Digidexo.com

Tradisjonell kinesisk medisinske urter

Tradisjonell kinesisk medisinske urter


Kinesisk urtemedisin er betegnelsen for bruk av urter til å behandle medisinske tilstander eller gjenoppretter en persons energi, kropp og ånd. Med mer enn 3200 urter og 400 formler, avhengig kinesisk herbology på en rekke urte kombinasjoner, i form av piller, pulver, tonics og te, for å avlaste medisinske tilstander, konstaterer American Cancer Society. Tradisjonell kinesisk medisin behandler symptomene på en sykdom, snarere enn årsakene.

Asiatisk ginseng

Asiatisk ginseng, en urt innfødte til Kina og Korea, har vært et fast innslag i kinesisk urtemedisin i århundrer, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. Ginsenosides er de kjemiske midler i ginseng, som urteleger mener er ansvarlig for urt er helsegevinst. Asiatisk ginseng brukes for en rekke forhold, blant annet lindring av menopause symptomer, erektil dysfunksjon, emosjonelle ubalanser og lav utholdenhet. Ginseng rot normalt tørkes før bruk, og kan være brygget i te, lagt til kremer eller plassert inne kapsler. Typiske bivirkninger av asiatisk ginseng bruk er forstyrret søvnmønster, hodepine og gastrointestinale problemer.

Wolfberry

Wolfberry, en løvfellende flerårig plante innfødt til nordvest-regionen i Kina, produserer en rød-oransje frukten betraktet som svært viktig i kinesisk urtemedisin, basert på informasjon fra Phytochemicals. Anerkjent for sine helsemessige fordeler for tusenvis av år, er wolfberry som ofte brukes i te, suppe eller som en generell tonic for å forbedre synet, redusere leg svakhet og opprettholde leveren helse. Andre medisinske anvendelser inkluderer anti-aldringsegenskaper og økt helse av immunsystemet. The wolfberry frukt kan konsumeres fersk eller tørket, og bladene av denne urten er ofte spises som en grønnsak.

Ingefær

Mens ingefær er kjent for sin bruk som et krydder i mange matoppskrifter, er det også brukes i kinesisk urtemedisin for å behandle flere tilstander. Den underjordiske stengler av urten kan brukes tørket eller fersk, brygget som en te eller gjort om til et flytende ekstrakt. Ingefær er en ingrediens i ulike kaldt, influensa og kvalme kosttilskudd som selges i USA, og stilkene brukes til å behandle magesmerter, revmatoid artritt og diaré. Kortsiktig medisinsk bruk av ingefær er bevist å lindre kvalme og oppkast i forbindelse med svangerskap, indikerer Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin.