Digidexo.com

Hvordan overvinne Handicap Hindringer

Hvordan overvinne Handicap Hindringer


Folk tror ofte at personer med et handikap er en ulempe når det gjelder å oppnå sine mål. Ordet "handicap" er ofte brukt om hverandre med ordet "funksjonshemmet". Verdens helseorganisasjon beskriver en funksjonshemming som noe som begrenser en persons aktiviteter og begrenser deres engasjement i livshendelser. Handikap som er et resultat av en fysisk eller psykisk funksjonshemming, enten de er akutt eller kronisk, kan føre en person til å føle seg deprimert om deres livskvalitet som de sammenligner seg til fullbefarne samfunn der de bor. Folk som har handikap, derimot, kan finne måter å overvinne hindringer og oppnå suksess i livet.

Hvordan overvinne Handicap Hindringer

•  Definer dine hindringer. Hvis en person er i en rullestol, kan hennes hindringer inkluderer ikke å kunne gå på fornøyelsespark rides med sine barn. En person med kroniske smerter fra nerveskader kan finne sin hindring er hans smertestillende medikamenter, som har bivirkninger som har gjort det vanskelig for ham å opprettholde jevn sysselsetting og delta i fritidsaktiviteter. Uansett handicap er, må du først definere hva dine hindringer før du kan forsøke å overvinne dem.

Maksimer dine styrker og slutte å se på hva du ikke har. Det er lett for en person som er døv og blind for å gi opp på en oppnå et mål som virker som bare de som kan se og høre kan utrette. Men hvis Helen Keller hadde gjort dette, biblioteker ville ikke ha sine hyller fylt med hennes arbeider. Slik starter vinne dine handikap, må du identifisere dine styrker og maksimere dem. Når du er i stand til å slutte å se over gjerdet og tenke på hva du kan gjøre med din nestes feltet, er du bedre i stand til å se alle de gode tingene du besitter og gjøre mest med hva du får. Når du gjør dette, kan du begynne å overvinne hindringer og etablere muligheten for å endre livet ditt.

Definer hva suksess betyr for deg. For å overvinne hindringer som følge av en funksjonshemming, undersøke dine oppfatninger av hvordan andre definerer suksess versene din definisjon av suksess. Finn ut hva det handler om din definisjon og mål på suksess som har forårsaket du stress i livet ditt. Etter å ha definert suksess for deg selv, sette parametre rundt din definisjon: slå dine definisjoner til affirmasjoner. Slike affirmasjoner kan omfatte vite suksess skjer ikke over natten, å vite hva dine talenter er og hvordan man kan utvikle dem, etablere små mål du ønsker å oppnå, og vite at, til slutt, er din lykke avhengig av ditt valg for å føle seg lykkelig.

Som du spørsmål hindringer livet steder foran deg angående ditt handicap, lære å møte dine problemer på daglig basis. Takle dem med en realistisk og positiv holdning, slik at du kan vokse fra din erfaring. Du vil da se at det er din evne til å overvinne hindringer, til tross for ditt handicap, som avgjør din suksess i livet.