Digidexo.com

Farene ved en Infrarød Sauna

Infrarød sauna er små bærbare rom som inneholder infrarøde varmeovner. Disse ovnene avgir infrarød varme som er direkte absorberes i kroppen. Mange bruker infrarøde badstuer for avrusning formål, men det er noen farer forbundet med dem hvis den ikke brukes riktig.

Funksjon

Det infrarøde lyset som sendes ut fra en infrarød sauna varmer opp direkte likene av de innsiden uten oppvarming av luften i mellom dem og varmeapparatet. Den gir en kunstig feber i kroppen som har helbredende egenskaper. Brukere bør vite hvordan du skal bruke badstuen for å hindre legemsbeskadigelse.

Effekter

Negative effekter på kroppen fra infrarød sauna bruk inkluderer overdreven svetting, noe som kan resultere i nedbryting av elektrolytter og mineraler, overoppheting og dehydrering. Infrarøde stråler kan også forstyrre den naturlige helbredelsesprosessen av noen akutte skader slike som forstuet ankler.

Advarsel

Bruk av infrarød sauna har blitt stadig mer populært de siste årene med svært få problemer. Likevel, det er alltid mulighet for alvorlige negative reaksjoner fra deres bruk. Konsultere lege før du starter økter i en infrarød sauna.

Betraktning

Når infrarød sauna brukes riktig de potensielle farene er minimal. En godt balansert kosthold og riktig fuktighet kan bidra til å forhindre eventuelle problemer som følge av infrarød sauna.

Misforståelse

De infrarøde stråler brukes i infrarød sauna er noen ganger forveksles med røntgenbilder og ultrafiolette stråler, som begge kan være farlig. Imidlertid er noen farer forbundet med infrarød sauna ikke relatert til de infrarøde stråler selv.