Digidexo.com

Hvordan kjøpe en Stetoskop

Hvordan kjøpe en Stetoskop


Som en medisinsk faglig, kjøpe et stetoskop er en stor investering. Dette er en del av utstyret du skal bruke på en jevnlig basis, så du vil være sikker på at du kjøper en som vil være pålitelig. Hvis du er en medisinsk student, kanskje en av dine professorer anbefale en merkevare å prøve; hvis ikke bør du se på ulike modeller og bestemme hva slags du foretrekker. Det kan ta litt tid å finne ut nøyaktig hva du trenger i et stetoskop, men når du finne ut dine preferanser, kjøpe en er enkel.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for hva slags stetoskop du trenger. Det finnes mange typer av stetoskop på markedet, fra engangs stetoskop til avanserte trippel hoder.

Besøk en medisinsk forsyning butikken for å se på deres valg. Det er bedre å se på stetoskop i personen slik at du kan teste lydkvaliteten og responstid.

•  Prøv stetoskop på og gå rundt med dem. Bestemmer hvordan du føler om vekt og røret lengde. Du må kanskje bære dette rundt halsen i flere timer, slik at du ikke vil ha et stetoskop som er for tungt eller ubehagelig.

Se etter stetoskop i en unik farge. Når du arbeider i en medisinsk bygning vil dette holde andre fra å ta stetoskopet ved en feiltakelse.

Purchase minst to stetoskop gangen. Det er viktig å holde utstyret rent, så alltid ha en backup stetoskop hendig i tilfelle du ikke har tid til å rense andre.