Digidexo.com

Hva kan sopp Årsak?

Soppdrepende medisiner kan forårsake livstruende bivirkninger når en person utnytter de muntlige former eller injiserbare former. Foruten muligens forårsake alvorlig skade på en persons liv, kan antifungals også være farlig for helsen din når den kombineres med andre medications.Therefore, en person bruker eller utnytte en soppdrepende må være veldig forsiktig med alle medisiner hun tar.

Hva er en soppinfeksjon?

Antifungale midler, i henhold til TheFreeDictionary.com, er stoffer som benyttes for å behandle infeksjoner i forskjellige deler av kroppen. I utgangspunktet en soppinfeksjon kan skje omtrent hvor som helst i eller på kroppen din, inkludert føttene og hodet. En sopp er en organisme som kan være enten en-cellet eller filamentøs. En sopp gjør ikke sin egen mat som en plante ville derfor en sopp må leve av noe annet. Det er der du kommer inn for å bli gjenstand som soppen lever av. Sopp trives i fuktige, mørke steder, inkludert noen deler av kroppen.

Typer

En person måtte kvitte seg med soppinfeksjon ved å ta soppdrepende medisiner. Det er to typer av soppinfeksjoner: systema fungale infeksjoner som oppstår dypt i kroppen eller huden og overflatesoppinfeksjoner. En person vil være foreskrevet riktig medisinering for å gå sammen med den type soppinfeksjon. En systematisk infeksjon ville kreve en systematisk antifungal slik som ketokonazol.

Farlig

Ifølge TheFreeDictionary.com, kan en person å benytte flere typer soppmidler oppleve livstruende bivirkninger mens de tok den muntlige former for itrakonazol, eller til og med ketokonazol. Det sier også at den injiserbare formen for mikonazol tatt med visse andre legemidler kan være farlig for helsen din. Rusmidler som astemizol, cisaprid, antidepressiva og theophyline da tatt med en soppdrepende kan være livstruende også.

Mange Drugs

Soppmidler også bør tas med en liste over andre rusmidler på grunn av hva TheFreeDictionary.com vilkår som en person opplever en «dårlig reaksjon», selv om det ikke detalj hva som kunne være. Listen inkluderer: paracetamol (Paracet), mannlige hormoner, kvinnelige hormoner som østrogen, antihistaminer, muskelavslappende, blodfortynnende som warfarin, antidepressiva og medisiner for andre typer infeksjoner

Kreft

Folk som er relativt sunn og utnytte sopp medisiner tendens til å være behandles pasienter. Men for en person som har kreft og som immunsystemet har blitt kompromittert av kjemoterapi, kan soppinfeksjon bli mer alvorlig. Derfor trenger en person som har en soppinfeksjon og kreft til å handle raskt og få behandling med en gang før soppen tar over.

Advarsler

Mens du tar flukonazol, ifølge TheFreeDictionary.com har sjeldne, men alvorlige bivirkninger forekommet hos mennesker. Noen mennesker har opplevd elveblest, kløe og hevelse. Puste og svelge problemer har også oppstått i enkelte mennesker. Et plutselig fall i blodtrykket kan også skje mens du tar dette stoffet.

Ketokonazol brukere som tar denne medisinen muntlig må også bli sett fordi, ifølge TheFreeDictionary.com nettside, har noen mennesker i sjeldne tilfeller opplevd anafylaksi, en lukking av halsen. Dette kan skje svært sjelden når en person tar sitt første dose.

Helsepersonell

Før utnytte eller ta muntlig en soppdrepende medisiner, snakk med legen og fortelle helsepersonell av alle legemidler du tar for å holde medisinering interaksjoner til et minimum. En person utnytte en soppdrepende medisiner får hyppige leverfunksjonsprøver på grunn av muligheten for legemiddelinteraksjoner. På grunn av det faktum at en soppdrepende medisiner kan trenge å bli utnyttet i flere uker, flere måneder, eller for muligens opp til et år, en person bør få regelmessige legekontroller for å gjøre visse antfungal gjør jobben sin korrekt uten ekle bivirkninger.