Digidexo.com

Akutt Alkohol Detox

Akutt alkohol detox refererer til umiddelbar tilbaketrekking av alkohol i en detox setting. Med andre ord, ikke en person ikke "avvenne ned" eller gradvis redusere hennes drikking, stopper hun umiddelbart. Når han slutter umiddelbart, begynner en detox der kroppen tømmer giftstoffer forbundet med alkohol overforbruk og begynner å trekke seg fra sin avhengighet av alkohol.

Formålet med Detox

Detox har to hovedmål: å bryte kroppens fysiske avhengighet av alkohol og for å forberede pasienten for prosessen er nødvendig for å gjenopprette fra avhengighet. Under akutt detox, en person som hadde drukket på en jevnlig basis plutselig stopper imbibing alle former for alkohol. Over en periode på tre til sju dager, har kroppen å omstille til å være uten alkohol. Når dette skjer, kan utvinning og behandling begynner å hjelpe pasienten begynner å styre sitt alkoholavhengighet.

Innleggelse Services

Detox kan gjøres på en innleggelse eller poliklinisk basis. En innleggelse basis kan være best for folk engasjere seg i akutt detox, for å hjelpe dem motstå ukontrollerbar trang til å drikke som kroppen har begynt å kreve alkohol. Videre er det visse medisinske bivirkninger forbundet med akutt detox som kan overvåkes eller behandles på en innleggelse setting. Når den første akutte detox perioden er fullført, kan pasienten bli værende i en innleggelse anlegg for behandling og utdanning. I gjennomsnitt, pasienter opphold i døgninstitusjoner fasiliteter for seks uker. Når de forlater, kan de trenger for å fortsette gjenopprettingsprosessen for livet, kommer til jevnlige møter og avstår fra å drikke.

Detox prosessen

Vanligvis, spesielt for innleggelse akutt detox, er en psykologisk evaluering anbefales før detox oppstår. Dette kan bidra til å fastslå omfanget av avhengighet av alkohol og kanskje de underliggende årsakene, som kan bidra til å gi pasienten en bedre forståelse av hva som vil gå på under akutt detox. Etter psykologisk evaluering, begynner den akutte detox perioden der en pasient er avskåret fra enhver og alle kilder til alkohol. Dette er etterfulgt av fortsatt behandling og utvinning. Det blir ofte sagt at alkohol avhengighet er en levetid kamp, ​​og at en pasient aldri helt forlater utvinning.

Abstinenssymptomer

Det er visse fysiske symptomer og bivirkninger forbundet med akutt alkohol detox. Disse symptomene varierer avhengig av pasienten og omfanget av avhengighet. Vanlige symptomer er oppkast, kvalme, svette, skjelvinger, angst, kramper, kramper, alkohol-indusert hallusinasjoner, hyperglykemi, feber eller en følelse av desorientering.

Medikamentell behandling

Noen legemidler har blitt godkjent for å bidra til å redusere eller lindre symptomer assosiert med akutt tilbaketrekning. Disse stoffene bør kun administreres under omsorg av en lege eller rådgiver og / eller innen en innleggelse setting. Disse stoffene omfatter fenytoin, carbamazepina, betablokkere, benzodiazepin og klonidin. Stoffet kan bidra til å lindre symptomene omtalt ovenfor, inkludert hallusinasjoner, feber, skjelvinger, kramper og mageproblemer.