Digidexo.com

Mini Anfall Symptomer

Det finnes over 40 forskjellige typer anfall, men de mest vanlige typene er enkle partielle anfall, komplekse partielle anfall, generelle absenser og tonisk-kloniske anfall, også kjent som grand mal anfall. Mens noen anfall føre til voldsomme reaksjoner som inkluderer ukontrollert risting og hakkete og til og med miste bevisstheten og andre er knapt merkbar. Et ubegrenset antall typer anfall som er generelt mild i naturen blir ofte referert til som mini anfall.

Årsaker

Det er mange årsaker til anfall eller epilepsi, men alle av dem involverer noen form for avbrytelse av hjerneaktiviteten mønster. Hjernens kjemi ubalanse, arvelighet, hodeskade, prenatal skade, medisiner eller tilbaketrekning fra narkotika eller medisiner, alkoholisme, hjerneslag eller noe som fører til oksygenmangel og sykdommer som hjernehinnebetennelse, AIDS og hjernesvulster alle kan forårsake anfall. Den type anfall og grad avhenger av hvor mye skade og plassering.

Odd Sensations

Mini anfall forekommer i ulike deler av hjernen, og på grunn av det, produserer svært ulike symptomer. Et anfall kan produsere uvanlige opplevelser avhengig av området der det forstyrrer hjernens aktivitet. Dersom avbruddet er i nærheten av tinninglappen, disse mini anfall føre til at du lukter uvanlig lukt. De effekt også hvordan du behandler en tanke eller bestemme når sitt beste for å uttrykke tanken eller forbli stille. Hvis mini anfall oppstår på bakhodelappen, det påvirker synet og kan føre til hallusinasjoner eller rask blunking.

Forestående Doom

Ubehag i magen kan være ett symptom på en mini anfall. Også en følelse av at noe ille er i ferd med å skje, eller forestående undergang, kan være en del av beslaget opplevelse. Av og til, med en svært mild anfall, personen ikke mister bevisstheten.

Dazed Reaction

En mer kompleks mini anfall skaper ofte et tap av bevissthet eller oppmerksomhet av personens omgivelser. I løpet av disse typer mini anfall, repetitive handlinger som oppsiktsvekkende, slite i klær eller mumlende kan forekomme. Personen kan vises ør og forvirret.

Dagdrømmer

Mini beslag i form av en generell fravær anfall, skaper et tap av bevissthet om personens omgivelser. Ofte barn har disse typer beslag og vokse dem ved ungdomsårene. Ofte, lærere og foreldre forveksle disse typer anfall for dagdrømmer fordi barnet stirrer ut i rommet. Det er ingen advarsel når disse oppstår, og regelmessig aktivitet fortsetter når anfallet er over.

Tonic Beslag

Toniske anfall bare vare i ca 10 sekunder, men de forårsaker stivne av muskler og tap av bevissthet. Forskjellen fra tonisk-kloniske anfall er hvor lenge de varer og mangel på muskelrykninger. I sin mildere form, denne typen anfall er en border mini-anfall fordi det er mer tydelig for publikum at det som skjer.

Søke hjelp

Flere medisinske tilstander ligne mini anfall, som trenger øyeblikkelig legehjelp. Noen ganger anfallene kommer fra en underliggende sykdom som trenger behandling. Av og ubehandlede mini anfall forårsake mer skade og bli fullverdig tonic-kloniske epilepsi.