Digidexo.com

Hjemmelaget Perricone Diet

Den hjemmelagde Perrricone Diet, foreskrevet av amerikansk hudlege Dr. Nichols Perricone er basert på prinsippet om å kutte ned på bearbeidet mat, mettet fett, høy glykemisk karbohydrater, raffinert sukker og andre matvarer som utløser væskeansamlinger og betennelser. Denne dietten fremmer forbruket av ferske, naturlige hjemmelagde matvarer, rike på antioksidanter, som holder deg sunn og holde fedme og aldring i sjakk.

Frokost

Så snart du våkner opp, har mellom åtte og 12 gram av kildevann. For det første måltidet av dagen, ha minst tre eggehviter og et egg med både eggeplomme og hvite deler med seks gram av stekt eller grillet laks. Du kan ha en halv kopp kokt havregryn og fire gram av honningmelon eller en kvart kopp bær også. Toppen av din kjøkken-laget Perricone Diet frokost med minst 12 gram av kildevann.

En annen frokost måltid alternativ for denne dietten kan inneholder en kombinasjon av godt kokt havregryn med pærer og frø av solsikke, omtrent fire gram av grillet laks og ca 12 gram vann eller grønn te med sukker.

Lunsj

Til lunsj kan du ha mellom fire og seks gram av grillet laks eller tunfisk, et par kopper salat med en spiseskje hver av olivenolje og lime juice for forbedret smak og ikke mindre enn fire gram av honningmelon eller en kvart kopp bær . Toppen av din hjemmelaget Perricone Diet med ca 12 gram eller mer av kildevann.

En annen valgfri kombinasjon til lunsj ville være en stekt kyllingbryst med så mye salat som du vil. Du kan ha salat, tomat, løk, oliven, paprika til ditt hjerte innhold. Toppen av måltidet med ikke mindre enn 12 gram av kildevann eller usøtet grønn te.

Ettermiddagen snack

For din snack i midten av ettermiddagen, lar Perricone Diet deg et par gram av saltredusert kyllingbryst stykker eller seks gram av ikke-fett, usøtet yoghurt, fire hasselnøtter, halvparten av en middels stor grønt eple og mellom åtte og 12 gram av kildevann. Du kan erstatte denne snack kombinasjon med et par gram kalkunbryst i skiver sammen med en halv kopp friske jordbær.

Middag

Ifølge Dr. Perricone anbefaling til middag, kan du ha mellom fire og seks gram av grillet eller stekt laks, et par kopper crunchy salat med en spiseskje hver av lime juice og olivenolje for forbedret smak og en kopp kokt eller dampet brokkoli, spinat eller asparges. Toppen av det siste hovedmåltidet av dagen med minst fire gram av honningmelon eller en kvart kopp bær og mellom åtte og 12 gram av kildevann.

Du kan erstatte hele dette måltidet med om lag seks gram av grillet laks med en ikke-ost pulverisert dressing du velger, en frisk grønn salat med masse salat, tomat, løk og paprika. Toppen av dette alternativet med om lag seks gram av usøtet yoghurt med litt frukt som en håndfull blåbær.

Måltid etter middagen

Hvis du er småsulten før sengetid, lar Perricone Diet deg et par gram av redusert fett, redusert salt kalkun eller kyllingbryst eller seks gram av vanlig yoghurt, en halv mellomstore grønt eple eller pære, mellom tre og fire oliven eller mandler og ca 12 gram eller mer av kildevann.