Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i ryggen området

Hvordan å miste vekt i ryggen området


Mage, lår og armer er vanlige steder for folk å holde vekten. Men noen ganger folk opp i vekt og holde den i andre områder, for eksempel ryggen. Tilbake fett kanskje ikke umiddelbart merkbar på en dag-til-dag basis, men hvis du planlegger å gå til stranden, kan det være en annen historie. Det er mulig å kaste ekstra pounds av ryggen din og få det tonet opp gjennom en kombinasjon av kosthold og mosjon.

Hvordan å miste vekt i ryggen området

Endre din diett for å kvitte seg med mat med høyt fett og sukker, som er en sannsynlig gjerningsmann for vektøkning i ryggen området. Mettede fettsyrer slik som pommes frites og smultringer og raffinert sukker slik som brus og iskrem er kjent for å føre til vektøkning, så vel som en rekke andre helseproblemer.

•  Sett på høy-fett og høyt sukker matvarer i kostholdet ditt med sunne alternativer. Spis minst seks til åtte porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen. I stedet for søtsaker til dessert, spise frisk frukt.

Drikk minst åtte glass vann om dagen. Vann er kjent for å øke metabolismen rate, noe som betyr at det vil hjelpe deg å forbrenne fett raskere.

Angi et vekttap mål. Et rimelig mål er en eller to pounds per uke. Hvis du prøver å gå ned mer enn det, kan du beskatte kroppen din og risikere å bli syk eller skadet under øvelser. En til to pounds en uke høres kanskje ikke mye ut, men gradvis vekttap er den sunneste ruten å ta.

innlemme mer fysisk aktivitet inn i dagen din. Det vil være viktig å fokusere på back-spesifikk trening, men noen generell trening vil begynne å øke stoffskiftet og gjøre vekttap enklere. Generelle fysiske aktiviteter kan inkludere daglige spaserturer eller joggeturer, en lagidrett som basketball eller en partner sport som tennis.

Prøv fysiske aktiviteter som vil fungere musklene i ryggen. Disse aktivitetene omfatter svømming og skøyter eller inline skating. Mange treningssentre tilbyr cardio fitness kurs som kickboksing, som er en effektiv måte å tone ryggmuskulaturen.

Utvikle en daglig rutine for noen back-spesifikke øvelser. Disse kan gjøres i ditt eget hjem og ta noen minutter hver dag. En øvelse er arm og ben løft, som arbeider ryggmuskulaturen. For å gjøre denne øvelsen, ligge med ansiktet ned med pannen berører gulvet og armene utvidet over hodet. Holde kroppen flatt mot gulvet, løft høyre arm og venstre ben sammen. Hold dem litt opp fra bakken i tre sekunder, senk dem ned igjen sakte. Gjenta denne øvelsen med venstre arm og høyre bein. Pushups er en annen rask, enkel øvelse som fungerer ryggmuskulaturen.

Registrer deg for en yoga klasse. Yoga er effektiv på å hjelpe folk ned i vekt og få muskler fordi det ofte fungerer kroppen på måter som er uvanlig for deg. Hvis du melder deg på en åtte ukers yoga program, vil du sannsynligvis se fremgang i vekttap fra ryggen. Når du besøker yoga senter, snakke med en instruktør og spør dem hvilket program ville være mest effektive for å arbeide på vekt i ryggen området.