Digidexo.com

Hva er økologisk Spirulina?

Hva er økologisk Spirulina?


Spirulina er noen ganger referert til som en "super mat" som øker helse og forebygger sykdom. Som med mange ernæringsmessige "mirakel" matvarer, er det viktig for forbrukerne å se utover hype og forstå forholdsregler samt fordeler. Spirulina er en ernæringsmessig rik, svært absorberende stoff som lett kan bli forurenset av giftstoffer i sitt miljø. Når du bruker denne typen blå-grønne alger det er viktig å velge sertifisert økologisk spirulina fra en anerkjent forhandler.

Definisjon av Organic

For å bli sertifisert som økologisk av United States Department of Agriculture (USDA), et produkt "må bestå av minst 95 prosent økologisk produserte råvarer," ifølge et faktaark publisert av USDA. I samsvar med USDA standarder, er organisk spirulina produsert eller høstes uten kjemisk plantevern ledelse, stråling, bioteknologi eller tillegg av noen syntetiske ingredienser.

Definisjon av Spirulina

Spirulina er en encellet ferskvannsmikroalger som måler bare ,0196850394 inches lang, ifølge nettstedet Spirulina 4 Nutrition. Det er en dyp blå-grønn farge og kan kjøpes i pulver, kapsel eller hele skjemaet. Den brukes som kosttilskudd og i noen sunne-matlaging oppskrifter som smakstilsetning.

Ernæringsmessige fordeler

Organisk Spirulina inneholder flere mineraler og vitaminer som er nødvendig for optimal helse inkludert jern, magnesium, kalsium og vitamin A, B, C, D og E. Imidlertid er det mest spennende for noen helse entusiaster den store mengden av protein som finnes i spirulina-- 60 prosent. Det er mer protein i vekt enn enten rødt kjøtt eller soya inneholde. Men ifølge tall publisert av University of Maryland Medical Center (UMM), ville du må innta store mengder spirulina å oppleve sine fordeler. Andre proteinrike matvarer som nøtter, belgfrukter og kjøtt er mer rimelige og effektive kilder til ernæring.

Helse Fordeler

The University of Maryland Medical Center rapporterer at i studier på dyr organisk spirulina er vist å øke produksjonen av smitte-kampene proteiner som kalles cytokiner. Laboratorietester har håper at spirulina kan bidra til å bekjempe influensa, herpes og selv HIV; Men disse studiene har ennå ikke blitt utvidet til mennesker. Testpersonene gitt spirulina hadde en høyere rate av forbedring i lesjoner forårsaket av kreft i munnhulen enn de som fikk placebo. Organisk spirulina kan også beskytte leveren og redusere leverskadelige effekter av skrumplever og kronisk hepatitt.

Forholdsregler

UMM advarer at organisk spirulina kan samhandle med immunsystemet undertrykkelse medisiner. Folk tar narkotika for autoimmune sykdommer bør ikke ta spirulina. Gravide og ammende kvinner bør rådføre seg med sin lege før du tar spirulina. Personer med fenylketonuri bør ikke bruke spirulina.