Digidexo.com

pumping nippels hvordan

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser


Hvis du har en ankel forstuing eller annen ankelskade, kan du gjøre noen øvelser for å rehabilitere ankelen. En av disse er ankelen pumpe øvelsen. Hvis du har hatt ankel kirurgi, kan du gjøre denne øvelsen rett etter operasjonen, så lenge smertene har sunket nok til at ankelen din kan håndtere det. Følgende trinn viser deg hvordan du gjør ankel pumpe øvelser for å styrke ankelen.

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser

•  Sitt på en stol.

Hev benet med den skadde ankelen på en annen stol polstret med en pute eller sofa pute, eller på sengen slik at beinet er i en rett linje.

Hang ankelen utenfor kanten av stolen, pute eller sengen. Du kan også plassere din ankelen på et sammenrullet håndkle slik ankelen henger utenfor kanten.

Ta tå oppover mot taket og ta det ned igjen. Denne bevegelsen skal være smertefri, så ikke løft det noe høyere enn ankelen kan ta.

Gjør denne bevegelsen om og om igjen sakte i ca 15 til 20 sekunder i begynnelsen.

Fortsett øvelsen daglig, og legger litt tid hver dag til du kan gjøre to minutter av denne øvelsen. Etter en stund bør du ha mer utvalg av bevegelse, så løft ankelen så høyt du kan uten å legge smerte.

Hint

 • Lytt til kroppen din og stoppe når ankelen har fått nok. Du ønsker ikke å re-skade ankelen eller gjøre din skade verre.
 • Kombiner denne øvelsen med andre øvelser for å styrke ankelen å gjenvinne styrke, balanse og fleksibilitet som: ankel vendinger, isometriske øvelser (dytte med foten til å plassere kraft på ankelen, arbeider musklene og fikk dem til å trekke seg sammen) og tøyningsøvelser.

Hvordan bruke en Kangaroo Pump

En kenguru pumpen er en matepumpe for babyer som sakte leverer formelen direkte til magen av en baby i en jevn strøm og brukes til å gi en konsistent og jevn flyt over en periode. Formelen er holdt i en pose inne i pumpen og deretter pumpen gjør at formelen for å bli sluppet ut av pumpen på den måten at du angir. Hvis du som mor skulle ha behov for å bruke kenguru pumpen uten tilsyn av en sykepleier, må du vite hvordan du bruker den.

Hvordan bruke en Kangaroo Pump

•  Flyte formelen inn i materen posen og lukke rulleklemmen på tilførselsrøret. Du vil vite klemmen er lukket når formelen doesn & rsquo; t lekke ut av linjen.

Heng materen pose på stativet og slå Kangaroo pumpe på. Du blir nødt til å vente noen sekunder mens pumpene starter opp.

•  Trykk sletteknappen på pumpen så snart pumpen er ferdig med oppstart sjekk av systemet. Dette vil tilbakestille alle tidligere innstillinger.

Bruk piltastene til å velge hastighet, dose og volum der du ønsker formelen levert. Din lege eller sykepleier vil indikere disse spesifikasjonene for ditt tilfelle.

Finn armen på baksiden av pumpen og trykk den ned. Armen vil holde snu før det er fullt utvidet nedover.

6. Plasser i bunnen av dråpekammeret av posen inn i den nedre åpning i pumpen. Denne åpningen vil bli utsatt når du bevege armen på baksiden.

•  Juster toppen av posen inne i pumpen og mate røret gjennom armen forlenget under pumpen.

Åpne rulleklemmen og la røret fylles med formel. Se røret så kan lukke valsen så snart røret er fylt.

9. Lukke armen ved å dreie den tilbake oppover og presser den på plass på baksiden av pumpen.

10. Koble enden av pumperøret og foringsrøret og tape dem sammen. Sørg for at de er forsvarlig festet for å hindre lekkasjer.

Åpne rulleklemmen på pumpeslangen for å tillate at formelen for å gå ut gjennom siden av foringsrøret.

Hint

 • Sjekk med din lege eller sykepleier om hvordan å forberede formelen for bruk spesielt med en kenguru pumpe for de beste resultatene.
 • Ikke behandle noen uten å henvise med en utdannet medisinsk faglig eller du kan alvorlig true person & rsquo; s helse.

Hvordan fjerner jeg en Eclipse Chemo Pump?

Kjemoterapi pumper tillate kontinuerlig infusjon av cytostatika inn i pasientens kropp intravenøst. Pumpene er koplet til en intravenøs (IV) kateteret. I henhold til Flow, Eclipse pumper er ideelle for å levere mellom 0,5 milliliter (ml) pr time til 10 ml per time. Kjemoterapivesenet team vil vise deg hvordan du bruker pumpen, inkludert hvordan du fjerner luft fra slangen ved behov. Hvis du har spørsmål eller problemer, ring din lege.

Bruksanvisning

•  Vask hendene, skrubbing med såpe og varmt vann. Sterilisere alltid hendene før du håndterer din chemo pumpe eller lignende tilbehør.

Finn utvendig bag. Undersøke slangen festet til posen til du finner klemmen under posen.

Åpne klemmen. Dette gjør det mulig for luften å tømme ut av slangen.

La medisin for å reise gjennom hele lengden av slangen. Når den når enden, er luften helt tømt ut fra slangen.

Lukk klemmen.

Hvordan Pump å indusere arbeidskraft

Gravide kvinner som når sine forfallsdatoer er ofte ivrige etter arbeidskraft til å begynne. Når det gjøres trygt og riktig, nippel stimulering med en brystpumpe er en utmerket måte å bidra til å oppmuntre aktiv arbeidskraft. Mange kvinner foretrekker å bruke en brystpumpe for nippel stimulering fordi det er lettere enn å gjøre det for hånd. Brystpumper er utformet for å etterligne de suger av en baby. Denne handlingen fører til at kroppen til å frigjøre hormonet oxytocin, som kan forårsake sammentrekninger i en gravid kvinne.

Bruksanvisning

•  Steriliser din brystpumpe. Pass på å sjekke instruksjonene som fulgte med pumpe før koking noen av delene eller sette dem i oppvaskmaskinen. Grundig rengjøring av pumpen i varmt såpevann er vanligvis tilstrekkelig. Gi tid til pumpen tørke.

Påfør brystvorte krem til brystvortene og areolas (det mørke området rundt brystvortene). Dette kan bidra til å hindre uttørking og sprekkdannelser. Husk å søke på nytt brystvorten krem ​​så ofte som nødvendig.

Pump ett bryst i ca fem minutter. Hvis du bruker en elektrisk pumpe, starter ut med suge innstillingen på lav. Hvis du bruker en håndpumpe, begynne med langsomme, milde pumper. Du kan øke intensiteten av pumping over tid, men unngå å bli for kraftig, da dette kan skade dine brystvorter.
Slutte å pumpe når en sammentrekning begynner, og gjenoppta pumping når sammentrekning slutter.

Still timeren din i en time. Mens du venter på neste pumping økten, holde seg mildt aktiv. Legging rundt kan bremse arbeidskraft, men over-anstrengelse kan føre til utmattelse under fødselen. Sørg også for å skylle pumpen og sette den et sted rent.

Pump på motsatt bryst når tidtakeren går av. Gjenta prosessen så lenge som nødvendig.

Reduser tid mellom pumping økter hvis ingen resultater er erfarne etter et par timer. Ikke pump i mer enn fem minutter om gangen og la minst 15 minutter mellom øktene.

Tips og advarsler

 • Nippel stimulering kan føre til overproduksjon av oksytocin. Ikke fortsett å pumpe hvis trekningene er mindre enn tre minutters mellomrom eller ett minutt i lengde.
 • Ikke prøv noen form for brystvorten stimulering hvis du er færre enn 40 uker i svangerskapet.

Hvordan Pump Breastmilk

Hvordan Pump Breastmilk


Amming en baby er en av de mest naturlige menneskelige kroppsfunksjoner. Morsmelk er full av næringsstoffer og antistoffer som er svært gunstig for din Babya € ™ s helse. Ikke alle nye mødre synes amming å være en enkel ork. Ofte behov for å pumpe morsmelk kommer opp, og vite hvordan du skal pumpe vil gjøre mate babyen din en mye mer hyggelig oppgave.

Bruksanvisning

•  Steriliser din brystpumpe og tilbehør før du bruker dem. Den sterilisere sykle på din oppvaskmaskin eller kokende dine deler i vann i ti minutter vil drepe eventuelle bakterier som kan være til stede på pumpen.

Masser brystene før pumping. Forsiktig masserer dem i en sirkulær bevegelse fra kroppen utover vil bidra til å stimulere og slappe kroppen din. En varm håndkle brukt til brystene dine vil også hjelpe deg å få mest melk i løpet av dine pumping økter.

Sitt i et komfortabelt sete. Det er viktig at du kan slappe av i minst tjue minutter, som riktig pumping kan ta tid. Å ha et element som minner deg om babyen din, for eksempel et stykke av din Babya € ™ s klær med hennes duft, gjør at din melk for å komme ned raskere.

Påfør pumpen på brystet og begynne å pumpe. Hvis du har en elektrisk brystpumpe, slå den på og justere suge før melken blir uttrykt. Hvis du har en håndpumpe, pumpe i en solid rytme før du begynner å få melk.

La pumping å fortsette i minst tjue minutter, eller to til tre minutter etter youâ € ™ har sett de siste dråper melk kommer ut. Melk er la ned mer enn én gang under pumping, så fortsetter selv etter at du tror du er tom bidrar til å produsere mer melk.

Slå av pumpen og forsiktig fjerne dem fra brystene. Pass på å ikke skade deg selv mens du fjerner pumpene, siden suge kan være ganske sterk.

Seal dine flasker eller lagring poser og legg dem i kjøleskapet eller fryseren. Sett dem i kjøleskapet hvis du skal bruke dem innen en dag, eller i fryseren for lengre lagring.

Vask brystpumpedeler og la dem tørke grundig. Riktig vask og sterilisering vil sikre at du får mest morsmelk pumpet for barnet ditt.

Tips og advarsler

 • Bruk bare nye brystpumpedeler. Brukte pumper kan spre sykdom eller sykdom hvis de brukes feil.
 • Ikke bruk en brystpumpe hvis du har såre eller sprukne brystvorter. Pumping kan gjøre ubehag verre og hindre deg fra å pumpe.

Hvordan bruke Jobst Pump

Hvordan bruke Jobst Pump


Den Jobst pumpen er en periodisk kompresjon enhet, foreskrevet av en lege, som brukes til å behandle lymfødem (alvorlig hevelse i en arm eller et ben som følge av skade på lymfesystemet av kroppen). Lymfesystemet er ansvarlig for å opprettholde sirkulasjonen av lymfe væske i hele kroppen. Lymfesystemet arbeider med sirkulasjonssystemet for å fjerne avfallsprodukter som resulterer fra celle-aktivitet i kroppen. Når lymfesystemet ikke fungerer som den skal, må lymfe væske bli flyttet ut av det berørte området av en ekstern kilde av komprimering, for eksempel en Jobst pumpe.

Hvordan bruke Jobst Pump

Plasser trykk ermet på den berørte lem og plassere de berørte lem over nivået på hjertet. Dette kan være mer enkelt gjøres ved å ligge og propping berørte lem opp på en pute.

Slå på Jobst pumpen ved hjelp av parameterne som er foreskrevet av lege. Den Jobst pumpen er slitt for to til fire timer om gangen.

Påfør et elastisk plagg (skreddersydde) eller elastisk sjal til lem, som starter på fingre eller tær og arbeider mot kroppen, etter den foreskrevne behandlingstiden er ferdig. Dette vil holde den væske som ble pumpet ut fra å vende tilbake til området.

Hint

 • Den Jobst Pumpen skal kun brukes som anvist av den forskrivende lege.

Hvordan bruke Jobst Pump Machine

Hvordan bruke Jobst Pump Machine


Lymfe, en klar væske som strømmer gjennom det menneskelige legeme, bidrar rense det for overflødig protein og avfall. Kvinner som har hatt strålebehandling for brystkreft og folk som har lidd fra infeksjoner, post-kirurgi komplikasjoner eller traumatisk skade kan alle utvikle lymfødem. Denne kronisk tilstand hindrer strømmen av lymfevæsken i en ekstremitet, forårsaker den til å svelle. Mens det ikke er noen kjent kur for lymfødem, kan den styres ved bandasjering, komprimering plagg og bruk av en ekstremitet pumpe, for å hjelpe til lymfestrømmen i det berørte området. Jobst produserer et antall pumpe maskiner utviklet for å øke lymfe sirkulasjon i lymphedema pasienter.

Hvordan bruke Jobst Pump Machine

•  Legg deg ned på en seng eller sofa i et rolig område. Sett pumpen maskinen på et flatt underlag. Fest ekstra slange til baksiden av maskinen hvis du bruker en Jobst 7500 pumpe og behandling av to ekstremiteter samtidig.

•  Slip på komprimering ermet. Jobst merkevare pumpe maskinene er koblet til en oppblåsbar boot (for leg lymfødem) eller gapestokk (for lymfødem i armen) .Disse plagg kommer i kort, mellomlang og lang lengder for en riktig passform. Disse plaggene er noen ganger referert til som "luft apparater" av medisinske fagfolk. Pasienten plasserer sin ekstremitet inne i nylon-dekket ermet, glidelåser den opp, og plugger i en ledning som kobles til pumpemaskinen.

•  Heve eller flere ekstremiteter på en pute. Vær sikker på at ekstremiteten er hevet over hjertenivå. Dette vil bidra til å øke både lymfe og venøs flyt mens du bruker maskinen.

Slå på maskinen. Juster innstillingene som foreskrevet av lege. Ifølge Lymfødem Folk bør pasienter bruker pumpen i to timer om morgenen og to timer før sengetid. Visse Jobst pumpemodeller er satt til et og et halvt minutt av inflasjon etterfulgt av 30 sekunder med deflasjon, mens andre må settes manuelt.

Plasser en gradert kompresjonsstrømpe eller gapestokk på den berørte ekstremitet etter behandling. En medisinsk strømpe eller en hylse hjelper ekstremiteten beholde sin form etter en pumpe maskinbehandling. Disse komprimering plagg bør brukes hele dagen når du ikke bader eller bruke Jobst pumpemaskinen og tatt av ved sengetid.

Hint

 • Hvis du har alvorlig ødem, bruke Jobst pumpe to eller tre ganger hver dag til hevelse er under kontroll.
 • Slå av maskinen og kontakt lege hvis du føler smerte mens du bruker pumpen.
 • Ikke bruk pumpen hvis du har appelsinhud.

Hvordan øke morsmelk produksjon Mens Pumping

Ifølge US Department of Health and Human Services 'Office of Kvinners helse, er morsmelk gunstig for barnet fordi det gir antistoffer som kan hjelpe bekjempe sykdom. Men hvis du er en arbeidende mor, er det vanskelig å finne den nødvendige tid for faktiske bryst foring. Pumper er en praktisk og nødvendig verktøy som gir deg et middel for å oppnå dette selv når du er ute av stand til å mate babyen selv. Det kan dessverre finner at det er vanskelig å få mengden av melk som trengs i løpet av prosessen uten riktig tilberedning og teknikk.

Hvordan øke morsmelk produksjon Mens Pumping

Riktig Forbered Før Pumping

•  Drikk mer væske som vann, juice og melk, som vil holde deg hydrert og fremmer produksjonen av melk. Før pumping helle et glass vann og holde den på din side for å nippe til når du pumper.

Spis et sunt og balansert kosthold i tillegg til å drikke nok vann. The Mayo Clinic anbefaler et kosthold som inneholder hele korn, frukt og grønnsaker. Hold deg unna fet junk food.

Snakk med legen din om å ta en urte supplement eller en resept for å hjelpe til med melkeproduksjonen. Kjent som galactagogues, er disse ment å øke brystene 'tilførsel av melk. Eksempler på urter som er brukt inkluderer bukkehornkløver og velsignet tistel. Diskutere eventuelle allergier som du kan ha med legen din som noen av de urtene som brukes til melkeproduksjon er i samme familie som peanøtter.

Finn et rolig sted i huset. Plasser et bilde av babyen din over fra der du skal sitte, slik at du kan se på det som du pumper.

Når du pumper

Varm opp et håndkle eller vaskeklut og legg den over brystvortene i omtrent fem minutter før pumping. Plasser store størrelse skjold over brystvorten.

Slapp av og frigjøre tankene dine om eventuelle bekymringer eller bekymringer som du for øyeblikket har. Pumpe begge brystene samtidig eller veksle mellom de to. Cornell University anbefaler å pumpe en bryst før melkestrømmen bremser ned og deretter bytte til det andre brystet til sin melk bremser. Fortsett å veksle frem og tilbake inntil det er en helt minutt uten noen strømning av melk. Bruk den ledige hånden til å massere og komprimere sidene, toppen og bunnen av brystene dine når du pumper ett bryst om gangen. Dette vil bidra til å forbedre strømmen av melk.

•  Øk frekvensen som du pumpe slik at du pumper hver 1 1/2 til 2 timer i motsetning til hver 3 time. I tillegg pumpe brystet 5 til 7 minutter lenger, selv om det virker som om ingen melk blir pumpet. Dette bør sende en melding til hjernen som mer melkeproduksjon er nødvendig. Pumpe i løpet av natten i det minste to ganger.

Hvordan Pump & Store Breastmilk

Hvordan Pump & Store Breastmilk


Mate en baby morsmelk gir fordeler som inkluderer forbedret helse, bonding med mor og spare penger. Morsmelk er en stor kilde til næring for en voksende baby, da den inkluderer kasein og myseprotein, sunt fett, karbohydrater og vitaminer. En mor kan velge å pumpe henne morsmelk hvis barnet har problemer med fôring, hun opplever smerte eller ubehag eller hun kommer til å være borte og ute av stand til å mate barnet.

Hvordan Pump & Store Breastmilk

Velg en brystpumpe som passer dine behov. Det er tre hovedtyper: elektrisk, semi-elektriske og manuelle. En elektrisk pumpe er koblet til en stikkontakt, og tilbyr mange funksjoner, inkludert ulike hastigheter og programmerbare økter. En semi-elektrisk pumpe er batteridrevet og har ingen spesielle funksjoner. Manuelle pumpene er rett og slett en sugekopp enhet som er klemt med hendene for å trekke ut melk.

•  Påfør sugekoppen til din eksponert bryst, som dekker brystvorten og areola helt og begynne å pumpe. Avhengig av type pumpe, vil dette omfatte enten trykke på en knapp på maskinen eller klemme en plast pære for å skape sug. Gjenta klemme bevegelse så snart pære tømmes. Stopp når du har pakket ut hvor mye melk du ønsker. Dette tar vanligvis 15 til 45 minutter.

Plasser melk i en lukket plastbeholder og avkjøl det før du er klar til å mate barnet ditt. Nedkjølt morsmelk er bra for opp til åtte dager.

Hint

 • Jo oftere du pumper, jo mer melk vil du være i stand til å produsere. De fleste kvinner pumpe like ofte som barnet spiser, som er omtrent en gang i timen.

Hvordan å pumpe opp en treningsball

Hvordan å pumpe opp en treningsball


Øvelse baller har blitt en populær og morsom måte å miste vekt og holde seg i form. Øvelse baller kommer i mange størrelser for ulike trenings bruksområder. Det er viktig å opprettholde riktig lufttrykk for din ballen for å få størst nytte. Øvelsen ball bør komme med produsentens instruksjoner eller en størrelsesguide for riktig høyde og luft inflasjon. Dette kan også variere avhengig av din høyde, vekt og tiltenkt bruk.

Hvordan å pumpe opp en treningsball

Les spesifikasjonene for ballen din, ta av eventuelle opplysninger som er knyttet til din individuelle kroppsstørrelse.

Forbered ball for inflasjon ved å fjerne noen elementer som ble pakket med eller innen det. Ballen skal blåses ved romtemperatur.

Sett spissen av en ball pumpe inn i hullet på øvelsen ball å blåse. Hvis du bruker en sykkel pumpe, bruke en adapter (vanligvis følger med ball) mellom pumpen og ballen din til å blåse. Blås ballen til optimal kapasitet, i henhold til instruksjonene som følger med ballen.

tillater ballen til å sitte over natten før bruk for å tillate en hvilken som helst strekking som kan oppstå.

Hint

 • Pass på å ikke blås ballen din. Maksimal diameter skal være merket på produktet.

Hvordan fikse en Medela Pump

Hvordan fikse en Medela Pump


Bare ammende mødre kan forstå at det haster med å måtte brystpumpe når du er borte fra barnet ditt. Når pumpen synes å være brutt, kan det være en kilde til panikk, frustrasjon og til og med fysisk smerte. Mens det er ingen spesifikk one-shot "fix" for en feil brystpumpe, er det noen feilsøkingstips som kanskje bare redde dagen.

Bruksanvisning

•  Sørg for at alt er festet riktig. Selv om det virker opplagt, ofte slangen ikke er forsvarlig festet til portene, eller de gule ventiler er ikke skikkelig festet, noe som resulterer i ingen sugekraft. Ta alt fra hverandre og feste pumpen --- flere ganger, hvis det er nødvendig.

Finn ut nøyaktig hvor problemet er. Ta slangen av, slår den brystpumpe på og føler portene og slangen for å se om problemet er i slangen, portene eller motoren.

Hvis du har en dobbel pumpe, teste hver side som en enkelt pumpe, gjør sikkert til å dekke ubrukt port. Enkelt pumping resulterer vanligvis i litt høyere suge, slik at dette kan bidra til å bestemme om problemet er på en side av pumpen.

Kontroller at ingen melk er i slangen. Hvis du er usikker, rengjør pumpen godt. Bruk varmt vann og sprit til å vaske rørene ut.

Kontroller at ingen melk er i motoren. For å rengjøre motoren, slå på pumpen og helle varmt vann motsatt vei (starter på bryst skjold). Rutinemessig skille ventil og membran (gul og klare stykker), og sjekke rørene for eventuelle rifter eller hull som kan redusere sug.

Kontakt Medela kundeservice på 1-800-435-8316 eller [email protected] De fleste Medela pumper har en ett års garanti.

Bestill reservedeler online. Medela tilbyr reservedeler, sammen med nettsteder som My brystpumpe, barm Buddies og amming Connection (se Ressurser).

Tips og advarsler

 • Unngå å kjøpe reservedeler og brystpumper online; de fleste ikke-sykehus grade pumper er ikke laget for flere brukere.

Hvordan Pump i en Colon Cleanse

Hvordan Pump i en Colon Cleanse


Kolon rensing er ikke ofte åpent snakket om, og mange ikke innser fordelene ved rensing av tykktarmen. Det er mange over-the-counter rettsmidler du kan gjøre i komfort ditt eget hjem for å bidra til å rydde ut kolon blokkeringer og oppbygging. Vurdere å gjøre et hjem kolon rens før du kjører inn i kolon helsespørsmål.

Bruksanvisning

•  Forstå viktigheten av en ren kolon. Tykktarmen er der kroppens avfall blir behandlet. Avhengig av kosthold og helse nivå, kan kroppen din være å ha en hard tid å behandle avfallet, som fører til oppbygging og potensielle helseproblemer.

Finn et hjem kolon rensing kit hos din lokale stoffet butikken. Det finnes mange tilgjengelige nå, men de varierer i effektivitet og pris. Finn den som passer best for deg og kjøpe det, spør en farmasøyt om råd hvis du er usikker. Alt du trenger vil være i settet, så ikke fortvil om jakt etter tilbehør.

Se over settet og lese instruksjonene. Pass på at du er kjent med alle bitene og prosessen før du starter. Du må først å pumpe væske inn i rektum. Denne væsken vil bryte ned den innebygde opp avfall fôr og plakk. Deretter drenere væsken.

Bruk badet ditt for behandling. Du trenger en vannkilde for å sette inn i pumpen. Du vil også ønsker å være et sted hvor du kan drenere væske. Et badekar er den foretrukne sted for dette. Det er viktig å være avslappet under behandling og vurdere å ha noen til å hjelpe deg slik at du ikke spenner musklene mens du lar vannet å pumpe inn i tykktarmen.

Tips og advarsler

 • Hvis du har vedvarende kolon problemer, tenke på å endre livsstil. Det er viktig å analysere kostholdet ditt og sørg for at du får nok fiber og andre vitaminer. Fiberen vil forhindre denne å bygge opp oppstår. Diett kosttilskudd er en god vei å gå hvis du har problemer med å spise nok fiber.

Hvordan Mix Marcaine for en On-Q Pump

Hvordan Mix Marcaine for en On-Q Pump


Marcaine (bupivicaine) er en av mange lokale bedøvelsesmidler som kan brukes i ON-Q® Pain Buster pumpe. Men ifølge Drugs.com, "Blanding Marcaine med andre lokalanestetika anbefales ikke på grunn av utilstrekkelige data vedrørende klinisk bruk av slike blandinger." Pain pumper er vanligvis fylt i operasjonsstuen eller sykehusapotek.

Bruksanvisning

Utfør denne prosedyren i et kontrollert miljø mens iført standard renrom gear, inkludert labfrakk eller kirurgisk kappe, maske, lue, skoovertrekk og hansker, og opprettholde aseptiske teknikker.

Ordne forsyninger og utstyr på den sterile arbeidsflate innen rekkevidde slik at minimum bevegelse er nødvendig. Har resepten tilgjengelig i nærheten for enkel referanse uten behov for håndtering.

Åpne en alkohol tørk pakke, fjerne tørke og rengjøre toppen av en ampulle med Marcaine.

Koble en 18-gauge nål til en 60 ml sprøyte.

Fjern kanylehetten og trekke sprøytestempelet for å fylle tønna med luft til foreskrevet volum av Marcaine.

Legg sprøyten med Marcaine. Sett nålen inn i ventilen toppen. Holder hetteglasset i den ene hånden og sprøyten i den andre, heve begge samtidig til vertikal posisjon og injisere all luft fra sprøyten inn i hetteglasset (dette øker trykket i hetteglasset og gjør det enklere å fylle sprøyten).

Trekk nålen sakte fra hetteglasset før spissen er godt under nivået på væsken i ampullen og trekk sakte på sprøytestempelet for å fylle tønna til foreskrevet nivå. Trekk nålen ut av hetteglasset. Hev sprøyten til vertikal og trykke ned stempelet veldig forsiktig til en snaut væskedråpe vises på spissen (dette fjerner eventuelle luftbobler). Kontroller volum og justere etter behov. Bytt kanylebeskyttelsen og legg den fylte sprøyten ned på sterile arbeidsflate.

Legg pumpekammeret. Fjern lokket fra pumpen fyll port og legge den på sterile arbeidsflate for senere bruk. Fjern avkortet kanylen fra sprøyten. Koble sprøyten sikkert til fylleåpning. Trykk ned sprøytestempelet til alt innholdet blir levert inn i pumpen.

Hvis andre elementer enn Marcaine er foreskrevet, feste en ny nål (for å unngå krysskontaminering av multidose hetteglass) til samme sprøyte. Fortsett med påfyllingen til ønsket volum er nådd i pumpen.

Sett fylleåpning lokket godt.

Etikett den fylte pumpe og holde ved romtemperatur i 24 timer, eller ved 2-8 ° C i 3 dager. Hvis en eller annen grunn ikke pumpen brukes av da, kast pumpen.

Returner alle ubrukte forsyninger og utstyr til lagring. Kast engangsutstyr, tomme hetteglass og søppel på riktig måte.

Hvordan bruke en Alaris Infusion Pump

Hvordan bruke en Alaris Infusion Pump


Alaris infusjonspumpe er utviklet for å hjelpe sykepleiere administrere intravenøs (IV) medisiner trygt til sine pasienter. Det har funksjoner som styrer doseringen for å minimere forekomsten av menneskelig feil, samt protokoller som holder hele prosessen sanitær. Bruke infusjonspumpe er en prosess som sykepleiere må mestre.

Bruksanvisning

Slå på hovedmaskinen ved å trykke på "Power" knappen og holde den i noen sekunder. Du vil ha en hovedmaskinen og en eller flere separate pumper for å drive med dette systemet. Skjermen på hovedmaskinen vil spørre om du arbeider med en ny pasient; gjøre de riktige svar ved hjelp av tastene på høyre side av skjermen. Når skjermen ber for pasient-ID, se på pasientens kode på henne armbåndet og skriv det. Bekreft ID når du blir spurt.

Flytt til pumpen. Trykk "Meny" og velge stoffet til å kjøre gjennom pumpen. Når du blir bedt, skriv infusjonshastigheten og VSSI (volum som skal infunderes). Velg et volum mindre enn din IV bag, slik at når volumet går ut på maskinen, vil du høre et varsel i mer enn nok tid til å bytte posen før IV linjen går tørr.

Trykk på "Silence" -knappen på hovedmaskinen for å holde systemet fra å pipe mens du hekte på oppstillingen. Varslene er viktig for sikkerheten når du har en pasient på IV, men det er ingen sikkerhet bekymringer uten pasient til stede.

Vipp opp hendelen på høyre side av pumpen du kommer til å bruke. Ta beskyttende dekke av slangen og sett den inn i det åpne pumpen. Sett den blå utløp pluggen i bunnen, på innsiden av døren, og den blå kilde pluggen i sporet på toppen, og lukke maskinen. Vent til maskinen for å kontrollere linjen for luftbobler. Når du er klar, vil pumpen lyser grønt på toppen.

Trykk på "Start" for å begynne flyten av IV drypp, og sett IV inn i pasientens hånd (eller et annet sted som passer).

Tips og advarsler

 • I 2006, FDA beordret pågripelse av alle Alaris pumper i bruk på grunn av et teknisk problem med tastatur, som noen ganger ville registrere et nummer to ganger ved registrering, selv når det bare hadde blitt skrevet inn en gang. Sykehus som fortsatt bruker pumpene er pålagt å kontrollere enhetens drift og rapportere eventuelle feil eller problemer.

Hvordan fikse en Stuck Tannkrem Pump

Hvordan fikse en Stuck Tannkrem Pump


Tannkrem pumper er hendige gadgets. De kan pumpe ut en målt tannkrem blob akkurat for en tannbørste. En tannkrem pumpe kan brukes med én hånd, noe som gjør det enkelt for folk i en hast, for barn og for personer med håndkoordineringsproblemer. Noen ganger pumpene sluttet å arbeide selv om pumpeslangen har fortsatt tannkrem. Med disse enkle trinn kan du få tannkrem pumpe jobbe igjen.

Bruksanvisning

•  Se på pumpen. Hvis pumpen er fast og vil ikke åpne, kan tannkrem har tørket rett på munnstykket der tannkrem kommer ut. Ta en fuktig papir håndkle eller vaskeklut og tørk av tannkrem på munnstykket. Pump tannkrem en gang eller to og fjern eventuelle tykke eller globby tannkrem som kommer ut. Tørk av munnstykket på nytt for å være sikker på at det er rent. Dette er den mest vanlige problemet.

•  Vurder pumpen hengslene. Tannpasta kan feste på baksiden av munnstykket mellom hetten og dysen hengsel. Det fungerer som lim og holder hetten fra åpningen. Forsiktig lirke forsiden av hetten av dyse og vippe den tilbake. Hold lokket åpent, og bruk en tannpirker til å rengjøre noen tannkrem fra mellom hetten hengslet og munnstykket. Kjør dysen området under varmt vann for å mykne tørr tannkrem. Rense ut alle gamle tannkrem. Prøv pumpen for å være sikker på at det fungerer greit.

•  Prøv dysen. Hvis pumpen arbeider og munnstykket åpnes, men ingen tannkrem kommer ut, ser inne i munnstykket. Hvis dysen er full, kan det hende at tannkremen er tørket inne i munnstykket. Bruk en tannpirker eller annen slank verktøy for å plukke ut noen tresko i munnstykket. Tannkremen skal nå flyte lett.

Sjekk stempelet. Hvis dysen er ren og pumpen arbeider, men ingen tannpasta kommer inn i dysen, kan luft bli innestengt i stempelet. Stempelet er mekanismen i pumpen som skyver røret opp på tannkremen. Se inne i bunnen av tannpastatuben. En liten plastskive er bunnen av stempelet. Sett en finger på innsiden av røret og trykk forsiktig oppover på stempelet til tannkrem renner inn i munnstykket.

5 Behandling av tannkrem. Oppbevar alltid pumpen oppreist. Rengjør dysen når den har tannkrem overløp. Hold pumpen ut av direkte sollys som varme kan føre til at tannkrem for å tørke ut.

Hvordan justere Diabetic Pump Innstillinger

En insulinpumpe gir en stor grad av kontroll for en diabetiker, men noen ganger, det store antallet av mulige innstillinger og justeringer kan være overveldende. Det er imidlertid noen grunnleggende prinsipper for insulinpumpeinnstillinger som kan hjelpe deg å oppnå strammere blodsukker kontroll, og virkelig dra nytte av fordelene en pumpe tilbyr over daglige insulininjeksjoner.

Hvordan justere Diabetic Pump Innstillinger

•  Del dagen i fire, seks-timers perioder. Hver dag, velge en annen seks timer og rask i løpet av den tiden. Drikk bare vann, ikke spise noe mat, og ikke trener. Dette er den mest effektive måten å raskt finne ut om din basal --- lav, kontinuerlig dose hurtigvirkende insulin som en insulinpumpe leverer 24 timer i døgnet --- er for høye eller for lave. Hvis basaldoser er programmert riktig, bør blodsukkeret være stabilt og innenfor normalområdet (80-120) hele dagen.

To timer før seks-timers vinduet starter, sjekke blodsukkeret, leverer noen korrigerende bolus nødvendig, og slutte å spise. (Teknisk sett er dette en åtte-timers rask, men du er bare fokusere på dine basaldosene for seks av disse timene.) Du ønsker å være sikker på å starte når blodsukkeret er i normalområdet.

Når du begynner å faste, sjekke blodsukkeret hver time, og ta opp lesingen. Dersom du opplever lavt blodsukker, behandle det (med hurtigvirkende sukker) og stoppe faste. Juster basaldose- ned 0,1 enheter for de to timer før din lavt blodsukker lesing. Hvis du opplever høyt blodsukker, stoppe raskt og øke basaldosen med 0,1 enheter for de to timer før din høyt blodsukker lesing.

Gjenta dine seks timers faster før du har fullført hver seks-timers syklus med normale, stabile blodsukkermålinger. Dine basaldoser er nå riktig innstilt.

Hint

 • Kroppens insulin behøver endrer seg gradvis over tid. Gjenta dette basal innstillingen prosessen en gang i året, eller når som helst du føler det nødvendig.

Hvordan sette opp en PCA pumpe

Hvordan sette opp en PCA pumpe


En PCA pumpe, en forkortelse for pasientens kontrollert analgesi, er en maskin som gjør det mulig for et sykehus pasienten å bruke smertestillende etter behov etter en operasjon. Dette gjør det mulig for pasienten å motta medikamenter uten hjelp av en sykepleier. Pasienten får medisinen intravenøst, og er gitt et håndsett. Håndsettet har en liten hvit knapp, og pasienten kan trykke på knappen for å frigjøre smertestillende medisiner.

Bruksanvisning

•  Skyv en IV festeklemmen på pumpe brakett plassert på baksiden av maskinen. Juster klemme sin skruehullene med skruehullene på pumpen. Fest klemmen til pumpen med de to Phillips-skruer som følger med klemmeenhet.

Monter IV pol til klemmen. Ta tak i stativfestet, trykk på den og roter den i klokkens retning inntil IV pole låses på plass.

Ta tak i pasienten bryteren. Finne rød prikk på enden av pasienten bryterkabelen. Rett inn den røde prikken på bryteren kabel med den røde prikken på kontakten som ligger på undersiden av maskinen. Skyv kontakten inn i kontakten.

Ta tak i sprøyterommet som ligger på forsiden av maskinen. Sett sprøyten pusher blokk inn i sporet.

Plasser rørformet sprøyteholderen inne i sporet på forsiden av maskinen. Skyv sprøyten inn i holderen. Trykk på utløserspaken på toppen av sprøyteholderen. Skyv på sprøyten til den låses på plass.

Skyv åpne dekselet sprøyte på toppen av holderen nær toppen av maskinen. Skyv medisin rommet inn i dekselet sprøyte til det låses på plass.

Tips og advarsler

 • Dette utstyret bør bare benyttes i et sykehusmiljø og av en sykepleier eller annen kvalifisert medisinsk personell.

Hvordan Juster Okklusjon av en peristaltisk pumpe

Hvordan Juster Okklusjon av en peristaltisk pumpe


Beregnet for pumping av væsker, benytter den peristaltiske pumpe med positiv fortrengning for å flytte væske gjennom trange rør. Det er flere funksjoner i en peristaltisk pumpe kritisk til sin funksjon. Først blir fluid beveges gjennom et fleksibelt rør som er plassert inne i en sirkulær ramme. En rotor med flere tilknyttede rullene er plassert i sentrum av strukturen; når denne enheten roterer, rullene komprimerer det fleksible rør mot den sirkulære ramme. En hvilken som helst fluid som befinner seg inne i røret blir følgelig drevet i retning av den roterende rotor, og dermed generere pumpekraften som kreves for å bevege fluidet. Mengden av trykk som påføres på røret bestemmer "tilstopping" eller klemme plassert på fluidet. Jo høyere okklusjon, flyttes mer effektivt pumpevæske. Okklusjon kan justeres ved å endre en av to verdier: tykkelsen av rørveggen eller gapet mellom rullen og den sirkelformede ramme.

Bruksanvisning

Juster gapet mellom rullen og den sirkelformede ramme. Jo mindre avstanden er, desto mer klemtrykk som vil bli brukt til fluidet inne i røret som valsen roterer inne i pumpen. Dette kan gjøres ved manuelt å forskyve rullene lenger bort fra rotoraksen, og dermed redusere deres avstand fra den sirkulære husrammen.

Bruk rør med forskjellig veggtykkelse. Jo tykkere veggen av din tube, jo mer occluded væsken vil bli like rulle roterer. Rør med en tynn vegg vil gjelde mindre klemtrykk på fluidet, og dermed redusere tilstopping av pumpen. Endre rørtykkelsen har en større innvirkning på okklusjon enn å justere gapet. Dette er fordi okklusjon er proporsjonal med to ganger veggtykkelsen multiplisert med gapet.

Forbered erstatning rør som trengs. Justering av okklusjon ikke bare endrer effektiviteten av pumpen, men også levetiden for produksjonsrøret. Ved å øke okklusjon, er du klemme på slangen med større kraft, som vil slite ut slangen materialet raskere.

Hvordan Beregn Pump Rate for en IV Pump

Hvordan Beregn Pump Rate for en IV Pump


Pumpehastigheten for en pumpe er beregnet i volumenheter per gang. For en IV pumpe, disse prisene er lettest å beregne i milliliter per minutt eller per time. Dette tallet blir viktig når medisinske fagfolk trenger å finne ut av dose av medisiner eller annet stoff som en pasient trenger for å komme gjennom hans IV. Beregning av pumpehastigheten for en pasient krever presise målinger og oppmerksomhet på detaljer for å sikre at pasienten får riktig dose av intravenøs væske.

Bruksanvisning

Sjekk væskenivået i IV bag. Du trenger en nøyaktig væskenivå, så det kan være lurt å vente til væskenivået i posen når en eksakt måling som 500 milliliter (ml).

Spill inn den eksakte tidspunktet du sjekket væskenivået.

Vent til væsken når neste nøyaktig måling nivå. Hvis du begynte å spille inn den væskenivået ved 500 ml, vil du sannsynligvis trenger å vente til IV væskenivået i posen når 450 eller 400 ml.

Ta opp den eksakte tidspunktet for når væske nådd lavere nivå som du spilte.

Trekk fra andre IV væskenivå måling fra første IV væske måling. Hvis du har spilt de gangene på 500 ml og 400 ml, så ville du trekke 400 fra 500 til få 100 ml.

Tell antall minutter mellom første gang opptak og din andre gang innspillingen. For eksempel, hvis IV nådd 500 ml på 1:40 og 400 ml på 02:26, ​​da den totale tiden er 46 minutter.

Del antall som du fikk i trinn 5 av nummeret som du fikk i trinn 6. Dette vil gi deg den endelige IV strømningshastighet. I dette eksempel vil man dele 100 ml etter 46 minutter for å få en endelig strømningshastighet på 2,17 ml pr minutt.

Hvordan bli kvitt en Plugged Milk Duct

Hvordan bli kvitt en Plugged Milk Duct


Ømme bryster, harde klumper, en kileformet røde området og varme og betennelse-og du trodde amming skulle bli en fantastisk opplevelse! Ikke få panikk, er amming en fantastisk opplevelse. Du kunne ha plugget melk kanaler. Mens stramme klær, hoppet eller sjeldne sykepleie, stress eller sykdom kan føre til at tilstanden er roten problemet dårlig drenert melkekanalene som det er ingen kjent årsak.

Bruksanvisning

Ring din lege. Hun kan bekrefte om hva du opplever er en plugget duct. Hvile; behandle din plugget duct som en sykdom. Bo i for et par dager og kansellere alle avtaler og aktiviteter før du bli kvitt den tette. Gjør du det vil kan bidra til å unngå smitte.

Påfør fuktig varme ved hjelp av varme pakker eller ved å sprøyte det berørte området med varmt vann i dusjen. Å gjøre dette før hjelpepleiere i melkestrøm og kan gjøre det mulig for mor å passere pluggen.

massere forsiktig området; du kan være i stand til å presse pluggen ut av brystvorten pore. Bruke en brystpumpe. Prøv å pumpe for noen minutter etter hver sykepleie sesjon hvis babyen var ute av stand til å avlaste pluggen.

Kontroller for en melk blemme. Hvis det er en liten hvit prikk på brystvorten din, kan det være en melk blemme. Dette tilstoppet nippel pore begrenser melk fra å strømme fritt og legger til ubehag.

Sykepleier ofte og i ulike posisjoner. Gjentatt sykepleie-gjennom alle ubehag og smerte-er det beste du kan gjøre. Prøv sykepleie i ulike posisjoner, også.

Tips og advarsler

 • Ring legen din. Legen er den første personen du skal kontakte. Hun vil gi deg ekspert medisinsk råd om hvordan å håndtere din brystsmerter.
 • Den andre personen du bør ringe er en amming konsulent. Ifølge International Amming Konsulent Association, er en amming konsulent en "helsepersonell som spesialiserer seg i den kliniske behandlingen av amming." Den ILCA nettsted kan hjelpe deg å finne en amming konsulent i ditt område.
 • Når sykepleier i forskjellige posisjoner, prøve å peke barnets hake til området. Ofte barnets suger mønstre er forskjellig i ulike posisjoner.
 • Noen ganger kan en plugget melk duct kan bli smittet, forårsaker en tilstand som kalles mastitt. Unn din plugget duct og arbeide for å avlaste det så raskt. Se en lege så snart som mulig.