Digidexo.com

Behandling for Håravfall i en kvinne

Behandling for Håravfall i en kvinne


Ifølge den amerikanske Håravfall Association, 40 prosent av hårtap som lider i USA er kvinner. Kvinne hårtap kan være ødeleggende og følelsesmessig skadelig for dem som lider av det, men tilgjengelig behandlingstilbud kan bringe gjenvekst.

Typer hårtap

Alopecia, som er den medisinske termen for hårtap, kan være enten midlertidig eller langvarig. Midlertidig hårtap kan være forårsaket av stress, diett eller hormonell ubalanse, eller fremkalt av en medisinsk behandling slik som kjemoterapi. Long-term håravfall er ofte genetisk eller kan være et resultat av en rekke sykdommer i kroppen.

Behandling tips

Kvinner som begynner behandling tidligst utbruddet av håravfall vil se de beste resultatene. Langvarig hårtap kan ødelegge hårsekkene, noe som gjør det vanskelig for håret å vokse.

Minoxidil

Minoxidil er foreløpig den eneste FDA-godkjente behandling for kvinnelige mønster Hårtap. Kvinner bør bruke topikal 2 prosent konsentrasjon av minoksidil løsning siden det 5 prosent løsning, som er markedsført for menn, er ikke blitt grundig studert hos kvinner.

Androgen Reseptor hemmere

Siden androgener er ansvarlig for hårtap, i noen tilfeller kan medisiner som blokkerer produksjonen av disse være gunstig. Medisiner som Tagament og Aldacetone, som brukes i behandling av gastrointestinale sår og høyt blodtrykk, kan også brukes til å bremse produksjonen av androgener i binyrene og eggstokker.

Naturlig rettsmidler

Daglig tilskudd av så Palmetto, brennesle root, og dong quai er naturlige alternativer for å redusere hårtap og øke gjenvekst. Disse tillegg redusere mengden av dihydrotestosteron (DHT), som produseres av kroppen og kan være ansvarlig for håravfall.