Digidexo.com

Hva er farene ved å ta Glucosamine chondroitin?

Hva er farene ved å ta Glucosamine chondroitin?


Mange legger glukosamin chondroitin til kostholdet som et kosttilskudd og for å lindre leddgikt smerte. Som et supplement, gjør FDA ikke overvåke sin effekt eller bivirkninger. Før du tar glukosamin chondroitin, lære av de mulige farlige bivirkninger.

Gastrointestinal opprørt

En vanlig rapportert bivirkning av å ta glukosamin chondroitin er gastrointestinale plager, inkludert magesmerter, diaré, dårlig fordøyelse og halsbrann. Disse bivirkningene er reversible ved å stoppe supplement og er sterkt redusert ved å ta glukosamin chondroitin med mat eller et måltid.

Allergisk reaksjon

Personer som er allergiske mot skalldyr kan ha følsomhet for glukosamin chondroitin, som det er laget fra de harde skall av sjødyr som krabber, hummer og reker. Det er motstridende rapporter om allergiske potensialet av glukosamin chondroitin. Skalldyr allergiske reaksjoner er fra proteiner og glukosamin chondroitin er laget av karbohydrater. Konsultere lege anbefales før du tar glukosamin chondroitin hvis du har skalldyrallergi.

High Blood Pressure

Hvis du har høyt blodtrykk, ta hjertemedisiner eller har hjertesykdom, ta kontakt med legen din før du tar glukosamin chondroitin, som det er høy i natrium. Fordelene med økende glukosamin chondroitin kanskje ikke oppveier den potensielle skaden i betydelig øker blodtrykket.

Legemiddelinteraksjoner

Tar glukosamin chondroitin med medisiner for magesår eller diuretika kan øke sjansen for gastrointestinal opprørt. Som med alle medisiner, bør du kontakte lege før du tar noen kosttilskudd når du er på foreskrevet medisiner eller har en medisinsk tilstand.

Gravide eller ammende, barn

Siden glukosamin chondroitin i USA er klassifisert som et kosttilskudd, ikke som en resepter medisiner, FDA ikke regulere eller teste sin sikkerhet for gravide eller ammende kvinner, eller deres babyer. Dessuten er glukosamin chondroitin anbefales ikke for barn som det ikke har blitt testet på barn for sikkerhet.

Sikker eller Scam

Mens mange tar glukosamin jevnlig, over hele verden, er det mange studier debattere over det. Noen studier sier at glukosamin chondroitin ikke virkelig bidra til å helbrede eller lindre smerte, og er bare en annen svindel rettet mot pensjonister. Men mange tar denne kosttilskudd regelmessig og hevder det lindrer smertene. Fordi dette tillegget ikke er regulert av FDA, kjøp med omhu, fra en pålitelig kilde, for å sikre at produktet du kjøper er faktisk glukosamin chondroitin.