Digidexo.com

Parasittinfeksjon i magen Symptomer

Parasittinfeksjoner i magen er oftest forårsaket av ormer (helminths), selv om andre parasittsykdommer, blant annet malaria, kan gi magesymptomer i tillegg. Symptomene på parasittinfeksjoner avhenger av organismen infisere deg og kan variere i alvorlighetsgrad avhengig av din generelle helse og ernæringsstatus. Symptomer på parasitter i magen inkluderer fordøyelsesproblemer og feber.

Malaise

Snart etter at du har blitt infisert med parasittiske ormer, kan du oppleve en generell følelse av sykdom, inkludert smerter og smerter i hele kroppen, hodepine og lett feber.

Hevelse

Hevelse eller oppblåsthet av magen kan være ledsaget av gass som du ikke klarer å absorbere mat som et resultat av å bli infisert med parasitter.

Urolig mage

Som ormene begynner å formere seg i tarmen, kan du oppleve et tap av matlyst, kvalme eller oppkast, som kan føre til vekttap.

Diaré

Parasittinfeksjoner vanligvis føre til diaré, og du kan ha vannaktig eller blodig avføring som kan inneholde levende ormer.

Kløe

Kroppen din kan ha en allergisk reaksjon på ormer, larver eller egg, som kan føre til at du har kløe på magen som kan spres over hele huden din.

Pain

Du kan oppleve magesmerter og kramper på grunn av parasittinfeksjoner, og som ormer modne, kan det hende du har smerter og svakhet i muskler og ledd.