Digidexo.com

Hvordan behandle smårollinger med ADHD

ADHD har symptomer som distraherbarhet, hyperaktivitet, utbrudd av sinne og frustrasjon hos barn og voksne. Når småbarn er diagnostisert med ADHD, kan det være vanskelig å vite om deres atferd er forårsaket av en atferdsforstyrrelse eller rett og slett fra resultatet av en moderne livsstil. Det er viktig å prøve alternative justeringer med småbarn før du gir dem sterke legemidler.

Bruksanvisning

•  Inkluder linfrøolje i kostholdet. Linfrøolje inneholder omega fettsyrer, som hjelper kroppens motor og nevrale strukturer fungere ordentlig, og hjelper fordøyelsessystemet i Flushing ut giftstoffer og skadelige bakterier. En Purdue University studie har antydet at ved å legge til omega fettsyrer i kostholdet, kan ADHD atferd reduseres eller elimineres, for eksempel problemer med å fokusere på en oppgave, sinne og aggresjon, hyperaktivitet og distractibility. Siden småbarn kan være pirkete, tilsett linfrø olje i en frukt smoothie eller juice, i stedet for å ta oljen direkte gjennom munnen.

Redusere eller eliminere elektroniske medier. Seattle Childrens Hospital har publisert noen langsiktige studier som tyder på at mengden av elektroniske medier så på, inkludert videospill, kommersiell tv, datamaskiner og filmer, kan ha en direkte sammenheng med hyppigheten og alvorlighetsgraden av ADHD symptomer en person har. Redusere eller eliminere medier fra barnas liv, som det kunne påvirke hans oppførsel. I stedet lå ute håndverk forsyninger eller hands-on leker på et bord, og la barnet få kunst og håndverk. Denne måten, er hans sinn okkupert, stimulert og styrket samtidig.

Eliminer raffinerte og kunstige matvarer. Raffinerte matvarer inneholder noe bearbeidet til det punktet at de fleste, om ikke alle, av den ernæringsmessige verdien er fjernet, og alt som er igjen blir til sukker raskt i kroppen. Godteri, hvitt brød, oppblåst frokostblandinger, bakverk og kaker er alle gode eksempler på raffinerte matvarer. Kunstige matvarer inneholder kunstige fargestoffer, kunstige søtstoffer og fett, og konserveringsmidler som kan føre til atferdsendringer når spist. Ifølge Dr. Ben F. Feingold, fjerning av raffinerte og kunstige matvarer fra kostholdet kan forbedre ADHD symptomer. Erstatt disse matvarene og tilsetningsstoffer i mat med ferske, hele matvarer, som for eksempel frisk frukt, friske grønnsaker, hele korn brød og magre proteiner.