, vil mental evne bli påvirket umåtelig. Foruten symptom på fysisk apati, vil du også ha mental tretthet. Som hjernen dehydrering fortsetter, vil du begynne å ha noen problemer med hukommelsen og erfaring forvirring.

Ubehandlet

Da forblir ubehandlet, kan hjernen dehydrering ha alvorlige effekter. På grunn av forverring av hjerneceller fra mangel på vann, kan hjernen dehydrering føre til anfall og permanent hjerneskade, som kan påvirke din fysiske og mentale evner. I tillegg kan ubehandlet dehydrering slutt føre til døden.

Tips

Den daglige anbefalte vanninntaket er åtte glass vann. Hold en gjenvinnes eller gjenbrukes vannflaske med deg hele dagen for å forhindre dehydrering oppstår. Foruten vann, kan drikke væske med elektrolytter hjelpe utrolig hvis du arbeider med dehydrering.