Digidexo.com

Hvordan å vurdere en sikker Indoor Speed ​​for Driving en elektrisk rullestol

Ifølge National Institutes of Health, "I gjennomsnitt, til anslagsvis 36.000 rullestolrelaterte skader alvorlige nok be et besøk til en akuttavdeling forekommer årlig i USA." Å vite hvordan man skal vurdere et trygt innendørs hastighet for den elektriske rullestolen er avgjørende for å forebygge skader. Hindringer som tepper, tepper og døråpnings terskler kan påvirke din evne til å navigere trygt gjennom ditt hjem eller kontor. Lære hvordan å velge en skikkelig fart tar praksis og litt tålmodighet.

Hvordan å vurdere en sikker Indoor Speed ​​for Driving en elektrisk rullestol

Din elektrisk rullestol joystick har en hastighetskontroll knott. Avhengig av modell av stolen, vil det enten være på toppen av styreenheten eller på siden. For innendørs bruk, start med hastighetskontroll sett til venstre for sentrum. Hvis du tenker på knotten som en urskive, vrir du bryteren til ti. Dette vil begrense hvor fort stolen kan flytte.

Elektrisk rullestol joysticker er følsomme for trykk. Hvis du skyver joysticken så langt frem som mulig, vil stolen bevege seg raskere. En lett berøring er nok til å få stolen til å begynne å rulle.

For å måle din hastighet innendørs hjemme, har en venn gå ved siden av deg. Hvis du beveger deg raskere enn din venn, minske trykket hastighetskontrollknappen på før du matche din venns tempo.

Finne en skikkelig innendørs hastighet når du er i en folkemengde er lik kjøring på en overfylt motorvei --- vil du være rask nok til å holde tritt med trafikken, men ikke så fort at du risikerer å støte noen. Bruke hastighetskontroll knott, vri bryteren til sentrum. Husk at din Hastigheten styres både av knotten på pulten og av trykk på joysticken selv.

Hint

  • Når du har fått din venns gangfart, sette et merke over din joystick controller knott med neglelakk eller en magisk markør. På den måten kan du huske hvordan du justerer stolen på et øyeblikk.
  • Pile tepper vil forsinke den elektriske rullestolen. Du må kanskje øke hastigheten ved å vri på hastighetsknappen for å kompensere.
  • Å rulle ut et teppe, nærmer teppet på skrå for å hindre at hjulene fra å bli sittende fast under teppet. Rull på teppet ene forhjulet om gangen.
  • Når du støter på et teppe eller en dør terskel, stoppe stolen for et øyeblikk. En endring i gulvflater kan føre til ulykker.
  • Når overgangen, sørg for at hastigheten er lavere for å kompensere for endringen i gulv. Du kan gjøre dette ved lettelser opp trykk på joysticken og fremover sakte.