Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på kronisk diaré

Kroniske utbrudd av diaré hos barn er ofte merket som "uspesifikke kronisk diaré", som betyr bare at ingen fysisk årsak som infeksjon eller matintoleranse er fastsatt. Noen barn lider av kronisk diaré, og mens noen ganger tilstanden er relatert på noen måte til kosthold og ernæring, noen barn bare drikke for mye væske som eplejuice, appelsinjuice eller frukt punch på daglig basis.Remember at vann er en viktig næringsstoff og tilstrekkelige mengder vann vil bidra til å forebygge en rekke conditions.Chronic utbrudd av diaré er oftest funnet hos barn i alderen 1 1/2 til ca 4 år gammel. Denne type diaré er annerledes enn den som forårsakes av irritabel tarm-syndrom som oppleves av mange voksne. I tilfelle av ikke-spesifikk barndommen kronisk diaré, tilstanden gradvis forsvinner før barnet går school.Learning hvordan å identifisere symptomene på barndommen uspesifikk kronisk diaré vil hjelpe foreldre forstå prosessen samt gir dem evne til å bidra til å støtte og holde liv barnet, som kan være engstelig om hans tilstand. Medisiner for tilstanden er vanligvis ikke nødvendig, men ekstra kjærlighet, forståelse og støtte vil gå en lang vei mot å håndtere tilstanden.

Hvordan identifisere symptomer på kronisk diaré

•  Vær oppmerksom på løs eller vandig avføring når barnet ditt enten evakuerer inn i hennes bleie eller i toalettet. Endringer i melk, formel, juice eller myk mat ofte produsere dette resultatet. Hvis tilstanden vedvarer, er det et klassisk tegn på kronisk diaré. Imidlertid være oppmerksom på at normal avføring kan være avbrutt av vannaktig avføring av og på i en tidsperiode, som gjør det vanskelig å diagnostisere tilstanden.

Observer barnet for hyppig evakuering. Små barn kan evakuere en eller to ganger om dagen, men de som lider av uspesifikk kronisk diaré vil ofte produsere avføring tre eller fire ganger om dagen.

Ta hensyn til gråt eller tegn på stress hos små barn, som kanskje også klager over magesmerter hvis han er gammel nok til å snakke. Dette er et annet klassisk tegn på mage eller intestinal nød og bør vurderes av en familie omsorgsperson eller barnelege.

Undersøk anal området av barnet ditt. Hvis det ser ut til rød eller irritert, kan dette være forårsaket av store mengder vannaktig avføring og diaré. Unn irriterte området med salver eller kremer foreslått av barnelege.

Diskuter behandlingstilbud med barnelege. Hun kan foreslå å endre formler, eller redusere mengden av eple eller appelsin juice du mate barnet ditt, samt mengden av fruktjuicer eller drikke populært i dag.

Hint

  • Planlegge et besøk med barnelege hvis barnet ditt har opplevd diaré i mer enn to uker, hvis han har feber eller hvis du finner noe blod i avføringen.
  • Venstre ubehandlet, kronisk diaré kan føre til ernæringsmessige mangler, dårlig vekst og utvikling, og sløv atferd i barnet ditt.