Digidexo.com

Hvordan Sammenlign Vekttap Mellom menn og kvinner

Hvordan Sammenlign Vekttap Mellom menn og kvinner


En god måte å sammenligne vekttap resultater mellom menn og kvinner er å beregne hvor stor andel av vekt tapt og sammenligne disse resultatene. Dette vil også redegjøre for det faktum at menn har en tendens til å veie mer enn kvinner så vel som det faktum at menn har en tendens til å gå ned i vekt raskere. Kvinner naturlig nok har en høyere prosent av kroppsfett enn menn, noe som gjør det vanskeligere for dem å gå ned i vekt. Disse fakta blir tatt hensyn til i reality-show som The Biggest Loser å gjøre det rettferdig mellom deltakerne.

Hvordan Sammenlign Vekttap Mellom menn og kvinner

•  Vei deg, før du starter din vekttap, i morgen med lette klær på. Legg merke til tallet i pounds og sørg for å bruke en nøyaktig skala. Har et medlem av det motsatte kjønn å gjøre det samme.

Vei deg, etter at du har møtt dine vekttap mål, i morgen med de samme klærne du hadde å måle din vekt i utgangspunktet. Notér dette nummeret og har medlem av det motsatte kjønn fra før gjøre det samme.

Trekk den endelige vekten fra din opprinnelige vekt for å få antall pounds tapt. Gjør dette for personen fra det motsatte kjønn også.

Del antall pounds du har mistet av din opprinnelige vekt. Dette vil gi deg prosent av vekten du har tapt. For eksempel, hvis du i utgangspunktet veide 200 pounds og du mistet 20 pounds, du har mistet 10 prosent av kroppsvekten. Gjør dette for personen av motsatt kjønn for å beregne prosent av vekten tapt.

Sammenlign resultatene av andel av vekt tapt å se hvem som mistet flere av sine første startvekt. Dette tallet reflekterer mer nøyaktig vekttap enn bare å sammenligne pounds tapt.

Hint

  • Bruk en elektronisk skala for mer nøyaktige målinger, og bruke samme skala for begge målinger.
  • Vei inn på samme tid på dagen fordi kroppsvekt kan variere avhengig av tid på dagen og om du har spist.