Digidexo.com

Hvordan spise protein i kveld for maksimum vekttap

Hvordan spise protein i kveld for maksimum vekttap


Med alle de kjepphest dietter i dag, kan det være vanskelig å skille vekttap fakta fra fiksjon. Imidlertid har den hastigheten som du kan gå ned i vekt på en høy-protein / lav-karbo diett blitt bevist. Karbohydrater er kroppens viktigste kilde til energi, og med alle de søte og velsmakende karbohydrat valg, kan det være lett å overdrive det. Selvfølgelig, når du spiser mer karbohydrater enn du forbrenner, er de overflødige kalorier lagres som fett. En av de raskeste måtene å miste denne uønsket fett er å redusere karbohydratinntaket til et nivå som tvinger kroppen til å trekke på de lagrede fettcellene for energi, forårsaker vekttap.

Hvordan spise protein i kveld for maksimum vekttap

Spise Protein på kveldene for maksimum vekttap

•  Prøv å begrense karbohydratinntaket til ikke mer enn 30 gram karbohydrater per måltid. Hvis du spiser tre måltider om dagen, ville det være 90 gram karbohydrater per dag. Det er høy, ifølge "Dr. Atkins 'New Diet Revolution." Men 90 gram karbohydrater per dag er lav, tatt i betraktning det faktum at det er ikke uvanlig for en person som lider av fedme å konsumere godt over 200 gram karbohydrater per dag. Du må lese mat etiketter for å få et inntrykk av karbohydrat innholdet av visse matvarer som du liker å spise. Du har sannsynligvis vil innse raskt at dette vil eliminere mye av kaker, kjeks, chips og andre junk mat. Siden du ikke eliminere karbohydrater helt, må du gjøre kloke valg når du velger hvilken mat å spise. Alltid gå for hele korn matvarer, for eksempel 100 prosent hele korn (hvete) brød, fullkorn hvete pasta, mat laget med fullkorn havre og grønnsaker. Du må kutte sukker inntaket drastisk å redusere karbohydratinntaket til et sunt nivå.

Øke mager, høykvalitets protein inntak for å redusere sult. Cutting karbohydrater vil eliminere mye overflødig mat fra kostholdet ditt, og du ville være ekstremt sulten hvis du ikke erstatte disse karbohydrater med noe. Ifølge Atkins 'diett, kan du spise så mye proteinrik mat etter behov (uten binging, selvfølgelig) for å tilfredsstille din sult pangs uten negativt å påvirke din vekt-tap innsats. Dr. Atkins 'plan sier at den ekstra protein vil du føle deg full, og dermed forårsaker deg til å spise mindre. Det har vært noen uenighet rundt bruken av Atkins 'diett og andre low-carb / high-protein diett. Pass på å gjøre noen undersøkelser før du starter en lav-carb / high-protein diett for å sikre sin rett for deg.

For maksimal vekttap, redusere karbohydrater enda mer for ditt siste måltid på dagen. Spis proteinrik mat til middag med en liten side av grønnsaker for karbohydrater. Få et ekstra stykke kylling i stedet for high-carb makaroni og ost, eller en annen del av fisk i stedet for rundstykker eller brød.

Øke carb-fri protein mat på kveldstid og kutte karbohydrater nesten helt om natten. Du kan øke hastigheten vekttap og stoppe vektøkning som normalt ville skje under søvn.

Start en regelmessig mosjon rutine. Turgåing er bra trening hvis du ikke er den atletiske typen. Vandre i tretti minutter om dagen, ville fem dager i uken gi store helsemessige og vekt-tap fordeler. Hvis du ikke kan håndtere 30 minutter av gangen i starten, start sakte og jobbe deg opp til 30 minutter om dagen.

Hint

  • Som alltid konsultere legen din før du starter et vekttap eller treningsprogram.
  • I løpet av de fire-fem første dagene av en lav-karbo diett, har Kosten opplevd tretthet på grunn av kraftig nedgang i karbohydrater (energi) inntak. Imidlertid har low-carb dieters også rapportert å ha mer energi etter den første uken enn de har hatt i år, mens levende high-carb livsstil.