Digidexo.com

Slik: botemidler for en Night Hoste

Slik: botemidler for en Night Hoste


Natt hoste gjøre sover nesten umulig og slå åtte timer av lykke i det som virker som en evighet av våkenhet. Enten vått eller tørt, hoste holde deg våken om natten. Herding hoste betyr å få til den underliggende årsaken til det og ta opp dette problemet i stedet for bare symptomene. Infeksjon, allergi, miljøgifter og kroniske helsetilstander kan føre til nighttime hoste. Gå til legen din først for å få riktig diagnose og medisiner hvis det er nødvendig.

Bruksanvisning

Å utvise slim

•  Bruk rettsmidler for å fordrive slim. En våt hoste er kroppens forsøk på å kvitte seg med slim som følge av et irritasjonsmoment eller en infeksjon. Enten du har allergi eller en bakteriell infeksjon, må slimet kommer ut. Drikk urte peppermynte-te, som fungerer som en naturlig slimløsende. Har flere kopper i sen ettermiddag og tidlig kveld for å fjerne slim før du legger ned for å gå til sengs.

Steam nese og bihuler over en gryte med kokende vann. Fyll en gryte minst halvveis med vann fra springen. Varme den på en komfyr inntil vannet damper. Sikre at det er ikke så varmt at det brenner hårene inne i nesen og bihulene. Finn en temperatur som er mer enn varm, men tålelig av deg. Plasser ansiktet over potten ca 6 inches eller mer over det kokende vannet og dekke hodet med et håndkle for å inneholde dampen. Utfør dampende i fem til ti minutter. Legg peppermynte eller eukalyptus olje til dampende vann for ytterligere hjelp utvise slim. Puss nesen forsiktig flere ganger etter dampende er fullført. Ta en varm dusj i 10 til 20 minutter i stedet for dampende over en pott.

Gjør en sinus skyll. Lag din egen løsning ved å bruke 3 ts. av salt, fortrinnsvis jod-fri, og 1 ts. natron. Bland sammen og legg 1 ts. av blandingen i 8 oz. med varmt vann. Bruk en nasal pære for å suge opp løsningen. Deretter skyter løsningen i ett nesebor mens hodet er bøyd over en vask, slik at det å renne fra det andre neseboret i vasken. Bytt side og gjenta prosessen med flertallet av neseskyllevæske. Puss nesen for å fjerne slim. Det finnes også flere over disk neseskyllesystemer for å skylle bihulene og fjerne slim. Forbered sinus skylling ved å følge anvisningen på pakken. Forsiktig skylle ett nesebor om gangen mens væsken renner fra det andre neseboret. Gjør dette minst en eller to timer før du går til sengs for å tillate slim å drenere.

Naturlig rettsmidler

Bruk honning og hvit pepper sammen. Ifølge Natural hjem rettsmidler 'nettsted, sette en liten mengde hvit pepper bakken opp i 1 ts. av honning og svelge den. Å gjøre dette et par ganger om dagen i ca en uke kan bidra til å kurere hoste.

Har litt hvitløk med et kveldsmåltid. Hvitløk er antatt å ha mange helsefordeler, inkludert lindrende hoste. Ha hvitløk minst to kvelder i uken, så planlegg italienske måltider eller snike litt hvitløk i en favoritt ikke-italiensk oppskrift.

6. Hold deg hydrert. Drikk væske for å holde kroppen hydrert, bløt slim og hindre overflødig tørrhet. Også holde termostaten litt lavere slik at luften ikke er for tørr. Overdreven tørrhet fremmer en tørr hoste og gjør det verre.

Hint

  • Propping opp hodet med puter eller sove i en stol kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av natten hoste.
  • Noen ganger kan en natt hoste er et symptom på en mer alvorlig tilstand som cystisk fibrose, så ta kontakt med en lege for en grundig undersøkelse for å fastslå årsaken.