Digidexo.com

Easy Diet Måltider

Easy Diet Måltider


Balansert ernæring er viktig for effektivt vekttap. Diett måltider som følger er både lett å lage og gi et balansert forhold på 40% protein, 40% karbohydrater og 30% fett. Denne kombinasjonen har vist seg effektive fett tap og muskel oppbevaring og bygging.

Frokost

Egg er en sunn og rask frokost mat som er høy i vitaminer og protein. Eggeplommer inneholder kolesterol, men kan blandes med ekstra eggehviter for et sunt og mettende måltid. Vurdere å kombinere en helt egg og to eggehviter i en krafse. Legg 1/4 kopp skarpe revet cheddar og rykke ut med en spiseskje olivenolje. Fullfør dette måltidet med en grapefrukt og litt vann eller urte-te for en fylling og rask frokost.

Lunsj

Lunsj er et viktig måltid som bør aldri bli hoppet over. Det gir en middag energi boost for å unngå en ettermiddag energi krasj. For en rask, ikke-laget lunsj, kombinere 2/3 kopp lav-fett cottage cheese, 1/2 kopp druer, 1/2 kopp jordbær og 1 eple. Supplere cottage cheese med 2 1/4 ss pekannøtter for en søt godbit. Sørg for å drikke minst en kopp vann med måltidet for å sikre riktig hydrering. Hvis du ønsker en ekstra vitamin og smak boost, vurdere å bruke økologisk frukt, da den inneholder 40% mer vitaminer i gjennomsnitt.

Middag

Middag er den største og i de fleste tilfeller den siste måltid på dagen. Den bør inneholde den største servering av mat for å sikre en full følelse gjennom natten. En deilig quick fix diett måltid til middag er en enkel pizza skarp. Ta to mel tortillas og spre 2 ss pizzasaus på hver. Legg 1/2 kopp mozzarella ost og stek ved 400 grader i 15 minutter. Legg en grønn salat med to teskjeer balsamico vinaigrette for en herlig forfriskende siderett.

Shake

Når du er på farten, kan en whey protein shake gi de nødvendige kalorier og protein for å holde energinivået høyt og sult lav. Hvis du har en søt tann, kan du vurdere å kombinere en kopp 1% melk, 20 gram whey protein pulver, 2 ss peanøttsmør, 1 1/2 ss coco pulver og fruktose pulver og et par håndfuller av is i en blender. Kjør til en glatt og nyte. Dette måltidet har tilsvarende kalorier til en lunsj og er veldig mettende.