Digidexo.com

Detox formler

Kroppen din er ofte eliminere giftstoffer og kjemikalier som du tar inn gjennom mat, vann og luft som du puster. Fra tid til annen kroppen din trenger en hjelpende hånd for å kvitte seg med disse potensielt skadelige giftstoffer. Det er forskjellige avrusnings teknikker du kan bruke for å hjelpe rense kroppen din.

Master Cleanse

The Master Cleanse ble opprettet for å rense kroppen og skylle ut giftstoffer. Du starter ved å drikke en saltvann flush hver morgen laget av 2 ts. havsalt til 1 liter vann. Flush renser ut hele fordøyelsessystemet. Neste, bland 2 ss. ferskpresset sitronsaft, 2 ss. organisk klasse-B lønnesirup, en liten klype cayennepepper og en kopp filtrert vann. Drikk seks til 12 glass hver dag i minst 10 dager. Det bør ikke være fast føde spist for hele rens.

Du bør også drikke en urte lakserende te, for eksempel Senna, hver kveld med rens. Te bidrar til å frigjøre giftstoffer i fordøyelsessystemet ditt, noe som gjør det lettere for salt vann for å skylle avfallet ut neste morgen.

Herbal Detox

For tusenvis av år har kineserne blitt brukt urter for å fjerne giftstoffer. Urtete rense kolon, nyrer, lever, tarmer og andre organer. Disse te fungere som både en vanndrivende og avføringsmiddel.

Det finnes mange varianter av urtete. Den mest populære te for detox er grønn te eller en blanding av urter som inkluderer melk tistel, solhatt, rødkløver, løvetann og sarsaparilla rot. Urtete inneholder ikke teblader, men er laget av bløtlegging tørkede urter i vann.

Når du bruker avgifte te, start med en svak forberedelse og langsomt øke mengden du drikker og styrke. Hvis du drikker for mye te for fort, vil du løpe på do oftere enn du foretrekker. Du kan kjøpe urtete allerede forberedt eller du kan lage din egen. Drikk rikelig med vann med urtete for å skylle giftstoffer ut.

Detox Bath

En enkel måte å få giftstoffer ut av kroppen din er å ta et varmt saltbad bruker Epsom salter. Varmt vann trekker giftstoffer ut av kroppen din til hudens overflate. Rør en kopp Epsom salter og 2 ss. tørket ingefær i en kopp med vann, deretter legge til din bad. Suge i karet i 30 minutter.