Digidexo.com

Hodebunnen Irritasjoner på Kids

Hodebunnen Irritasjoner på Kids


Eksem, psoriasis og skadedyrangrep er bare noen av de utallige grunner til at en gutt kan plutselig begynne å skrape på hans skalp eller klaget over en irritasjon. Hvis barnet ditt plutselig utvikler en kløende eller irritert hodebunn, se over hodet nøye for å se om du kan finne kilden til problemet, slik at du kan tilstrekkelig beskrive det til en lege og deretter søke behandling.

Eksem

Hvis ditt barns hodebunnen er kløende og flassende, kan han lide av eksem i hodebunnen, som også er kjent som seboreisk eksem eller seboreisk eksem. En av symptomene av denne type er flass i hodebunnen irritasjon. Andre symptomer er fettete, skjellende flekker som kan sive eller gråte. I babyer, er seboreisk eksem kjent som vugge cap, og det presenterer som sprø, skjellete hud i hodebunnen. Eksem i hodebunnen er svært kløende og irriterende for et barn.

Hodelus

Hodelus er en plagsom skadedyr som kan hjemsøke et barns hår. Som disse lus lever av blod fra barnets hodebunnen, spytt, som de bruker for å forhindre blodpropp, kan føre til mye kløe og irritasjon. Barn som har hodelus vil klø og klager over kløe. Hvis en forelder mistenkte lus og nøye inspiserer barnets hodebunnen, kan hun være i stand til å finne voksne lus eller dets nits, som er egg av lus, klamrer seg til håret.

Sykdom Utslett og Ringorm

I noen sykdommer, så som vannkopper og meslinger, kan det oppstå et utslett. Ofte er disse utslett kan bli funnet i hodebunnen, såvel som kroppen. I de tilfeller av vannkopper og meslinger, vil barnet vanligvis har feber og føler meg ganske syk, i tillegg til å ha en irriterende utslett. Ringorm, som er en soppinfeksjon, kan angripe et barns hodebunnen. Infeksjonen vises som crusty skalaer på barnets hodebunnen, og det er smittsomt.

Hodebunnen Psoriasis

Psoriasis i hodebunnen ser veldig lik seboreisk eksem eller seboreisk eksem. Begge forhold kan gjøre barnets hodebunn svært kløende og begge vises som røde og skjellende flekker. Men psoriasis patcher vanligvis har en sølv skala på toppen av dem, mens eksem skjell tendens til å være mer gulaktig eller hvit i naturen. En annen forskjell er at seboreisk eksem tendens til å holde seg innenfor hårfestet, mens psoriasis kan ofte bli funnet på andre deler av kroppen.