Digidexo.com

Mål å strekke seg etter som en kriserådgiver

Mål å strekke seg etter som en kriserådgiver


Som navnet tilsier, krise rådgivere hjelpe mennesker gjennom et traume. Enten du arbeider med store eller små kriser, de primære målene for en krise rådgiveren er de samme. Krise rådgivere gi utdanning, veiledning og støtte for en kort periode for å hjelpe klienter vær en katastrofe.

Mestringsstrategier

Under krisetider, folks mestringsstrategier automatisk sparke til handling. Det er målet for krisen rådgiveren å identifisere disse mekanismene, hjelpe overlevende forstå hans atferd og gi strategier for å hjelpe ham komme gjennom situasjonen.

Assistanse

En krise rådgiveren avgjør kundens umiddelbare behov og gir informasjon om ressurser som er tilgjengelige. Det kan være økonomisk støtte, bolig eller måter å finne slektninger. Hvis en krise rådgiveren mener ekstra emosjonell rådgivning er nødvendig, vil rådgiveren henvise klienten til de riktige fasiliteter og etater.

Kortsiktig Intervensjon

Krise rådgivere fokusere på å gi kortsiktig hjelp og arbeide med enkeltpersoner eller grupper som er midt i en uventet katastrofe. Krisen rådgiveren har som mål å bruke psyko-pedagogisk modaliteter for å bidra til å gjenopprette ofre til sine pre-katastrofen funksjonsnivået. Fordi det er kortsiktig intervensjon, fungerer krisen rådgiver i samfunnet, kommer til offeret i stedet for offeret besøker et kontor.

Vurdere Survivors

Det er målet for krisen rådgiver for å vurdere den personen som trenger så raskt som mulig. Denne vurderingen inkluderer erkjenner personens kultur, utviklingsstadiet, utdanning og erfaring. Krisen rådgiveren ikke har, eller trenger, tid til å gjøre en psykologisk evaluering av personen eller fokusere på langsiktig psykoterapeutisk intervensjon.