Digidexo.com

Hvordan behandle muskeldystrofi Med Physical Therapy

Hvordan behandle muskeldystrofi Med Physical Therapy


Muskeldystrofi er en progressiv sykdom karakterisert ved svekkelse av muskler. Frivillige muskler, som kontrollerer bevegelser, er de fleste vanligvis rammet, selv om noen former streik ufrivillig muskler, som hjertet. Det finnes flere ulike former for og planer behandlingstilbud for muskeldystrofi. Noen former for muskeldystrofi kan behandles med fysioterapi.

Bruksanvisning

Utfør vekt øvelser som styrke og tone musklene. Sterkere muskler kan bidra til å forsinke den forestående svakhet forbundet med muskeldystrofi.

Delta i omfanget av bevegelse øvelser og stretching. Fleksibilitet kan bidra til å lette alvorlighetsgraden av leddkontrakturer, en avstivning av musklene rundt et ledd som berører de fleste mennesker som lider av muskeldystrofi.

ha tannregulering for dine hender og ben. Bukseseler bidra til å holde sener og muskler strekkes, unngå smertefulle kontrakturer. Mange fysioterapeuter bruker oppkvikkende å behandle muskeldystrofi.

Bruk vannterapi. Mange eksperter er enige om at vann øvelser og bading bidra til å tone og styrke muskler og ledd, uten å stresse de delene av kroppen som allerede er svekket eller svekkelse.

Legg vekt på mobilitet. Målet for fysisk terapi til behandling av muskulær dystrofi, er å gi pasienten uavhengighet for så lenge som mulig ved å fokusere på bevegelsen. Utvikle store muskelgrupper for å gjøre kroppen sterkere og gi det mer utholdenhet.

Hint

  • Fysioterapi er mer effektiv mot enkelte typer muskeldystrofi og ikke andre. Becker og Duchenne muskeldystrofi synes å være de typer som reagerer best på fysioterapi.
  • Bruk hydroterapi (varme bad) for å holde sener og ledd løs og fleksible og for å unngå kontrakturer i forbindelse med fysioterapi.
  • Muskeldystrofi er uhelbredelig. Fysioterapi er et behandlingsalternativ som tar bare symptomene på denne tilstanden.