Digidexo.com

Alternativ hormonbehandling for kvinner

Som kvinner alder, de produserer mindre østrogen. Dette tapet av østrogen kan føre til en rekke problemer som bentetthet tap, øke i dårlig kolesterol, hjertesykdom og mer. Som et resultat av å opprettholde en sunn nivået av østrogen er viktig. Mange kvinner søker alternativer til tradisjonelle hormonerstatningsterapi for å unngå noen skumle bivirkninger som blodpropp, oppblåsthet og til og med kreft.

Soya som supplement

Soyaprodukter og kosttilskudd har vist seg å redusere hetetokter og for å redusere risikoen for osteoporose, kreft og hjertesykdommer. Mange leger er enige om at soya er et utmerket alternativ når det kommer til ikke-tradisjonelle hormonbehandling. Produkter som soyamelk, soya ost og tofu, samt andre soyatilskudd, kan finnes i de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Urtemedisiner

De mest bemerkelsesverdige urter som brukes for ikke-tradisjonelle hormonerstatningsterapi er donq quai og ginseng. De har vist seg å være effektiv i behandling av hetetokter og andre bivirkninger forbundet med overgangsalderen. Andre populære urter omfatter klaseormedrue, motherwort, kaste tre eller Vitex, chickweed, hagtorn bær og løvetann.

Phytoestrogen versus ikke-estrogenic

Phytoestrogen refererer seg til et produkt som inneholder østrogene komponenter produsert av planter. Selv om nivåene av østrogen er ikke veldig høy, vil de tilfører noen nivåer av østrogen i kroppen. God mat kilder for phytoestrogen inneholde nøtter, oljefrø, soyaprodukter og belgfrukter. Non-østrogen Produktene inneholder ikke østrogen, men de hjelper kroppen til å produsere den i sin egen ved å stimulere og nærende hormonelle kjertler. Macafem er en av de mer populære ikke-østrogene urter.

Alternativ helsetjenester

Noen kvinner foretrekker å snakke med en alternativ helsepersonell som en akupunktør. Akupunktur innebærer praksisen med å plassere fine nåler inn i huden for å nå målrettede trykkpunkter. Det maps energibanene. Selv om dette er et alternativ, kan det være dyrt, og vil også innebære en forpliktelse over tid.

Utdanne deg selv

Før du starter noen alternativ hormonbehandling, sørg for å utdanne deg selv om fordeler og ulemper involvert. Finn en lege eller ernæringsfysiolog som du føler deg komfortabel med og diskutere noen av alternativene. Snakk også med andre kvinner som allerede har prøvd ulike behandlinger. De er noen av de beste ressursene du vil finne.