Digidexo.com

Hvordan spise billig på et vegetarisk kosthold

Vegetarisk kosthold er en av de billigste. Også, hvis det gjøres riktig, er det en av de sunneste dietter der ute. Kjøtt er - til tross for det mange tror - utrolig dyrt. Høy jernbladgrønnsaker, bønner, egg og tofu er 1/4 kostnaden for en mager kutt av biff eller kylling, og de er å fylle nok til å basere en et helt måltid rundt for en hel familie. Det eneste å spise på et vegetarisk budsjett egentlig krever er tid og vilje til å lage mat.

Hvordan spise billig på et vegetarisk kosthold

•  Spis grønnsaker; de er billig og sunt. Gå av hva som er i sesong, vil det ikke bare være den ferskeste, men det vil også være den billigste. Se etter ukens tilbud på din lokale matbutikk. Dette vil også holde deg fra å spise for mye av det samme.

Spis grønne greener. Grønnkål, spinat og sennep greener er svært høy i jern og vitamin A. De er også veldig lette, slik at du kan kjøpe mye for billig. På under en dollar per pund, det er ikke en dårlig avtale, og det er bra for deg.

Kjøp en pose med poteter. Poteter er universelt billig. Jo mer du kjøper, jo billigere de er. Du bør være i stand til å finne en pose for under $ 3 mest hvor som helst i USA.

Kjøp tørre matvarer. De er billigere enn hermetisert. En 2-kilos pose med tørkede sorte bønner vil gjøre ca 12 kopper kokte bønner. En 99 cent kan av bønner vil bare gjøre en cup. Tørre bønner og linser er høy i protein, noe som gjør dem til et ideelt valg for en billig og sunn stift i et vegetarisk kosthold.

Gjør deg klar til å spise massevis av ris. Brun ris er ideelt det sunneste alternativet, men hvit ris er generelt billigere. Jo mer ris du kan kjøpe på en gang, jo billigere blir det. Rice vil alltid gå bra med bønner og grønnsaker.

Bruk egg og tofu så høyt protein kjøtt alternativer. De er også veldig billig kjøtt alternativer. En kartong med tolv egg eller en blokk med tofu går vanligvis ca $ 2. Det er bra for minst fire måltider.

Vær oppmerksom på hvor du handler. Ta en titt på nettet. Les anmeldelser av dagligvarebutikker i nabolaget for å se hva steder har gode avtaler.