Digidexo.com

Om Naturlig rettsmidler for Hair Gjengroing

Det er svært lite sannsynlig at det er noen mirakuløse universalmiddel - til tross for påstander om det motsatte - som vil umiddelbart forvandle håret i Rapunzel-lignende overflod; Men det finnes teknikker for Etterveksten som ikke inkluderer dyre prosedyrer eller inntak av kanskje tvilsom narkotika eller påfunn. Disse naturlige rettsmidler kan øke hårvekst nok slik at du ikke lenger er bekymret, og flau av, tynning låser. Disse naturlige rettsmidler vil koste deg svært lite og er lett tilgjengelig - du sannsynligvis allerede har ingrediensene i ditt hjem.

Aloe Vera

Aloe vera har lenge vært brukt av innfødte i Karibien samt indere og indianere å forhindre håravfall og for å produsere sunt hår. Den gel-lignende stoff inne aloe vera-planten påføres hodebunnen. Dette balanserer pH-verdier og renser porene. Kombiner aloe vera gel med kokosmelk og hvetekimolje og bruke dette som en sjampo for å ytterligere forbedre hårvekst og helse.

Saw Palmetto

Så Palmetto anlegget har eiendommer i det som angivelig blokkerer det mannlige hormonet DHT (dihydrotestosteron), som forårsaker hårtap. Hvis du kan blokkere DHT, vil dette bidra til kampen hårtap og ditt fokus kan være på å holde håret som du har heller enn å bekymre regrowing hår som du har mistet. Spør din lege om så Palmetto. Den er tilgjengelig i flytende ekstrakt, te, kapsler og tabletter.

Poteter

Lag en potet maske og sette den på hodebunnen og håret til å stimulere hårvekst. Kombiner to poteter, som har blitt skrelt, vasket og revet, med en eggeplomme; 1 ts vegetabilsk olje; 1 ts honning og 1 ts salt. Bland sammen og deretter påføre hodebunnen. La concoction på hodet i ca 30 minutter. Vask den ut med sjampo og skyll med eddik.
Hvite poteter er en god kilde til B-vitaminer, som er avgjørende for sunt hår. Ifølge The Today Show (se Ressurser), hvis du er vitamin B mangelfull, kan dette føre til at håret til å bryte og skur og vokse sakte ut.

Massasje

Vi vet at en massasje er gunstig for kroppen. Det er også bra for hodebunnen og håret. Massasje fremmer hårvekst fordi blodsirkulasjonen i hodebunnen øker når du massere hodet, ifølge regrow-hair.org. Du kan gjøre det selv eller få noen andre til å gi deg en hodebunnsmassasje.

Re-Think Your Diet

Ifølge regrow-hair.org, kan kostholdet bli forebygge hårvekst og oppmuntrende hårtap. Et balansert kosthold kan gjøre håret sunt og bountiful, med mindre det finnes formildende faktorer som alopecia (en auto-immune tilstand som forårsaker hårtap) eller genetikk. Regrow hår. org anbefaler å spise vegetabilske og animalske proteiner som soya, fisk, hvete, nøtter, melk, egg, ost og frø for å opprettholde et sunt hår. Hår består nesten utelukkende av protein, så det er viktig at du får nok protein i kosten.

Advarsler

Det er alltid lurt å snakke med legen din før du venture i naturlige og / eller hjem rettsmidler. Legen din kan gi deg råd om det er noe om teknikk eller hvilke produkter som brukes som kan være skadelig for deg, basert på din medisinske historie og medisiner som du tar. Noen naturlige produkter er kontraindisert hvis en person tar visse typer medisiner eller har allergi eller en sykdom.