Digidexo.com

Tinktur Black Walnut Hull Hjem Utbedring

De grønne skrog av svart valnøtter (Juglans nigra) er brukt til å lage skjær hjem rette. Skroget er det som er på utsiden; valnøtt er i midten av skroget. Hvis du aldri har sett en frisk valnøtt skrog før, kan du bli overrasket over å finne ut at det ser ut som en lime. Plukk opp skrog fra bakken under treet. Samle skrog som ikke er sprukket og fremdeles opprettholde i det minste halvparten av sin grønn farge.

Oppskrift

Breastcancerchoices.org gir en fantastisk oppskrift på skjær svart valnøtt skrog hjem rette. Fra en svart valnøtt tre som ikke har blitt sprayet med noen insektmidler, samle ferske falne skrog. Vask dem og deretter gjøre en endelig skylling med ikke-klorvann.

Plasser skrogene i et glass eller rustfritt stål skål (ikke keramikk, plast eller aluminium). Hell den høyeste bevis, klare drikker alkohol du kan kjøpe i ditt område. Korn alkohol eller Rain Økologisk Vodka er mest å foretrekke. Lett dryss askorbinsyre eller sitronsyre på toppen og dekselet. Du kan knuse en C-vitamin tablett. Etter tre dager gjenta vitamin C og dekanter i glasset beholder med ditt valg.

Utvise Parasitter

Tinktur svart valnøtt skrog er et hjem rettsmiddel å kvitte fordøyelsessystemet av parasitter. De tanniner og kinon i svart valnøtt skrog er de aktive ingrediensene som gjør dette skjær et potent middel.

Malurt og nellik er vanligvis kombinert med svart valnøtt skrog å utvise parasitter i tarmen. Hulda Clark anbefaler 2 ts av Black Walnut Hull Extra Strength tinktur en gang i uken i et helt år som en vedlikeholdsdose.

Hvordan kjøpe tinktur Black Walnut Hull Hjem Utbedring

Du trenger ikke å lage tinktur svart valnøtt skrog hjem rette selv, kan du kjøpe den. Handle på din lokale helsekost butikk eller urt butikk. Nettbutikker selger den også.

Hvis dette er første gang du kjøper et skjær hjem rette her er hvordan du kan identifisere den i en butikk. Tinktur er en væske og tradisjonelt kommer i en liten, mørk brun eller koboltblå medisin flaske. Toppen av flasken er et glass dråpeteller som er satt inn i flasken. På toppen av det er en vedlagt plastkork. Både vanlig og ekstra styrke er tilgjengelig. Produkter av høy kvalitet er tilgjengelig på drclarkstore.com, herbpharm.com og gaiaherbs.com.

Betraktninger

Drikker en tinktur svart valnøtt skrog hjem rette for fort kan føre til en urolig mage eller svimmelhet. Men ønsker du å drikke hele dosen innen 15 minutter. Du kan ikke liker smaken. Hvis du finner smaken mishager, bland skjær med juice, honning, syltetøy, dulce de leche, eller noe annet som vil hjelpe deg å få det ned.