Digidexo.com

Face Utslett hos barn

Det er mange mulige årsaker til en ansikts utslett på et barn. Noen ganger kan en ansikts utslett er et tidlig tegn på en sykdom, men andre ganger er det den viktigste karakteristisk for en tilstand. Her er noen forhold knyttet til ansikts utslett.

Meslinger

Barn blir vaksinert mot meslinger, men fortsatt kan avtale det. En rødt utslett i ansiktet utvikler seg etter tre eller fire dager for å ha meslinger og raskt sprer seg. Det varer i ca syv dager.

Rubella

Hvis røde hunder er under kontrakt, vil en rosa / rødt utslett på kinnene vises og spre seg. Bedring sees etter fire dager.

Skarlagensfeber

Med skarlagensfeber, utvikler en rød, blussende ansikt, sammen med sår hals. Utslettet og blussende ansikt er ikke alvorlig, og går bort av seg selv.

Fifth sykdom

Femte sykdommen forårsaker barnets kinn å være veldig rød. Med varme eller trening, vil utslett vises mye lysere og kanskje klø mer. Barnet er ikke smittsom når utslettet presenterer seg.

Milia

Milia er en ansikts utslett hos spedbarn preget av gule eller hvite humper. De går unna på egenhånd i tid og er ikke smittsom.

Eksem

Eksem er en svært vanlig utslett som kan være i ansiktet eller andre deler av kroppen. Utslettet kan være kløende, røde eller hovne. Den er forårsaket av noen type irriterende.