Digidexo.com

Meditasjon for å miste vekt

Meditasjon ofte blir sett på som en praksis som er avslappende og bare øvelser sinnet, ikke kroppen. Når folk tenker på å miste vekt, de nesten alltid tenke på å trene mer og endre sine kostvaner. Imidlertid er det første skrittet til alle disse grunn metodene for å miste vekt i sinnet.

Hvordan virker Meditasjon hjelper en ned i vekt?

Folk vet at å trene og spise balanserte måltider vil hjelpe dem ned i vekt. Men de "faller av lasset" eller miste sin vilje på et mentalt nivå. Mens vi kan vite måter å slippe pounds, har vi ikke alltid opptre på måter som våre intellektuelle sanser forteller oss at vi burde. Meditasjon, gjort riktig, kan hjelpe noen gjelder hans eller hennes kunnskap til hans eller hennes handlinger.

Hvorfor "trening og kosthold" ofte mislykkes

Dietter ofte mislykkes i slutten fordi de ikke hjelpe enkeltpersoner forplikte seg til en livsstil endring. Langsiktig vekttap krever endringer i livsstil som ofte er vanskelig å holde tritt med. Folk gi etter for fristelsen av "givende" seg for å utøve (eller selv for slanking) med kontra tiltak. Meditasjon kan bidra til å gjøre deg i stand til å holde fast bestemt i din vekt-tap mentalitet.

Meditasjonspraksis

Meditasjon er ofte enklere enn vi gjør det til å være. Det finnes mange forskjellige typer meditasjon; men alle av dem har noen grunnleggende fundamenter. Du bør være i en svakt opplyst rom med liten eller ingen støy. Hvis du må maskere ut støy av verden utenfor, bruker lydene av naturen eller andre beroligende lyder.

En vanlig praksis med meditasjon er å puste gjennom nesen og pust sakte ut gjennom munnen. Når du begynner å meditere, er det viktig ikke å være anspent. Slapp av og koble ut fra å tenke på stress i livet ditt. Prøv å ikke fokusere på en bestemt ting. Meditasjon kan vare så lenge eller kort som en person må det være; imidlertid forsøke å satse på minst 20 minutter hver dag.

Bruke positive affirmasjoner. Si til deg selv i en rolig stemme høyt: "Jeg vil gå ned i vekt. Jeg vil trene mer. Jeg vil spise mindre. Jeg vil spise mer av riktig mat. "

Hvis du har en travel timeplan og må blokkere ut en bestemt tid for meditasjon, kan det være lurt å sette en alarm kanskje både å starte og avslutte. Ikke angi en alarm med en lyd som vil sjokkere eller gjøre deg hoppe inn i handlingen. Hvis du hopper inn i handlingen rett etter meditasjon, kan du angre alt arbeidet du nettopp har gjort. Alltid komme opp fra meditasjon sakte, som om du har all tid i verden.

Resultater av Meditasjon

Etter meditasjon bør du oppleve at du føler deg mer balansert og rolig. Dermed kan du være i riktig humør til å utøve og hjelper deg med å unngå nervøs overspising. Du vil også finne at du ikke vil ha så mange mat cravings i mellom måltidene, og du vil ha en revitalisert "kan gjøre det" holdning. Meditasjon kan hjelpe deg å holde deg rolig og balansert gjennom utfordringene i dagen din og hjelpe deg i din beslutning om å gå ned i vekt.

Et nyttig verktøy

Mens meditasjon kan virke som en merkelig måte å gå ned i vekt, er det et spesielt nyttig verktøy i å holde deg i riktig tenkemåte. Dietter og andre vekttap planer ofte mislykkes fordi folk ikke feste med dem. Meditasjon kan hjelpe deg å holde fast bestemt på og balansert, slik at du kan nå dine vekt-tap mål. Hvis du ønsker å lære en bestemt meditasjon praksis, søke veiledning.