Digidexo.com

Hva skyldes Leg Cramps hos barn?

En muskelkrampe eller krampe kan defineres som en ufrivillig og plutselig muskelkontraksjon. Vanligvis er disse typer muskelkramper er erfarne i bena (kjent som en "Charley hest"). Slike leggkramper er generelt observert hos barn. Selv om den eksakte årsaken til en etappe krampe ikke er kjent, er det noen faktorer som kan være delvis ansvarlig for leggkramper.

Fatigue

Muskeltretthet kan føre til leggkramper hos barn. Slitne og overarbeidede muskler kan stivne og leggkramper kan føre til.

Trene

Musklene trenger tid til å hvile og samle krefter. Derfor overdreven trening eller lek kan også føre til leggkramper hos barn. Barn trenger å varme opp og kjøle ned før og etter sine øvelser for å unngå dette.

Elektrolyttforstyrrelser

Elektrolyttforstyrrelser kan også føre til leggkramper hos barn. Dette kan kontrolleres ved regelmessig inntak av kalsium og magnesium. Grønn bladgrønnsaker er også nyttige i å forbedre mineralbalansen i kroppen.

Dehydrering

Mangel på vann kan forårsake problemer i transport av næringsstoffer over cellene og muskler. Det kan også føre til en tilgang av melkesyre bygget opp i cellene, noe som kan forårsake kramper.

Fedme

Fedme kan være en av de viktigste årsakene til leggkramper hos barn. Fedme fører til muskeltretthet på grunn av den ekstra vekt.

Sykdom

Leggkramper kan også være en indikasjon på alvorlige problemer som leukemi og andre sykdommer. Se en lege hvis barnet opplever unormalt smertefulle eller kroniske leggkramper.