Digidexo.com

Hvilke vitaminer Reduser Svette

Hvilke vitaminer Reduser Svette


Svetting, eller svette, er hvordan menneskekroppen kjøles ned og regulerer temperaturen. Giftstoffer og andre kroppsvæsker er også utskilles gjennom svette. Vann er nødvendig for å erstatte væske tapt gjennom svette. Det er derfor det er så viktig å drikke ekstra vann på en varm dag eller i løpet av en treningsøkt. Hvis væsker ikke blir erstattet, kan dehydrering raskt satt inn. Imidlertid kan overdreven svetting være en pinlig problem for noen mennesker. Når kroppen svetter for mye av dette kan føre til andre problemer som for eksempel tap av væske for fort, alvorlig akne, så lett å sove og tretthet. Heldigvis finnes det visse vitaminer som kan bidra til å redusere svette.

B-vitaminer

Alle de grunnleggende B-vitaminer, som for eksempel B12, B6, B5 og folinsyre, bidra til å redusere transpirasjon. B-vitaminer redusere svette fordi de hjelper kroppen å kvitte seg med avfall i blodet og skille ut giftstoffer gjennom urinen. Folk som er svært giftig tendens til å svette mye fordi kroppen prøver å fjerne giftstoffer gjennom huden. Men når det interne systemet fungerer som det skal en person vil naturlig svette sjeldnere. Drikkevann, spise et sunt kosthold, og tar B-vitaminer kan bidra til å redusere giftige belastningen på systemet. B-vitaminer kan tas i supplement form eller de kan finnes i ulike matvarer som bananer, egg, nøtter og grønne grønnsaker.

Vitamin C

Vitamin C er en fantastisk vitamin for så mange grunner. Først av alt, vitamin C øker immunforsvaret, noe som gjør det lettere å bekjempe infeksjoner og virus. Vitamin C bidrar også til å avgifte kroppen. Toksiner blir presset ut gjennom eliminering kanaler. Når giftstoffer blir skilt ut som de skal, er kroppen kommer til å svette sjeldnere. Vitamin C finnes i sitrusfrukter, grønn paprika og frokostblandinger. Du kan også ta dette vitaminet i supplement form. For merkbare resultater ta 500 mg eller mer av vitamin C daglig.

Kalsium og magnesium

Når kalsium og magnesium er tatt sammen for begge disse vitaminer kan bidra til å redusere svetting. En mangel på magnesium i dietten er blitt vist å forårsake kroppslukt og sterk svetting. Imidlertid må magnesium riktige mengder av kalsium for å bli absorbert effektivt av kroppen. Kalsium og magnesium bør tas sammen for best resultat. Kalsium kan også bli funnet i melk og gulrøtter, og magnesium finnes i mange grønne grønnsaker, fisk og egg.

Sink

Sink er også en fantastisk vitamin. Det hjelper til å opprettholde normal binyrefunksjon. Sink har vist seg å hjelpe folk med mild til moderat akne. En sinkmangel kan føre til problemer som dårlig ånde, kroppslukt og alvorlig akne. Sink hjelper til å hjelpe forbrenningen. Ta 50 mg sink daglig sammen med en hel mat multi-vitamin og mineral supplement.

Spirulina

Spirulina er faktisk en super mat som kommer fra alger. Spirulina er den perfekte protein og det har den rette kombinasjonen av mange vitaminer og mineraler som har vist seg å forbedre helsen på mange måter. En måte spirulina bidrar til å redusere svette er av naturlig avgifte kroppen gjennom de indre organer og eliminering systemer. Dette super grønn mat inneholder høye nivåer av vitamin A som bidrar til å rense og reparere vev.