Digidexo.com

Energidrikker og Restless Leg Syndrome

Energidrikker og Restless Leg Syndrome


Personer med rastløse ben syndrom har en nevrologisk tilstand som forårsaker sine ben å flytte rundt. Ofte, folk kan ikke stoppe dette selv om de ønsker det. Sentralstimulerende midler, som for eksempel energidrikker, kan bidra til denne tilstanden.

Identifikasjon

Energidrikker som inneholder koffein eller lignende sentralstimulerende-baserte drikker kan enten ta med utbruddet av en episode eller forverre bevegelser av lidende.

Betydning

Den koffein-innhold av energidrikker varierer 80-500 mg per kan. Den gjennomsnittlige personen bør forbruker ikke mer enn 300 mg koffein per dag.

Betraktninger

Ifølge Columbia University Health Services, folk kan bli avhengige av sentralstimulerende midler som finnes i energidrikker. Tilbaketrekking fra koffein forårsaker symptomer som hodepine og tretthet. Når avhengig av koffein, ville en person som lider av rastløse ben syndrom har å gjøre valget mellom å drikke energidrikk og lidelse et potensielt angrep, eller muligens varig abstinenssymptomer fra koffein i energidrikk.

Effekter

I tillegg til de irritasjonsmomenter som følge av konstant beinet risting, kan denne tilstanden hindre en person fra å falle i søvn, eller gjøre dem våkne opp flere ganger i løpet av natten. Energidrikker og andre sentralstimulerende midler vil trolig bare gjøre rister verre og føre til mer søvnmangel.

Behandling

The Restless Leg Syndrome Foundation tyder sterkt på at folk som lider av syndromet holde seg borte fra energidrikker. I tillegg er noen medikamenter på markedet, slik som Mirapex, kan sterkt redusere symptomer.