Digidexo.com

leve uten medisiner

Mennesker som lever med ADD uten medisiner

Attention Deficit Disorder og Attention Deficit / Hyperactivity Disorder er nå anerkjent i vestlige land som livsløp lidelser. Ofte disse lidelsene forbli udiagnostisert i voksen alder. Personer med voksen ADD og ADHD også vanligvis har tilstander som depresjon, rusmisbruk og personlighetsforstyrrelser asosial. Disse lidelser blir behandlet hos voksne, mens den underliggende ADD / ADHD går uadressert. Behandling av ADD / ADHD vil ofte lindre disse andre symptomer.

ADD og ADHD Basics

Diagnosen for disse forholdene er vanligvis kommet på gjennom en atferds sjekkliste beskrevet i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fourth Edition (under "disruptive lidelser"). Tegnene inkluderer problemer med å holde oppmerksomheten og manglende evne til å følge med på oppgaver. Personer som viser impulsivitet og har overdreven aktivitet er også klassifisert som hyperaktiv. Noen saker vil gå uoppdaget og ubehandlet siden det ikke kan være noen alvorlige presenterer symptomer i det hele tatt.

Behandling av ADD / ADHD med medisiner

Den konvensjonelle medisinske tilnærmingen er å behandle ADD / ADHD med en rekke medisiner som, merkelig nok, er fra svært forskjellige klasser. Eksempler er psykostimulerende for å øke hjernens opphisselse og oppmerksomhet, antihypertensiva (som lavere blodtrykk), antipsykotika (beroligende) og anti-depressiva. Disse medikamentene ser på symptomene, men gjør ingenting for å løse problemet selv. Barn som er plassert på kraftige medisiner som Ritalin må være på dem langsiktig. Disse medikamentene kan gi alvorlige bivirkninger, som for eksempel tics og hemmet vekst), og mange foreldre nekter å administrere dem til sine barn med diagnosen ADD / ADHD. Heldigvis alternative behandlinger til medisinering eksisterer.

Å leve med ADD / ADHD uten medisiner

Leve uten medisiner bør ikke likestilles med å leve uten behandling. Barn vokser ikke fra ADD / ADHD og ikke behandle det kan føre til alvorlige psykiske og sosiale tilpasningsproblemer. Noen alternative behandlinger folk bruker inkluderer biofeedback, massasje (15 minutter hver dag i 10 påfølgende dager ble vist til bedre konsentrasjon), hypnoterapi og guidede bilder, kosthold og trening for å minske angst.

Nye perspektiver

I dag kan en ikke-invasiv prosedyre gjøres for å kartlegge hjernen. En stretchy lue med strategisk arrangert elektroder plassert på hodet og hjernebølgene blir målt. Personer med ADD / ADHD vanligvis har høyere forekomster av Theta hjernebølger. Dette betyr at hjernen er under-fremkalt; ADHD, er det også en høyere forekomst av Theta hjernebølger, men i dette tilfellet forsøker hjernen for å vekke seg med hyperaktivitet. Konvensjonell medikamentell behandling forsøker å vekke hjernen og dermed stoppe hyperaktivitet; men ikke-medikamentelle alternativer kan gjøre dette, også.

Mer enn 30 års studier viser at ADD / ADHD kan effektivt behandles med ikke-invasiv neurofeedback (som omprogrammerer hjernen til å fungere ved høyere, optimale hjernebølger). Spise en diett som begrenser konserveringsmidler, raffinerte karbohydrater og store mengder kjøtt; og med mat som er rik på essensielle fettsyrer og antioksidanter er også svært fordelaktig.

Det er viktig å stå løpet ut til en profesjonell neurofeedback kliniker er fornøyd selv om forbedringer vil bli funnet tidlig i behandlingen. Det kan være nødvendig å ha 40-80 sesjoner. Helseforsikring ikke typisk dekke disse øktene, men når enkeltpersoner har gjennomført denne behandlingen de aldri kan trenge ytterligere behandlinger (bortsett fra en vanlig helse fitness rutine).

Behandling av ADHD Uten medisin

Behandling av ADHD Uten medisin

Introduksjon

Ifølge en studie gjort ved University at Buffalo, lærere mente at minst 5 prosent av sine klasser hadde diagnosen Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). De anslo også at en ekstra 5 prosent hadde sykdommen, men hadde gått udiagnostisert. I de fleste tilfeller, når et barn blir diagnostisert med ADHD, er den første linjen av behandling reseptbelagte medisiner. Men flere familier velger for behandlingsmetoder som ikke inneholder narkotika.

Behavioral Therapy

Atferdsterapi innebærer utdannet fagfolk undervisning mestring og læring ferdigheter til å overvinne sykdommen. Dette fungerer for barn og voksne som lider av ADHD. Dette gjør de med de lidelser å ha de nødvendige verktøy for å endre sin atferd problemer, forbedre sin evne til å konsentrere seg, og forbedre deres evne til å lære uten resept intervensjon.

Miljø Modification

Modifisere miljøet der ADHD lider arbeider og lever kan også behandle sykdommen. For eksempel ta en ADHD barn prøver å lære i et klasserom. Plassere barnet i front av rommet der han ikke kan se og bli distrahert av hva hans andre klassekamerater gjør kan dramatisk forbedre sin evne til å lære. For en voksen på jobb, kan plassere seg vekk fra vinduer eller områder med høy trafikk dramatisk forbedre sin evne til å arbeide uten å bli distrahert.

Tidsplan

Å ha en vanlig timeplan kan også bidra til å behandle problemene knyttet til ADHD. De som lider av ADHD ofte har en hard tid å takle endring. Holde regelmessig - og veering lite sidestykke fra den planen - kan bidra til å behandle ADHD uten medisin.

Problemer leve uten en Thyroid

Vanlige grunner for å fjerne skjoldbruskkjertelen inkluderer skjoldbrusk kreft, forstørret skjoldbruskkjertelen, og ukontrollerbar hypertyreose. Livet etter en person har sin skjoldbruskkjertelen fjernet kan være normal og sunn. En pasients helse etter operasjonen vil avhenge av hvor mye av skjoldbruskkjertelen er fjernet. Hvis du tar de riktige skritt for å forbedre din helse etter tyreoidektomi, kan du unngå problemer som kan oppstå etter operasjonen.

Delvis tyreoidektomi

Dersom et parti av skjoldbruskkjertelen er fjernet, gjenstår det som normalt tar over funksjonen til den manglende kjertel. Hormonbehandling normalt ikke er nødvendig i tilfelle av en delvis thyroidectomy. Mange endokrinologer velger denne metoden for kirurgi med håp om å unngå en underactive skjoldbruskkjertelen. Imidlertid er det mulig for den gjenværende del av det i skjoldbruskkjertelen for å bli ubalansert. I dette tilfelle blir riktig behandling er nødvendig. Dette kan omfatte en andre operasjon og den etterfølgende fjerning av den resterende skjoldbruskkjertelen.

Hypotyreose

Hvis hele skjoldbruskkjertelen er fjernet, kan det ta litt tid å finne den rette balansen i medisiner og hormonterapi narkotika. Siden kroppen ikke lenger kan produsere thyroid hormon, vil en person faller inn i en tilstand av hypotyreose, eller underactive skjoldbruskkjertelen.

Hypoparathyroidism

Hypoparathyroidisme er en endokrin lidelse som skyldes ofte etter skjoldbrusk fjerning eller skade på skjoldbruskkjertelen. Hypoparathyroidisme oppstår når biskjoldkjertlene lokalisert i nakken ikke produserer nok hormon, parathyreoideahormon. Noen av symptomene er prikkende følelse i lepper, fingre og tær, kramper muskler, smerte, tørt hår, sprø negler og tørr hud, problemer med syn og mange andre helseproblemer.

Hypokalsemi

En av de mest vanlige komplikasjoner etter en thyroidectomy er en mangel på kalsium kalt hypokalsemi og kan være relatert til hyperparatyreoidisme. Parathyroid styrer kalsiumnivået i kroppen, men hvis disse er skadet under operasjonen, kan det føre til at parathyroid å stoppe kontrollere kalsium og resultere i lavere nivåer. Vanlige symptomer er nummenhet og prikking, endringer i huden sensasjon, hodepine, muskelkramper, og en økning i angst og depresjon. Symptomene begynner vanligvis i løpet av få dager etter operasjonen.

Hormonbehandling

Det vil være nødvendig å ta skjoldbrusk erstatning medisiner for resten av livet ditt. Dette er nødvendig for å opprettholde flere kroppsfunksjoner, inkludert metabolisme. En endokrinolog vil kreve regelmessige blodprøver for å finne ut hvor mye hormon erstatning medisiner du trenger og blod arbeid fortsetter til dine thyroid hormonnivået er stabilt. Selv når hormonnivået er stabilt, vil hormonbehandling være nødvendig. Når noen er stabil, bør de sjekkes en gang per år.

Tyroksin tabletter

Hvis du hadde kreft, kan det være nødvendig å ta tyroksin tabletter, noe som vil bidra til å forhindre kreft fra å returnere. Tyroksin tabletter stoppe kroppen fra å produsere TSH, som hjelper noen krefttyper vokse.

Betraktninger

Å leve uten en skjoldbrusk vil kreve flid som du opprettholder din egen helse så mye som mulig ved å ha regelmessige legebesøk og blodprøver. Opprettholde hormonnivåer er nødvendig etter å ha en skjoldbruskkjertelen fjernet og krever daglig medisinering og regelmessig oppfølging.

Det er ingen måte å forhindre en underactive skjoldbruskkjertelen, slik hormonbehandling er en standard behandling. Siden det ikke finnes noen metode for herding hypotyroidisme, er det viktig å erstatte de hormonnivåer. Pågående skjoldbrusk sjekker er avgjørende for å opprettholde en sunn kropp. Regelmessig blod arbeid vil bidra til å forhindre over utskifting av hormonnivåer.

Hvordan å behandle schizofreni uten medisiner

Schizofreni er en psykisk lidelse som har ødelagt hundrevis av liv siden den første diagnosen av det. For de som har familier har blitt berørt av schizofreni, som fører et normalt liv er ofte veldig vanskelig å gjøre. Ofre for denne sykdommen er ofte medisinert og låst opp i en institusjon inntil det er gjort framskritt med medisinering. Det finnes andre måter å behandle schizofreni, men, som ikke krever slike medisiner. Og det er folk som, til tross for alle odds, har overvunnet schizofreni uten medisinering. John Nash, mannen der filmen "A Beautiful Mind" er basert på, sluttet å ta medisiner for sin schizofreni og fikset det i løpet av et par tiår.

Bruksanvisning

Finn håp. Studier viser at schizofrene er mye mer sannsynlig å komme seg uten medisiner dersom de virkelig tror det er håp for å bli frisk av denne sykdommen. Prøv å finne eksempler på ekstremt schizofrene mennesker som har kommet seg det og gått på å leve sine liv.

Opprett et sunt hjem og livsstil. Selv de som ikke har noen kone / mann og barn trenger å føle stabiliteten i et hjem, inntekt, og daglige ritualer. Kontakte din Trygdekontor kan hjelpe deg med dette trinnet fordi de kan være i stand til å tildele deg en saksbehandler og hjelpe deg å finne et hjem og jobb.

Hjelp til å bygge støttende relasjoner. Dette trinnet er viktig for utvinne schizofrene av verden. Noen mennesker med denne psykiske lidelser er institusjonalisert og holdt skjult fra verden. Dette kan oppnås gjennom venner av familien, støttegrupper for psykisk syke eller gjennom arbeid.

Å være inkludert i et fellesskap eller bredere gruppe mennesker, i tillegg til familien, er viktig. Få og opprettholde en jobb er et skritt mot dette målet, selv om det kan være vanskelig å overvinne fordommer mot en psykisk syk person. Det vil være tilbakeslag og prøvelser, og det er viktig å hjelpe personen innse at dette er en del av et normalt liv.

Bygg problemløsning og mestringsstrategier. Å kunne håndtere regninger, sørge for noen eller noe (selv en katt eller hund), og finne sin egen hjelp med sine problemer er en viktig del av utvinning. La personen bidra til å gjøre sine egne beslutninger, inkludert hvor mye du skal bruke på dagligvarer, som terapeut for å besøke, og om du vil betale den elektriske eller gass regningen først.

Fortsett terapi. Bruk empowerment metode for utvinning er et utmerket alternativ til medisiner, men det kan være noen hjelp for en psykisk lidelse uten hjelp og støtte fra en terapeut, en ekspert som kan veilede syk person gjennom trinnene ovenfor og hjelpe ham håndtere tilbakeslag.

Tips og advarsler

 • Refererer ikke til den personen som syk eller syk. Studier viser at å bli stemplet som syk eller syk kan være en hindring på personen, som føles som om han har til å komme seg fra selve sykdommen og etiketten.
 • Dette er på ingen måte å fylle på som råd fra en lisensiert profesjonell. Snakke med leger og terapeuter før du begynner på et behandlingsopplegg.

Hvordan kontrollere angst uten medisiner

Angst er en psykisk lidelse preget av intense følelser av frykt, nervøsitet og bekymring som forstyrrer leve et normalt liv. Angst er vanligvis best behandles med terapi. Avhengig av hvor alvorlig angst, er noen ganger foreskrevet medisiner. Imidlertid kan angst medisiner ha ubehagelige bivirkninger og mange foretrekker å ikke ta dem. For folk som ikke foretrekker å ta medisiner, det finnes alternative metoder for behandling av angst.

Bruksanvisning

Prøv meditasjon for å kontrollere angst uten medisinering. Når du føler deg spesielt engstelig, trekke seg tilbake til et rolig sted som soverommet. Sitte eller ligge der du føler deg komfortabel og lukk øynene. Pust rolig inn gjennom nesen og puster ut gjennom munnen. Tømme hodet og konsentrere seg om pusten din til å slappe av musklene dine. Prøver å gjenta en meningsfull setning stille som et fokuspunkt. Avslappende ditt sinn og kropp vil holde stressende tanker fra forvrenge din tankeprosess og fører til panikk eller bekymre deg. Meditere i ca 30 minutter hver dag for å holde angsten i sjakk.

Prøv avslappende pusteteknikker for å kontrollere din angst. Pust ut gjennom munnen høyt. Lukke munnen og inhalerer gjennom nesen mens du teller til fire. Hold pusten i sju sekunder. Pust ut mens du teller til åtte. Gjenta tre ganger. Dette er en avslapping pusteteknikk kalt 4-7-8.

Prøv snakke terapi for å kontrollere din angst uten medisinering. Kognitiv atferdsterapi har vist seg å gjøre underverker for angst. Se en psykolog for å snakke om hva som plager deg. Ikke holde alt flaske opp, da dette bare vil øke din angst og stress. En psykolog vil gi deg råd om metoder for å kontrollere din angst uten å ty til medisiner.

Bli en avkobling klasse hvor du vil lære avslapping og stress-kontroll teknikker som også vil hjelpe deg å bekjempe angst. Riktig stress management teknikker kan faktisk ha samme beroligende effekt som medisiner uten de harde bivirkninger. Videre kan snakke med andre mennesker som lider av angst være svært effektiv i å håndtere dine egne problemer.

Prøv aerobic trening for å kontrollere angst. Turgåing, jogging, sykling og selv dans øke endorfiner (kjemiske forbindelser som produserer en følelse av velvære) i hjernen som kan redusere følelsen av stress og bekymring. Selv 20-30 minutter daglig aerob trening kan gjøre en stor forskjell i nivåer av angst.

Tips og advarsler

 • Snakk med en helsevesenet profesjonell om effektive metoder for å håndtere angst. Hvis du har alvorlig angst eller blir ansett som en fare for deg selv, kan det hende du må ta noen form for medisinering.

Måter å eliminere angst uten medisiner

Angst er et irriterende problem for mange amerikanere. Det er en sinnstilstand der en person er plaget med tanker om frykt for ekte eller innbilt fare. Sammen med angst, kan en person oppleve økt puls, skjelvende, panikk, svakhet og magesmerter. Hva kan du gjøre for å behandle angst uten medisinering?

Innrømme for deg selv at du er engstelig

Det første trinnet i behandling av alle problem er å innrømme for deg selv at du har en.

Endre livsstil

En av de største årsakene til angst er måten du lever, spesielt måten du sover. De fleste som lider av angst ikke får nok søvn. Ett skritt mot å lindre angst er å begynne å få mer søvn.
Trening er svært nyttig i å redusere angst. Det kan tømme tankene og gjøre deg trøtt nok til å sove. Øvelse som fokuserer på pusten, for eksempel yoga, og aerobic er svært gunstig.
Hvis du drikker alkohol, bør du kutte ned betydelig eller slutte å drikke alt sammen.
En annen ting du kan gjøre er å slutte å se på nyhetene. Ofte negative nyhetsoverskrifter kan sende deg inn i en engstelig tilstand.

Omdirigere din tenkning

Kognitiv psykologi er et delfelt av psykologi som fokuserer på den måten vi tenker og tolke situasjoner. Teknikkene som brukes av kognitive psykologer tvinge deg til å utfordre dine tanker. De med angst generelt vise negative tankemønstre. Du kan finne deg selv å ha hørt en historie om at noen dør av kreft i hjernen og begynner å bekymre at dette vil skje med deg; du kan være for redd for å gå på jobb for frykt for at du vil dø i en bilulykke - uansett frykt, blir du stadig bekymre deg for det. En måte å slå disse engstelige tanker er å tenke rasjonelt om dem. Har de virkelig fornuftig? Hva er de faktiske oddsen for noe dårlig skjer med deg? En effektiv måte å omdirigere din tenkning er å forestille seg en venn som forteller deg disse engstelige tanker. Hva ville du sagt for å prøve å hjelpe ham? Denne øvelsen kan tillate deg å skille deg fra dine tanker og til å begynne å tenke mer rasjonelt.

Meditasjon

Meditasjon er måten å oppnå en avslappet sinnstilstand. Meditasjon vil hjelpe deg å fokusere på pusten din og på ro i stedet for de griner engstelige tanker som hjemsøker deg.

Snakk med folk

Snakk om alle dine engstelige tanker med en nær venn, familiemedlem, rådgiver eller religiøs rådgiver. Dette vil tillate deg å lufte alle de tingene du har tenkt om. Personen du snakker med kan bidra til å sette ting i perspektiv på måter du ikke har tenkt på.

Måter å takle angst uten medisiner

Å leve med angst er en konstant kamp. Nye situasjoner kan være enerverende og plutselige endringer kan kaste av ens balanse. Mens det finnes medisiner tilgjengelig for å hjelpe med angstlidelser, er medisinering ikke det eneste alternativet. Men husk, bare en lege ville vet best.

Gå utenfor og gå

Angst og depresjon kan lindres med gode gamle Mother Nature. Ifølge Mayo Clinic, trene minst 30 minutter om dagen kan forbedre symptomer på angst og depresjon.

På solrike dager kan være ute i frisk luft roe og distrahere sinnet. Vandre rundt blokken og fjerne deg selv fra den nåværende situasjonen kan bidra til kjedelig stigende angst. Å være utenfor og utsette deg for solen, ifølge Mayo Clinic, kan hjelpe serotonin og melatonin, som antas å være involvert i depresjon og angst.

Gå en tur er en rask løsning og fungerer godt på fine dager.

Slow Down

Sakker og tenker på det nåværende tidspunkt er en god måte å stoppe tankene dine fra spinne ut av kontroll. Lære å bremse ned er integrert avbryte angst før det kan bygge til en full blåst angrep.

Når du føler deg engstelig, spør deg selv: "Hvor er jeg? Hva gjør jeg? Hvilken dag er i dag? Hva er det jeg bruker? Hvilken farge er veggene?" Selv om de kan høres ut som dumme spørsmål, ber dem tvinger sinnet til å stoppe og svare på hvert spørsmål, som igjen kan distrahere deg fra avtrekkeren av angst.

Snakk It Out

Lære å kontakte noen i tider med nød er ikke en enkel prestasjon. Man kan føle seg altfor trist, for ivrig, for opptatt eller for fremmedgjort til å ønske å ringe en venn eller et familiemedlem. Lære å nå ut er et godt skritt i minske angst.

Sett opp en kontakt som kan være klarert for å bli tilkalt på uansett time. Hvis en angst angrep er brygget, kan denne vennen bli kalt umiddelbart. Selv om årsaken til angst trenger ikke å bli snakket om, kan bare å fjerne deg fra situasjonen tregere en forestående angrep.

Dette kan være den vanskeligste forslag av dem alle, fordi du snakker til en annen person kan ikke virke optimalt eller komfortable. Lære å snakke i tider med nød kan være et integrert verktøy så snart man kan bli akklimatisert til samspillet.

Spør en Doctor

Dette er bare noen få alternativer tilgjengelig for å lette symptomer på angst uten medisinering. Flere alternativer, for eksempel samtaleterapi, lysterapi og andre typer helhetlig omsorg kan tilby mer lettelse, så kontakte en lege for å bidra til å finne ut hvilket alternativ som er best, er et viktig skritt å ta.

Hvordan behandle Hypotyreose uten medisiner

Hvis du har hypotyreose, betyr det at kroppen din ikke produserer nok thyroid hormon. Dette hormonet styrer hvordan kroppen bruker energi. Da forblir ubehandlet, kan hypotyreose føre til høyt kolesterol, hjerteinfarkt og hjerneslag. Som med alle alvorlig medisinsk tilstand er det best å konsultere en medisinsk faglig om eventuelle og alle behandlinger og rettsmidler for hypotyreose. Når det er sagt, er det mange måter å behandle hypotyreose uten medisinering.

Hvordan behandle Hypotyreose uten medisiner

•  Ta en multivitamin for å sikre at du ikke er mangelfull i noen av de essensielle næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere skikkelig. Finn et multivitamin laget for din kjønn og aldersgrupper.

Øk jod inntaket ved å ta en tare supplement eller blæretang. Hvis du er allergisk mot jod, bør dette trinnet hoppes over. Mange mennesker som er allergiske mot skalldyr er faktisk allergisk mot jod.

Ta en selen supplement. Selen er en viktig del av hormon konvertering og en selen mangel kan redusere aktiviteten til skjoldbruskkjertelen.

Ta en tyrosin supplement. Tyrosin hjelper konvertere jod til skjoldbruskkjertelen hormon. Når det tas som et supplement, kan det øke produksjonen av skjoldbruskkjertel hormon dermed hjelpe behandle hypotyreose.

Spis mer hele korn, sjømat, nøtter og frø. Disse matvarer er inkludert i hypotyreose kostholdet fordi de inneholder de næringsstoffene kroppen din trenger for skjoldbruskkjertelen til å fungere skikkelig.

Gå til legen din regelmessig slik at han eller hun kan skjerme deg for komplikasjoner. Regelmessig blod arbeid er nødvendig for å sikre din hypotyreose behandlingen virker.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Å ha et barn med ADHD eller ADD, kan være følelsesmessig frustrerende for alle foreldre. Ved første diagnose, lytter du til barnets lege og medisinere dem, bare for å oppdage at bivirkninger av disse medisinene er verre enn diagnosen selv. Så hvis du ønsker å øke din ADD barnet lykkes, uten bruk av medisiner, her er hvordan det kan gjøres.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Hvordan Raise En ADD barn uten medisiner

•  Utdanne deg selv. Finn ut alt du kan om ADD. Finne ut årsakene og vet statistikken. Prognosen er ikke en positiv en for barn som ikke behandles medisinsk, noe som betyr med narkotika. De står en høyere sjanse for å bruke ulovlige rusmidler, for å komme i trøbbel, etc., men hvis du arm selv med kunnskap, alle disse tingene kan forebygges, og det er mange bøker tilgjengelig som kan bryte ned ADD slik at det er lett å forstå.

Kjemp for barnet ditt. Det vil være mange som vil sterkt oppfordre deg til å plassere barnet på medisiner. Mange av dem vil være lærere og rektorer i skolen barnet går på. Alltid huske, skjønt, er du ditt barns eneste talsmannen. Du vet hva som er best for ham. Alt for ofte, skoler ønsker den enkle veien tatt, selv om det ikke er til beste for barnet. Ikke la dette skje med ADD barnet.

Finn henne en veileder. En av de største grunnene foreldrene medisinere sine barn som har fått diagnosen ADD er slik at hun kan lykkes i skolen. Og en av de største utfordringene disse barna står overfor er å lære, spesielt i større grupper. De fleste lærer bedre i en en-mot-én innstilling. Derfor, hvis det er innenfor verden av muligheter, finne en veileder for barnet ditt. Dette vil bidra til å kutte ned på mengden av frustrasjon hun føler når det kommer til skolearbeidet, og hun vil oppleve større suksess i det lange løp.

Endre sin diett. Flere og oftere i disse dager, er vi høre om hvordan endring av kosthold et barn som har ADD er alternativ behandling for å medisinere dem. Det har blitt bevist at ved å eliminere visse matvarer og legge andre symptomene er enten dramatisk redusert eller har forsvunnet. En flott nettsted for å se på er www.oneaddplace.com. Området har en prøve diett som kan hjelpe deg i gang på veien til en enklere tid med barnet ditt.

Ta ett skritt av gangen. Akkurat som denne artikkelen er brutt ned i skritt, så å, må noen instruksjoner du gir til barnet ditt med ADD. Hvis du vil at han skal rydde rommet sitt, inn i oppvaskmaskinen og kaste klærne, må du gi ham en oppgave av gangen. Hjernen hans rett og slett ikke kan fokusere på mer enn én ting om gangen, og noen ganger, er det ikke å gjøre det på veldig lenge. Vit at du vil trenge tålmodighet og forståelse hvis du velger ikke å medisinere ham.

Ros den ofte. De fleste av utbrudd som oppstår med et barn som lider av ADD skje fordi hun blir frustrert over sin manglende evne til å oppnå eller forstå noe. Så når hun gjør noe slik det må gjøres, ros henne. Dette vil øke hennes selvtillit og få henne til å innse at hvis hun kan gjøre en ting riktig, kan hun bare være i stand til å erobre en annen oppgave hun trodde var umulig.

elsker ham. Uansett hvor ille han kan tjene til tider, det er så veldig viktig å alltid la ham vite hvor mye du elsker ham. Du må huske på at et flertall av tiden, hans oppførsel kan ikke bli hjulpet. Mens jeg ikke støtter ignorerer sine handlinger, jeg støtter positiv disiplin. Barn med ADD lære annerledes enn andre barn. Derfor tror de på en annen måte, så vel. Alltid vise din kjærlighet til dem vil gjøre en stor innvirkning på deres generelle atferd.

Hvordan å miste vekt virkelig rask Uten medisin

Hemmeligheten til hurtig vekttap uten medisin er ingen hemmelighet i det hele tatt. Nøkkelen er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker på en daglig basis. For eksempel, hvis du spiser ca 2000 kalorier om dagen, må du forbrenne mer enn det å miste litt vekt hver dag. Det er helt safe-- mye tryggere enn å ta noen form for diett pille - så lenge du ikke sulte deg selv ved å prøve en kjepphest eller krasje diett som forteller deg å bare spise kål suppe for en uke. Spise sunt og trener jevnlig vil resultere i betydelig vekttap på så lite som et par uker.

Hvordan å miste vekt virkelig rask Uten medisin

•  Skjær ditt daglige kaloriinntak i to. Eliminer alle søte, junk og fet mat fra kostholdet ditt. Spis mer grønnsaker, hele korn og magert kjøtt. Begrens inntak av natrium. Salt fører kroppen din til å beholde vann som igjen fører til at du veie mer.

Spis sunn snacks mellom måltidene for å dempe suget. Dette vil også hjelpe deg å motstå trangen til å overspise under frokost, lunsj og middag. Gulrot pinner, pretzels og yoghurt er noen gode alternativer.

Drikk seks til åtte glass vann om dagen. Studier av Oakland Research Institute har funnet ut at å drikke mye vann konsekvent fremmer tap av kroppsvekt og overflødig fett.

Gjør noen form for kardiovaskulær trening i minst 30 til 60 minutter hver dag. Vekt trening er best hvis du vil bygge muskler, men kardiovaskulær trening er viktig hvis du ønsker å brenne overflødig fett. Jogging og power walking rundt nabolaget er utmerket trening valg, spesielt hvis du ikke kan gjøre det til gym.

Få en slankende body wrap på et spa salong. En kropp vikle er en prosedyre som innebærer innpakning mage, hofter og lår i elastiske bandasjer som har blitt dynket i aminosyrer og urteekstrakter. Wraps vil hjelpe deg å slippe overflødig vann vekt og noen få pounds med hver bruk. Dette er mer en midlertidig løsning så sørg for at du fortsetter å spise sunt og få masse mosjon.

Hint

 • Ikke sulte deg selv, og ikke over-trening. Ikke tren mer enn to timer om dagen, og husk å ta minst en fridag hver uke. Hold kaloriinntaket mellom 1000 og 1200. Ikke falle under 1000 kalorier om dagen, så det kan være svært farlig for helsen din. Unngå alkoholholdige drikker. Alkohol har en masse tomme kalorier som bare vil hindre din fremgang. Unngå søtet drikke som brus og juice. Selv om juice har masse vitaminer, de inneholder også mye sukker og kalorier.

Hvordan å senke blodtrykket uten medisiner

Mer enn 70 millioner voksne i USA har høyt blodtrykk. Hvis venstre ubehandlet, kan høyt blodtrykk føre til hjertesykdom og slag. Det er mulig å senke blodtrykket uten medisiner ved å vedta noen endringer i livsstil.

Hvordan å senke blodtrykket uten medisiner

En kaste ekstra pounds. Overvekt kan føre til at blodtrykket til å stige. Det er også viktig å ha en slank midje. En midje som er mer enn 40 inches for menn og 35 inches for kvinner, øker risikoen for høyt blodtrykk.

Utvikle en øvelse rutine. Bare 30 minutter til en time hver uke er nok. Det tar bare noen få uker med regelmessig fysisk aktivitet som rask gange eller hagearbeid å gjøre en merkbar forskjell i blodtrykket nivåer.

Spis sunn mat. Du bør ha en diett som er rik på frukt og grønnsaker og lite mettet fett og kolesterol. Begrens inntaket av natrium, noe som øker blodtrykket. Redusere natrium kan faktisk ta blodtrykket nivå ned et par hakk.

Limit koffein og alkoholforbruk. Koffein hever blodtrykket hos noen mennesker. Medisinske eksperter anbefaler at du begrenser din kaffe forbruk til ikke mer enn to kopper per dag. Alkohol, hvis det brukes i moderate mengder, kan faktisk bidra til å redusere blodtrykket. En drink om dagen er anbefalt for kvinner og to for menn. Noe mer enn det kan være skadelig og utjevne fordeler.

Ikke bruk tobakk. Den nikotin i tobakk i betydelig grad kan øke blodtrykket. Dessuten kan kjemikalier i tobakk skade blodårene og forårsake væskeretensjon som kan øke blodtrykket.

Hvordan kontrollere blodtrykket uten medisin

En person har høyt blodtrykk når hans målinger overstiger 120/80. Symptomer på høyt blodtrykk er hodepine, svimmelhet, kvalme og tåkesyn. Det bør legges merke til at personer har ofte ingen symptomer med høyt blodtrykk. Det blir ofte referert til som "the silent killer" på grunn av dette. Det finnes medisiner som effektivt kontrollere høyt blodtrykk. For folk som ønsker å ta en mer helhetlig eller naturlig tilnærming, vil følgende tips gi informasjon om hvordan å kontrollere høyt blodtrykk uten medisin.

Hvordan kontrollere blodtrykket uten medisin

Følg et hjerte-sunt kosthold. DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) dietten fungerer veldig bra for å kontrollere høyt blodtrykk. Denne dietten kombinerer lav-fett, hele korn og lav-sukret mat på en balansert konfigurasjon. Det sikrer at du spiser de riktige mengder kalium, magnesium og andre essensielle næringsstoffer som hjelper å opprettholde god blodtrykket. En kobling til kosthold er i Resources.

Tren regelmessig for å senke blodtrykket. Trene gjør hjertet sterkere. Og når hjertet er sterkere, det har ikke å jobbe så hardt. Dette resulterer i mindre press på blodårene og senker blodtrykket. Det kan ta opp til tre måneder for å se fullt utbytte av trening på blodtrykket, og effektene vil bare vare hvis du holder deg til en øvelse rutine.

Reduser stress og praktisere avslapping. Stress har ikke offisielt blitt koblet med høyt blodtrykk, men reduserer det har helsemessige fordeler som omfatter lavere blodtrykk.

Eliminer dårlige vaner. Slutte å røyke og bare drikke i moderate mengder. Røyking fører til innsnevring av arteriene, som igjen fører til mindre blodstrøm og høyt blodtrykk. Dette setter folk på høyere risiko for hjertesykdom, hjerneslag og hjerteinfarkt. Overdrevent alkoholforbruk fører til vektøkning, noe som påvirker blodtrykket. Redusere alkoholnivået har vist seg å senke blodtrykket opplesninger.

Sett deg selv og din helse først. Å kontrollere høyt blodtrykk, må du ta vare på deg selv. Riktig kosthold, mosjon, stress reduksjon og eliminere dårlige vaner vil resultere i lavere blodtrykksmålinger, men du må følge dem kontinuerlig. Tid ledelse er viktig for god helse. Planlegg dagen din til å inkludere øvelsen, tilberede måltider på forhånd, og tillate en viss tid hver dag for "meg" tid. Hvis du følger disse trinnene, vil du se lavere blodtrykksmålinger.

Hint

 • Dietter som er lav i sukker vil redusere triglyserider sammen med blodtrykk.
 • Rådfør deg med din lege før du begynner på diett eller treningsprogram.

Om å senke blodtrykket uten medisiner

Ifølge The National Heart Lung and Blood Institute, høyt blodtrykk, hvis venstre ukontrollert, kan føre til hjertesykdom og slag. Det kan også føre til blindhet og nyresykdom. Millioner av amerikanere lider av hypertensjon innser ikke at de har sykdommen fordi de ikke merke noen symptomer. Har blodtrykket kontrolleres regelmessig. Hvis du oppdager trykket ditt er høyt, iverksette tiltak for å redusere det naturlig uten medisiner ved å praktisere sunne livsstilsvaner.

Trening

Tren minst 30 minutter hver dag for å bidra til å senke blodtrykket uten medisiner. Delta i moderat, rutinemessig fysisk aktivitet som inkluderer muskel bygging, aerobic og fleksibilitet øvelser. The American Heart Institute antyder at i tillegg til å senke blodtrykket, kan disse aktivitetene redusere stress, øke energi og fremme vekttap.

Vekttap

Senke blodtrykket ved å holde vekten i sjakk. For de som er overvektig, kan til og med moderat vekttap betydelig lavere blodtrykk - spesielt når det kombineres med trening. Spis mat med lav i mettet fett og kolesterol. Inkluderer frukt, grønnsaker og helkorn i kosten hver dag og begrense sukker inntaket til bare noen få porsjoner hver uke. The Mayo Clinic oppfordrer dieters å følge kosten tilnærminger for å Stop Hypertension kosthold, også kjent som "DASH" diett (se Ressurser).

Redusert salt

Tell milligram natrium i maten du spiser. Les paknings etiketter på matbutikk elementer, spesielt hermetikk og frosne måltider, da de inneholder ofte høyt natrium innhold. Behandlet delikatesser er også høy i natrium, som er pølser og chips. Senke blodtrykket uten medisiner ved å begrense det daglige natrium inntak til 2400 mg.

No Tobacco

Hvis du røyker, føre til at du blodårene til å trekke, noe som gjør det vanskelig for blodet å pumpe gjennom kroppen din. Den resulterende belastningen på blodårene kan føre til sykdom. Bli med et røykesluttprogram hvis du trenger hjelp til å slutte å røyke. Se om din helseforsikring plan dekker kostnadene for et slikt program. Hvis du er kvalifisert, trekker bekostning på selvangivelsen.

Moderat alkohol

The Centers for Disease Control and Prevention oppfordrer moderat alkoholinntak generelt, men spesielt for personer med høyt blodtrykk. For å senke blodtrykket, bruker ikke mer enn en eller to drinker per dag, inkludert øl og vin.

Hvordan kontrollere høyt blodtrykk uten medisiner

Hvordan kontrollere høyt blodtrykk uten medisiner


Har høyt blodtrykk eller hypertensjon øker risikoen for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag. Av denne grunn er det viktig å holde blodtrykket innenfor et normalt nivå. Mange personer med høyt blodtrykk kontrollere sine symptomer med medisiner. Likevel, det er forskjellige måter å kontrollere høyt blodtrykk uten medisin.

Hvordan kontrollere høyt blodtrykk uten medisiner

•  Lær hvordan du kan slappe av. Blir stresset eller overveldet kan øke blodtrykket. Praksis stress management teknikker som pusteøvelser. Andre måter å redusere stress inkluderer trene, få en massasje og får nok søvn.

Spis et sunt kosthold. Fet mat kan øke blodtrykket. Spis rikelig med frisk frukt, grønnsaker, hele korn, og fettfattig mat.

Få rikelig med mosjon. Øvelse påvirker din totale helse, og en vanlig rutine kan redusere blodtrykket naturlig. Trening i minst 30 minutter tre ganger per uke.

Miste overflødig vekt. Å være overvektig eller litt overvektig kan påvirke blodtrykket. For å redusere blodtrykket uten medisiner, miste noen få pounds.

redusere saltinntaket. Natrium kan ha en skadelig innvirkning på blodtrykket. Vær oppmerksom på mat etiketter. Spis mindre enn 1500 mg. natrium per dag. Hold deg unna pakket eller bearbeidet mat, og spise frisk frukt og grønnsaker.

Hint

 • Øk kalium inntak til å kontrollere blodtrykket ditt. Reduser alkoholinntaket. Bruker mindre enn fem alkoholenheter i uken. Slutte å røyke å opprettholde en normal blod trykkområde.

Slik behandler høyt blodtrykk uten medisiner

En blodtrykksmåling større enn 140 regnes som høy, og blir diagnostisert med høyt blodtrykk eller hypertensjon øker risikoen for hjertesykdom og stoke. Heldigvis finnes det måter å håndtere og reversere høyt blodtrykk. Anti-hypertensjon medisiner gir raske resultater. Men det finnes måter å senke blodtrykket uten medisiner.

Slik behandler høyt blodtrykk uten medisiner

En slutte å røyke sigaretter.
Hvis du prøver å håndtere høyt blodtrykk, gjenkjenne effekten røyking har på helsen din og tar sikte på å slutte å røyke. Røyking constricts blodårene og øker blodtrykket.

ta kalsiumtilskudd.
Ifølge "Leger bok hjem rettsmidler," kalsiumtilskudd kan senke blodtrykket og hjelpe deg å opprettholde en sunn lesning. Oppsøke lege for en anbefalt dosering.

begrense saltforbruket.
Virkningene av salt varierer fra person til person, og forbruker en stor mengde av det kan øke blodtrykket. For å redusere blodtrykket, redusere inntaket av natrium og bruker ikke mer enn 2400 milligram per dag.

Exercise.
Trening blir kvitt ekstra pounds, forbedrer din totale helse og senker blodtrykket. Økter for å øke hjertefrekvensen og regulerer blodtrykket inkluderer aerobic, turgåing og sykling. For best resultat, trene i 30 minutter om gangen, tre ganger i uken.

Øk kalium.
Spis kalium-rik mat liker bananer, rosiner, bønner og appelsinjuice for å redusere blodtrykket uten medisiner. Forbruke mellom 2000 og 4000 milligram kalium om dagen.

Monitor alkoholinntak. Konsumere mer enn to alkoholholdige drikker om dagen for å opprettholde et trygt blodtrykk nivå.

Reflux Forebygging uten medisiner

Acid reflux er også kalt fordøyelsesbesvær eller halsbrann. Hvis det skjer mer enn to ganger i uken, sier Mayo Clinic de fleste leger vil gi deg en diagnose av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Uansett navn din tilstand er gitt, stiger magesyre opp i spiserøret, forårsaker svie og smerter. En rekke over-the-counter og reseptbelagte legemidler kan kontrollere det, men du kan gjøre mange ting for å få fritak uten medisinering.

Unngå utløse mat

Dr. Leo Galland, en ekspert i ernæringsmedisin og forfatter av "The Fat-Resistance Diet," anbefaler å unngå noen matvarer som du vet er problematisk. De vanlige mistenkte inkluderer rik, stekt eller fettrik mat, hvitløk og løk, eddik, peppermynte, og varme eller vepsebol krydder, inkludert sennep og ketchup. Drikkevarer som kan forårsake problemer inkluderer kaffe og andre koffeinholdige drikker, sitrus juice, brus og alkohol.

Dr. Galland sier at sure, tomat-baserte matvarer (pasta saus, chili, pizza) eller sitrusfrukter som appelsiner ikke nødvendigvis føre til sure oppstøt, men kan forsterke det hvis du allerede har det.

Tid måltidene dine

I stedet for å spise tre store måltider om dagen, spise mindre, men oftere. Etter et stort måltid, distends magen og slapper nedre esophageal sphincter ventilen (LES), som lar magesyre passere opp i spiserøret.

Ikke lur rett etter et måltid, og spiser ditt siste måltid på dagen omtrent tre timer før sengetid slik at magen vil ikke være full når du legger deg.

Endre din livsstil

Gi opp røyking fordi det også svekker LES.

Hvis du er overvektig, utøver magefett ekstra press på magen og LES og tillater syre å stige, så slanking ned og opprettholde en sunn vekt vil avlaste reflux symptomer. Selv om slank, unngå iført klær med trange waistbands fordi de også trykke på magen og LES.

The National Institutes of Health (NIH) sier graviditet på samme måte forårsaker acid reflux, med fosteret legger press på magen, men symptomene bør avta etter at du føder og gå tilbake til normal vekt.

For en bedre natts søvn uten reflux, heve hodet av sengen 6 til 8 inches med solide blokker slik at tyngdekraften kan holde magesyre ned. Hvis det ikke er mulig, medisinsk forsyne butikkene selge seng kiler å sette mellom madrassen og boksen våren, heve kroppen fra livet og opp. I det minste, kan kileformede puter holde hodet høyere enn magen.

Prøv naturlig rettsmidler

Tar kalsium citrate bidrar til å lindre reflux symptomer fordi det strammer les ventil. Dr. Galland anbefaler å ta totalt 1000 mg per dag i oppløselig pulverform ved å oppløse 250 mg i vann etter måltider og ved sengetid. Han går også inn for å ta syrefaste fordøyelsesenzymer, som du kan kjøpe på narkotika og helsekostbutikker. Bland 1/2 ts. inn i kalsium citrate løsningen du drikker etter hvert måltid.

Hvordan lavere triglyserider uten medisiner

Triglyserider er en type fett i blodet. Å ha høye triglyserider øker risikoen for hjerneslag, hjerteinfarkt og hjertesykdom. Det er medisiner til lavere triglyserider, men ifølge Mayo Clinic, leger vanligvis lagre det på en siste utvei eller for folk med høyt kolesterol. Det finnes andre metoder for å lavere triglyserider uten medisinering.

Hvordan lavere triglyserider uten medisiner

kutte kalorier eller gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Når du tar i mer kalorier enn kroppen forbrenner, blir kroppen din de ekstra kaloriene til triglyserider. Så kan spise mindre hjelpe deg lavere triglyserider. Hvis du er overvektig, vil trimming fett fra kroppen din senke triglyserider. Det vil også gi deg mer energi til trening, en annen viktig faktor i å holde triglyserider på et sunt nivå.

Cut sukker, hvitt mel og alkohol. Sukker og hvitt mel er enkle karbohydrater. Når du spiser dem, produserer kroppen insulin. Dette i sin tur kan føre til at nivåene av triglyserider til å stige. Alkohol har en lignende, men mer potent effekt - selv moderat alkohol bruk kan føre til skadelige nivåer av triglyserider.

Bytt til hjerte-sunt fett. Elminating mettet fett og trans fett fra kosten kan bidra til å senke triglyserider. Men ikke kutte fett fra kosten helt - du trenger den til å utføre dagligdagse funksjoner. Sunne kilder til fett inneholder olivenolje, peanøttolje, rapsolje, jordnøtter, mandler, kylling og fisk som laks og makrell. Å spise disse matvarene også vil hjelpe deg å senke kolesterolet - en annen måte å redusere triglyseridnivåer.

Exercise. Working ut kan redusere triglyserider, samt øke din gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol. The Mayo Clinic anbefaler minst 30 minutter med moderat aktivitet de fleste dagene i uken.

Hint

 • Snakk med legen din før du prøver å gå ned i vekt eller endre kostholdet ditt drastisk. Legen din vil trolig være glad for å vite at du gjør sunne livsstilsvalg, og vil hjelpe deg å bære dem ut trygt.

Hvordan bli kvitt en mild hodepine uten medisiner

Hvordan bli kvitt en mild hodepine uten medisiner


De fleste av oss får hodepine en gang i blant. Ikke full-blåst migrene, men mild hodepine som bare ikke synes å ønske å gå bort. Ofte tar vi smertestillende som excedrin eller Advil, men hvis du ikke liker popping piller, finnes det måter å bli kvitt en mild hodepine uten medisiner. Her ser du hvordan.

Hvordan bli kvitt en mild hodepine uten medisiner

•  Ta en lur eller i det minste hvile i et mørkt rom. Ikke sett på TV eller radio på. Bare ligge stille og slappe av. Dette vil lette spenningen som kan være årsaken til mild hodepine.

Hydrate. Noen mild hodepine er forårsaket av ikke å spise eller drikke. Ha et glass vann og litt frukt, for eksempel et eple eller appelsin. Dette er en fin måte å naturlig bli kvitt en mild hodepine uten medisiner.

massasjen templer. Også, press like under toppen ryggen av din øyehulen. Stimulere nerve det kan bidra til å kvitte seg med en mild hodepine.

Bruk is eller en kald komprimere til hodet. Plasser den på pannen eller på baksiden av hodet, på undersiden av skallen din. Dette kan begrense blodstrømmen, slik at trykket av hodepine.

Bruk refleksologi. Ta høyre tommel og trykk den inn i området mellom tommel og pekefinger. Bruk kraft i 10 sekunder. Gjør det samme med den andre hånden. Gjenta til hodepinen letter.

Få en massasje og justering fra din kiropraktor. Oftest mild hodepine er et resultat av spente nakkemuskler. En tur til kiropraktoren kan være akkurat det du trenger for å bli kvitt det mild hodepine.

Hint

 • Ikke drikk kaffe, te eller spiser sjokolade mens du har hodepine. Den ekstra koffein kan gjøre hodepinen verre.

Hvordan bli kvitt en hodepine uten medisiner

Hvordan bli kvitt en hodepine uten medisiner


Vi får hodepine av ulike årsaker, alt fra dårlig ernæring til stress. Lære å bli kvitt en hodepine uten medisiner kan påvirke både din helse og din lommebok.

Hvordan bli kvitt en hodepine uten medisiner

•  Pakk litt is i en vaskeklut og bruke den til templer og pannen på den aller første tegn på en forestående hodepine. En pose med frosne grønnsaker kan også tjene som et hendig ispose. Det rette vil bidra til å lette din hodepine fordi det numbs smerte og senker temperaturen, krymper blodårer som er forstørret og pumpe blod på en økt rente. Det er spesielt effektivt når hodepine forårsaket av varme eller ved fuktige omgivelser.

Påfør varme til baksiden av halsen for å lindre en spenningshodepine ved å hjelpe til å løsne stramme muskler. Du kan gjøre dette med en varmepakning eller ved å ta en varm dusj, dirigere vannet til baksiden av nakken din. En varm vaskeklut eller varmeflaske, kan også anvendes.

Forbered en urte infusjon fra peppermynte eller merian. Du kan gjøre dette naturlig, medisinsk brygg ved å helle kokende vann over en peppermynte eller merian te-pose (eller 1 ts. Av tørket urt). Dekk til og la bratt for 10 til 15 minutter. Sil og nippe til en eller to kopper urtete sakte for å lette din hodepine. En annen hodepine lindrende urte-te kan fremstilles fra 5 til 7 rosmarin blader, ved hjelp av den samme metode.

Legg deg ned i et mørkt rom og legger 3 eller 4 agurk skiver på pannen og slappe av. Pust dypt inn gjennom nesen og puste ut gjennom munnen. Den mørke vil gjøre det lettere å slappe av, slik at din spenning og hodepine å spre raskere. Agurk skiver gir en naturlig metode for å kjøle huden og lindre hevelse.

Gjør en urte komprimere fra lavendel essensielle olje. Stir 5 dråper lavendel essensielle oljen i en bolle med kaldt vann, og deretter fukte en vaskeklut i løsningen. Plasser vaskeklut på pannen eller på baksiden av nakken din.

Klem veldig godt igjen hudmembran mellom pekeren figur og tommel. Alternativt press rett under benete rygger på baksiden av hodet ditt. Dette akupressur kan bidra til å lette din hodepine.

Hvordan bli kvitt Vaginal lukt uten medisiner

Hvordan bli kvitt Vaginal lukt uten medisiner


Bad vaginal lukt er vanligvis forårsaket av bakteriell vaginose, en type bakteriell infeksjon som resulterer i en skarp lukt som kan være ubehagelig for den lidende. Andre årsaker inkluderer gjær infeksjoner og en forstyrrelse i den naturlige pH-balansen i skjeden din. Bad vaginal lukt kan være en årsak til forlegenhet til den lidende, som fører til en nedgang i intime relasjoner mellom partnere. Selv om noen vaginal lukt er vanlig, kan en ekstremt ubehagelig eller sterk duft være et tegn på alvorlig bakteriell eller soppinfeksjon som må behandles umiddelbart.

Hvordan bli kvitt Vaginal lukt uten medisiner

•  Vask vaginal området med uparfymert såpe daglig. Parfymerte såper kan faktisk forverre lukt eller til og med føre til en gjær infeksjon. Uparfymert såpe rense området uten å legge noen fremmede stoffer som kan føre til en annen bakteriell infeksjon.

Plasser tre dråper tea tree eterisk olje i en kopp med lunkent vann. Røre å blande, og deretter bruke denne blandingen til å vaske skjeden din. Tea tree olje er en naturlig urt som brukes til å behandle bakterievekst, og det er også en naturlig urte rette for ubehagelig vaginal lukt.

Spis en kopp vanlig yoghurt daglig. De naturlige bakteriekulturer i vanlig yoghurt vil bidra til å balansere ut produksjon av gjær og andre bakterier i skjeden din. En økning av yoghurt i ditt daglige kosthold vil bidra til å bekjempe bakteriell vaginose og bli kvitt vaginal lukt uten medisinering.

Hold skjeden ren og tørr. Endre undertøy ofte, minst en gang om dagen. Vask deg nedentil med en kopp varmt vann etter hver tur på do. Bruk en ren frotté håndkle for å tørke området etter hver vask. Dette midlet virker rett og slett fordi bakterier ikke kan trives i et rent og tørt sted, så vel som de kan i en våt sted.

Prøv Femanol, en naturlig urte supplement tas oralt for å bekjempe vaginal lukt. Den inneholder urter og vitaminer slik som sink, biotin, neem bark-ekstrakt, vitamin B, selen og deodoriseres hvitløk. Vitamin B er en viktig ingrediens som bidrar til å hindre bakteriell vaginose; neem bark ekstrakt er en soppdrepende, antibakterielle og antiviral urt som hjelper med å bli kvitt vaginal lukt ved å ødelegge lukt-bakterier; hvitløk har sterke antibakterielle egenskaper som gjør det til en potent naturlig antibiotika.

Hint

 • Slitasje bomull truser. Syntetiske fibre beholde fuktighet og la lukt-bakterier til å trives. Bomull undertøy vil bidra til å redusere og forebygge dårlig vaginal lukt. Kontakt lege hvis lukten vedvarer i flere uker, eller hvis det forverrer; dette kan være et tegn på en seksuelt overførbar sykdom eller annen alvorlig tilstand.
 • Ikke bruk noen form for douche. Dette kan faktisk føre til at bakteriene til å spre eller bare forverre, noe som fører til mer lukt.