Digidexo.com

Hvordan å hjelpe min datter ned i vekt

Hvordan å hjelpe min datter ned i vekt


Childhood fedme er et stadig økende problem i USA, og overvektige barn er på et mye større risiko for helseproblemer som diabetes, for eksempel. Hvis datteren din er overvektig, er det bare naturlig å være bekymret for hennes helse og å ønske å gjøre så mye som du kan for å støtte og oppmuntre henne til å gå ned i vekt, slik at hun kan være så sunt og lykkelig som mulig.

Hvordan å hjelpe min datter ned i vekt

•  Ta kontakt med din datters lege før du får henne i gang på et vekttap diett. Han vil kunne hjelpe deg å beregne din datters Body Mass Index (BMI) og forstå hvor mye vekt din datter bør miste, samt hvor mye tid det skal ta for henne å nå henne idealvekt. Det er også viktig å følge opp med ham med jevne mellomrom i løpet av hennes vekttap reisen for å sikre at hun er på rett spor.

Involver din datter i shopping for familiens dagligvarer og lære henne hvordan å lese ernæring etiketter, så hun blir rustet til å ta smarte matvalg på egen hånd. Tillate henne å hjelpe deg med å planlegge og forberede sunt, godt balanserte måltider for familien, og erstatte snacks som potetgull og iskrem med mer fornuftige alternativer som popcorn, pretzels og lav-fett frossen yoghurt. Det kan også være fordelaktig å ha sitt arbeid med en ernæringsfysiolog, slik at hun vil ha verktøy for hun trenger for å holde seg friske gjennom hele hennes liv.

Oppmuntre din datter til å være fysisk aktiv. Aktiviteter som sykling, hoppe tau og dans vil brenne kalorier mens du fremdeles holder henne underholdt. For en valgt aktivitet for å være effektive, bør det øke hennes hjertefrekvens nok til å gjøre henne svette. Har henne starte med 15 minutter aktivitet per dag og øke mengden til minst 30 minutter per dag som hennes utholdenhet øker.

Sett oppnåelige mål. Et sunt vekttap mål er en eller to pounds per uke, og du kan hjelpe henne med å holde sporet ved å belønne henne for å gjøre sunne valg som drikker vann i stedet for sukkerholdig brus eller juice. Selvfølgelig bør disse belønningene ikke være mat, men i stedet et privilegium som ekstra tid for en favoritt aktivitet.

Fortsett å støtte datteren din selv etter at hun har oppnådd sitt mål ved å holde sunn snacks i huset og fortsetter å forberede balanserte måltider. Aldri slutte å oppmuntre henne til å trene og spise riktig for å opprettholde sin sunn vekt.