Digidexo.com

Hvordan behandle Joint Effusion

Hvordan behandle Joint Effusion


Leddeffusjon er oppbygging av væske i kneet. Vanligvis er det et resultat av artritt, som fører til svelling og stivhet. Heldigvis finnes det flere måter å behandle denne tilstanden - de er behandlinger som kan enten lage leddeffusjon gå bort eller redusere dens effekter.

Bruksanvisning

En miste 20 lbs. Overflødig kroppsfett legger ekstra press på alle kroppens ledd. Så å miste vekt vil redusere væske og trykk overalt.

Gå på en jevnlig basis. Ved å bevege leddene dine, vil du være fleksibel. Dessuten vil det hindre noen leddgikt prøver å sette inn i leddene.

Ta en pille. Aspirin, paracetamol og ibuprofen hjelp med smerte. De vil hjelpe deg med å administrere på dager når leddeffusjon er blusset opp.

Drikk åtte glass vann daglig. Vann hjelper kroppen å skylle seg med giftstoffer. Som et resultat, vil den fungere bedre og være mindre tilbøyelige til å bygge opp væske.

Løft vekter. Pass på at du fokuserer på bena. Ved å bygge opp muskler i dette området, vil du styrke knærne og kjempe påvirker av leddgikt og felles effusjon.

Spis vitaminer. Konsumere en diett høy i bladgrønnsaker som inneholder B6. B6 reduserer vev hevelse og vil gi deg lindring fra felles effusjon.

Juster stolen. Riktig holdning vil bidra til å redusere trykket på leddene. Så sørg for at stolen du sitter i på jobb justeres til riktig høyde og har en sterk rygg.

Besøk en akupunktør. Holistisk healing har vist seg å hjelpe mange medisinske tilstander som arbeider med leddene. Regelmessig behandling vil bidra til å redusere smerte og hevelse i kneet.

9. Få kirurgi. En lege kan drenere væske i kneet ved å gjøre et snitt i nærheten av store felles av kneet. Det vil også tillate ham å gjøre to andre ting: han kan sørge for at en infeksjon ikke bidrar til din leddeffusjon, eller han kan gi deg en kortison skudd for å hindre fremtidig væske bygge opp.

Tips og advarsler

  • Gå til biblioteket og sjekke ut noen bøker med sunne oppskrifter.
  • Før du velger å få operasjon for leddeffusjon, prøv å justere livsstilen din først.