Digidexo.com

Low Calorie lav glykemisk diabetiker Diet

Ifølge informasjon fra Mayo Clinic, er det to generelle tilnærminger til behandling av diabetes - carb telling (begrense antall karbohydrater du forbruker per dag eller per sittende) og carb kontroll (begrense hvilke typer karbohydrater du spiser). En lav glykemisk tilnærming tilhører sistnevnte kategori, begrenser de raskt fordøye matvarer som forårsaker et uforholdsmessig stort og farlig økning i blodsukkernivået. En lav glykemisk diett kan tilveiebringe en sunn helårs tilnærming for å kontrollere symptomer på diabetes.

Low-glykemisk diett

Konsumere bare karbohydrater som er relativt lav på glykemisk indeks skalaen å følge en lav-GI diett. Glykemisk indeks er en liste som rangerer karbohydrater etter hvor raskt de er fordøyd, med hvitt brød som blir tildelt en nominell rente på 100, med karbohydrater som er tregere-fordøye enn som er rangert lavere, og vice versa.

Mens du følger en lav-GI tilnærming for diabetes, bør du bestrebe seg på å konsumere karbohydrater som har skjært seg 60 eller lavere på glykemisk indeks. Disse elementene vil påvirke blodsukkernivået bare nominelt, kraftig redusert (om ikke helt eliminere) dine symptomer på diabetes. Dette betyr forbruk av matvarer fra følgende grupper - frukt, grønnsaker og helkorn.

Eksempel elementer som rangerer spesielt lavt på glykemisk indeks omfatter mange grønnsaker som brokkoli (10), salat (10), spinat (10), sopp (10), erter (48) og gulrøtter (49), sammen med andre matvarer som kirsebær (22), epler (38), pærer (43), bananer (52), bygg (25), bokhvete (54), og surdeig (54). I tillegg til lav GI karbohydrater, strever for å konsumere store mengder magre proteiner og umettet fett - matvarer som kjøtt, kylling, kalkun, fisk, oljer, nøtter, frø, og enkelte frukter som avokado og kokosnøtter.

Low-Calorie Slanking

Forstå at lav-kalori er et relativt begrep. Caloric behov mens du følger denne dietten vil variere avhengig av din nåværende kroppsvekt, metabolisme, aktivitetsnivå og en rekke andre faktorer. Generelt, men du bør være i stand til å gå ned i vekt på en diett bestående av mellom 1500 til 1800 kalorier per dag, så det er et godt utgangspunkt hvis du ellers tapt på hvor du skal begynne.

Tar sikte på å gå ned i vekt på en langsom og jevn tempo (én til to pounds per uke) for å gi kroppen din tid til å tilpasse seg sin nye vekt, reduserer sjansen for tilbakefall når du øker kalorier ved avslutningen av dietten.