Digidexo.com

Fordeler med flytende Coral Kalsium

Flytende korall kalsium er avledet fra korallrev fossiler funnet over havnivå. Det er en av de nyeste formene for kalsiumtilskudd på markedet. Coral kalsium er kjent for sine mange fordeler og, i sin flytende form, fordelene av koraller kalsium er betydelige.

Hurtig Absorpsjon

Studier har vist at væsker er enkelt og raskt absorberes og fordøyes av kroppen i forhold til faste stoffer, hvorav noen kan være vanskelig for kroppen å absorbere. Flytende kosttilskudd er lett absorberes i blodet og kroppen beholder opptil 98 prosent av næringsstoffer. Dette gjør flytende korall kalsium dobbelt så effektiv sammenlignet med andre kalsiumtilskudd.

Ingen tilsetningsstoffer

Flytende korall kalsium er et kalsiumtilskudd i sin reneste form, fordi det ikke inneholder noen tilsetningsstoffer, bindemidler, fyllstoffer, belegg eller andre ingredienser som kan være skadelig for kroppen. Mens piller kan inneholde belegg eller andre tilsetningsstoffer. Generelt, men de fleste flytende kosttilskudd ikke inneholder kunstige tilsetningsstoffer.

Helse

Hoved sammensetningen av væske korall kalsium er kalkstein eller kalsiumkarbonat. Når tatt etter måltider, reduserer det surhet og hjelper lett fordøyelse av mat. Denne egenskapen gjør flytende korall kalsium et godt supplement for å hjelpe med vekttap programmer. Flytende korall kalsium bidrar også styrke resultatene av hjerte og muskler. Dette tillegget kan også bidra til å forebygge og behandle osteoporose, og bidrar til å styrke bein, tenner, negler og hår.

Dødelige sykdommer

En annen fordel med flytende koraller kalsium er at den inneholder kalsiumsalter som er effektive for bekjempelse av forskjellige sykdommer som cancer, diabetes og Alzheimers. Disse samme egenskaper også bidra til å lindre smerte ved å skyve opp pH-nivået i legemet. Når pH-nivået er høyt, kan kreftceller ikke overleve, noe som gjør dette supplere et godt valg for battling sykdommer som kreft. Spesielt hjelper flytende korall kalsium tilskudd opprettholde en ideell nivå alkalisk pH, noe som bidrar til den generelle helse og velvære.

Energi og vitalitet

Coral kalsium har kalsium og magnesium i forholdet 2: 1, og det inneholder opp til 70 spormineraler. Dette tillegget hjelper også rense leveren, nyrer og tarmer mens forsterke den immunsystem som det bryter ned tungmetaller i kroppen. Flytende korall kalsium har også evnen til å vekke fallende stoffskifte og energinivå.