Digidexo.com

Hvordan å miste fem pounds i 25 dager

Hvordan å miste fem pounds i 25 dager


Å miste £ 5. i 25 dager er oppnåelig og det er innen frekvensen av vekttap som eksperter fra Mayo Clinic anbefaler - som er 1 til 2 kg. per uke. Å gjøre moderate, bærekraftige endringer i kosthold og livsstil bør være nok til å hjelpe deg å oppnå dette målet.

Hvordan å miste fem pounds i 25 dager

En trening hver dag. Inkluder kardiovaskulær trening som aerobic eller går, og vekttrening et par ganger per uke. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og bygge muskler, så vil du opprettholde kondisjon og muskel tone mens du taper vekt.

kutte kalorier ved å erstatte matvarer. Hvis du vanligvis har en mochachino om morgenen, prøv en vanlig kaffe med lettmelk og et dryss av kakao. Du vil redusere kalorier, men har fortsatt noe å glede seg. Spis air-poppet popcorn med litt salt og Parmesan ost i stedet for chips. I stedet for å ta tak i flere informasjonskapsler fra en pose, kjøpe prepackaged snack-størrelse de som begrenser deg til 100 kalorier.

Spis rikelig med frukt og grønnsaker. Disse matvarer vil fylle deg opp uten en masse kalorier. Hvis du er sulten mellom måltidene, har hele frukter og kuttet opp grønnsaker for snacks. Ved måltidene, fylle halvparten av tallerkenen med grønnsaker og velge små porsjoner av protein som magert kjøtt eller bønner - og stivelse slik som poteter eller brød, for resten av tallerkenen din.

Spis en liten mengde protein til hvert måltid og snacks. Velg magre alternativer som kylling og fisk, og holde den delen størrelsen på håndflaten din. Proteinet vil hjelpe deg til å føle mer full enn grønnsaker eller karbohydrater alene.

Drikk vann. Dette vil hjelpe deg å holde deg hydrert, og hvis du drikker et par glass før hvert måltid, vil hjelpe deg å spise mindre på dine måltider. Hvis du vanligvis drikker mye brus eller kaffe med fløte og sukker, og erstatte disse drikkene med vann eller te vil også kutte kalorier fra kosten din.